Csatlakozom az előttem gratulálókhoz.. Íme egy szerényebb lista: 28 nappal később 8 mérföld A bárányok hallgatnak A francia kapcsolat 1-2 A háború áldozatai A hazafi A hetedik jel A holló 2 A kaptár A karib tenger kalózai A keresztapa trilógia A kísérlet A kocka A kocka 2- a hiperkocka A lé meg a Lola A majmok bolygója díszdoboz A mélység titka A múmia 1-2 díszdoboz A nap könnyei A párbaj A passió A ravasz, az agy és a két… A rettenthetetlen A sólyom végveszélyben A szellemhajó A tengeralattjáró AC/DC Live at Donnington AI Mesterséges értelem Alien quadrilogy Amistad Atomcsapda Az országút fantomja Az ördögűző trilógia Az utolsó éjjel Az utolsó mohikán Az utolsó szamuráj Azonosság Bíbor folyók Blöff Cápa 1 Dűne E.T. Egy becsületbeli ügy Egy maréknyi dollárért Egyenesen át Elpusztíthatalanok Equilibrium Farkasok szövetsége Fekete eső Frankenstein Gladiátor Gonosz Gonosz halott 2 Gothika Gyilkos bolygó GYU A gyűrű szövetsége-bővített GYU A két torony-bővített GYU A király visszatér-bővített Halálhajó Hannibál Harley Davidson és a M. Man Harmadik típúsú találkozások Harry Potter és a bölcsek köve Harry Potter és a titkok kamrája Harry Potter és az azkabani fog Hatodik érzék Hellraiser 1 Hellraiser 2 Hellraiser 3 Híd a Kwai folyón Hideghegy Holnapután Holtpont Indiana Jones trilógia Iron Maiden Vision of the beast Jégkorszak JFK- A nyitott dosszié Jófiú Jurassic Park 1 Jurassic Park 2 Jurassic Park 3 Kabinláz Kampókéz Katonák voltunk Kill Bill 1 Kill Bill 2 Konvoj Kör K-Pax A belső bolygó Különvélemény Legbelső félelem Légy 1 Légy 2 Leon, a profi Lúdas Matyi Mad Max trilógia Majmok bolygója-2004 Maraton életre-halálra A teljes Mátrix gyűjtemény Meghalsz újra Metallica koncert Metallica S&F Michael Collins Micimackó Némó nyomában Ómen trilógia Oroszlánkirály 1 Őrület határán Összeomlás Pitch Black Poltergeist Ragadozó 1 Ragadozó 2 Rain Man Ryan közlegény megmentése Sátáni játszma Schindler listája Spartacus Stigmata Star Wars trilógia Star Wars Baljós árnyak Star Wars Klónok támadása Szakasz Szárnyas fejvadász Szörny RT Tankcsapda A legjobb mérgek Tankcsapda Itt vannak a tankok Tankcsapda Viszlát Debrecenben Taxi 1 Taxi 2 Taxi 3 THX 1138 Trainspotting Trója U-571 Underwold Vadászat a Vörös Októberre Van Helsing Végső állomás 1 Végső állomás 2 Vissza a jövőbe trilógia Volt egyszer egy Amerika Volt egyszer egy Vadnyugat Vörös sárkány
0
2004. december 30., csütörtök 22:04
19957
Hello! Én már 6 éve gyűjtöm a filmeket és most egész pontosan 1275 db van.Nem tehetek róla de film mániás vagyok.
0
2004. december 30., csütörtök 21:52
207
Ezt nevezem téka-feelingnek! :)
0
2004. december 30., csütörtök 20:30
17243
mire hozzám érsz, azzal állítasz majd be, hogy "hoztam néhány dvd-t". :)
0
2004. december 30., csütörtök 20:27
4792
mertem remélni ;) (de azért titkon reméltem hogy vmi nagy amatőr videós fannal állok szemben :)
0
2004. december 30., csütörtök 20:26
7151
Gratula!
Daemiannél fogok kezdeni, Nálad folytatom: pontos címet és elérhetőséget (értsd: kulcsot a lábtörlő alá) kérek. :))
0
2004. december 30., csütörtök 20:23
2774
vhs-ről digizgetem a családi videókat dvd-re :) premiere.t nem használom, helyette a studio version 9-et vagy ulead movie factory-t
0
2004. december 30., csütörtök 20:13
195
Gyönyörű gyűjtemény, gratula! :)
0
2004. december 30., csütörtök 20:09
411
hamarosan tervezheted a dvd-múzeum nyitásának idôpontját...:)
0
2004. december 30., csütörtök 20:04
17243
hmm, ez a rémálom díszdoboz tényleg nagyon jól néz ki. lehet, mégis elcsábulok? r1 ide vagy oda. :]
0
2004. december 30., csütörtök 20:02
416
húúúúúúúúúúúúúúúúúúú bammmmeg. Ez aztán már gyűjtemény. Mióta gyűjtesz 5-6 éve? Gratulálok. Ez már gyűjtemény (alatta taps)!!! :)
0
2004. december 30., csütörtök 20:00
4792
bazze :)
gratulálok!
azért látom a jó öreg dv500-as pinnacle kártya ott lapul nálad is :) (használod is vmi komolyabb célra, vagy csak home-videora tartod? és premiere hányas verzióját használod?)
a falipolcokról tehetnél fel több kisebb de részletesebb képet :) (ez a nagyság ára ;)
0
2004. december 30., csütörtök 19:56
790
Ohh, ez fantasztikus, írtó szép :)))
0
2004. december 30., csütörtök 19:54
790
Köszi, igyekszem :)
0
2004. december 30., csütörtök 19:52
2774
íme a képek!
0
2004. december 30., csütörtök 19:19
17243
a rövidfilmek megvannak, csak egy másik kiadás keretében:
szeritnem hamarosan a rövifilmes kollekció is begyűjtődik. :] (gondolom, ezek azok a filmecskék, melyek az atomfilms számára készültek.)
0
2004. december 30., csütörtök 17:31
416
Ja, azoktat ármikor újra lehet nézni. PL: a Guns-t heti 2x biztos megnézem. A Chiliből is mindannap meghallgatok 7-8 számot. Amúgy a filmjeimet is úja szoktam nézni. Sajna ma nem tudom megnézni az Apokalipszist, mert jönnek hozzánk, de már nagyon csorog rá a nyálam. Remélem te is minnél hamarabb bővülni tudsz.
0
2004. december 30., csütörtök 17:23
790
Jó ez Gratula !!! Látom elég sok zene DVD-d is van :)
0
2004. december 30., csütörtök 17:14
416
persze iz Indik csak 3-nak számítanak
0
2004. december 30., csütörtök 17:13
416
Beírtam. Ennyi. Eddig ennyi van legközelebb tényleg csak akkor írom be, amikor megvan a 100. filmem! :)
0
2004. december 30., csütörtök 17:13
416
-39 lépcsőfok (39 steps) (Alfred Hitchcock) -Az őrület határán(The thin red line) -A profi (Le professionel) -AC/DC - No bull Live in Madrid -AC/DC - Stiff Upper li Live -Apokalipszis Most - Rendezői változat (Apocalypse Now Redux) 2 DVD -A Sebhelyes arcú (Scarface) 2lemezes különleges kiadás -Állj, vagy jövök (Blue streak) -Bűnvadászok (Crime Busters) -Banán Joe (Banana Joe) -Ellenséges terület (Behind enemy lines) -Ellenség a kapuknál (Enemy at the gates) -És megint dühbe jövünk(Pari e dispari) -Godzilla (Godzilla) -Guns N' Roses - Use your illusion 1 (World Tour - 1992 in Tokyo) -Guns N' Roses - Use your illusion 2 (World tour - 1992 in Tokyo) -A Gyűrűk Ura : A Gyűrű Szövetsége - bővített extra változat (The Lord of the Rings : The Fellowship of the Ring - special extended edition) 4 DVD -Hat nap, Hét éjszaka(Six Days, Seven Nights) SZINKRONOS VERZIÓ! -Hanta Boy (Liar Liar) -Indiana Jones kalandjai (The Adventures of Indiana Jones) 4DVD 1.Indiana Jones és a Végzet Temploma (Indiana Jones and the Temple of Doom) 2.Indiana Jones és az Elveszett Frigyláda Fosztogatói (Indiana Jones and the Riders of the Lost Ark) 3.Indian Jones és az Utolsó KeresztesLovag (Indiana Jones and the Last Crusade) -Jóbarátok válogatás (üdítőhöz volt) -Kalózok (Pirates) -Londoni Randevú (Alfred Hitchcock) - (The Lady Vanishes) -Nincs bocsánat (Unforgiven) 10 ÉVFORDULÓRA KÉSZÜLT 2 LEMEZEs KIADÁS!! -Nincs kettő, Négy nélkül (Non ce due senza quattro ) -Nyomás utána!(Nati con la camicia) -Predator (Predator) 2 DVD DTS változat (AUSZTRÁLIAI IMPORT) -Párbaj (Duel) (Steven Spielberg) -Red Hot Chili Peppers (Live at Slane Castle koncert DVD) 5.1/DTS -Reszkess, Amerika (Just visiting) -Szuperzsaru (Poliziotto superpiu) -A Sakál (The Jackal -Tankcsapda (Viszlát Debrecenben - Élni vagy Égni turné) -Volt Egyszer egy Amerika (Once Upon a Time in America) 2 DVD, Digipakkos kiadás -Waczak szálló ( Fawlty Towers ) első sorozat -Waczak szálló ( Fawlty Towers ) második sorozat
0
2004. december 30., csütörtök 16:53
4792
köszi nice
a screenshot szerint elég jó minőségű, hamarosan lehet beszerzem
0
2004. december 30., csütörtök 16:52
416
ja, de azt az odlat már 1000 ve nem fejlesztem meg már nem si írtam hozzá az újo szerzeményeket.
0
2004. december 30., csütörtök 16:23
2341
Fölösleges ezt kérni Gerikétől! Már megírta egy honlapon:
http://gportal.hu/portal/dvdlemezek/
[ha bejön egy "vöröses" látkép, tekerd lejjebb az oldalt:]