Jó az oldal amit írtál! Nem is gondoltam volna, hogy mást is foglalkoztatnak ilyen zenék. Asszem ezekről még a "Computer Mánia" újságban olvastam kb ezer éve. :DD
Üdv: orangeagent/Refresh
0
2004. augusztus 12., csütörtök 0:50
235
Úgy gondolják, itthon nem lenne kereslet az ilyen zenékre. Eddig egy ilyen stílusú CD jelent meg itthon még 97-ben, a Back In Time sorozat első része (természetesen az is megvan). Én innen rendeltem őket. C64 & Amiga music forever! ;)
0
2004. augusztus 12., csütörtök 0:11
142
NiCE: irigyellek ám azokért a Chris Hülsbeck cédékért!!! Gondolom MO-n ne is álmodjak arról ,hogy beszerzem őket.. :((
0
2004. augusztus 11., szerda 22:56
235
Ja angol és francia hangsávok + ugyanilyen feliratok vannak rajta.
0
2004. augusztus 11., szerda 22:56
235
Az amazon.co.uk-tól rendeltem, postaköltséggel együtt 16,75 EUR volt, és 3 nap alatt itt volt ;)
0
2004. augusztus 11., szerda 22:45
73
NICE!
Hol szerezted be a He-Man, Masters of the Universe-t? Milyen nyelvek vannak rajta, és mennyi volt?
0
2004. augusztus 11., szerda 22:02
2178
az nekem is megvan.... :]
0
2004. augusztus 11., szerda 20:22
235
És most szereztem hozzá szinkront ;)
0
2004. augusztus 11., szerda 20:16
2774
váó.. enter the ninja! király :)
0
2004. augusztus 11., szerda 20:01
235
Külföldről:
DVD 1 DVD 2 Audio CD
0
2004. augusztus 11., szerda 1:08
4792
örülök, hogy örülsz ;)
0
2004. augusztus 11., szerda 0:52
3945
köszi, most felcsigáztál, de nagyon! :) szerintem az steadycam még nem stedycam, mert azt a ragyogásban alkalmazták először, inkább valami sínes dolog lehet. mindenesetre kubrick szereti mozgásban tartani a kamerát, már a killer's kissben is zseniális háztetős üldözés! tehát kubrick az kubrick, senki nem fogható hozzá, életműve hibátlan.
0
2004. augusztus 11., szerda 0:10
4792
PATHS OF GLORY (1957) rendezte: Stanley Kubrick
Nah, megnéztem!És úgy gondolom még jó párszor megismétlem, mert felejthetetlen film! Szerintem ez egyszersmind a "legkubrickabb" és "legkubricktalanabb" film si egyben. A történet és a cselekmény filmre írása magában rejti a tipikus kubrick jegyeket. Az atmoszféra, a párbeszédek a Kubrick-ra jellemző hangvételűek. Viszont amiben más mint Kubrick későbbi alkotásai az a film drámaisága. A filmnek vannak nagyon szentimentális részei (pl.: kivégzés előtt Ferrol a kulaccsal a kezében sírva a földre rogyva könyörög;"siralomházban" amint a pap gyóntat az ablakon beszűrődő napfényben; végső jelenet, amikor német lányt behozzák énekelni - Állítólag mikor Kubrick meghalt Spielberg a házában barátainak ezt a filmrészletet mutatta be, hogy ez fejezi ki legjobban milyen is volt Kubrick), amik sokszor mély drámákba és "Hollywood-i" szentimentalitásba süllyednek. A filmnek képileg meghatározó része a steadycam, ami a fronton a kúszó katonákat követi, vagy Dax ezredest(Kirk Douglas-aki vszínű élete egyik legjobb alakítását nyújtotta) a lövészárkokban. Helyszín szempontjából meglehetősen kevés helyszín szerepel a filmben, ám mégsem válik ettől teátrálissá. A film háborús propaganda. De nem a háborút dicsőiti, hanem támadja. Az akkoriban divatos Hollywood-i és egyéb "idilli" háborus filmekkel számol le. Emiatt több helyen is betiltották. Az első világháború alatti megtörtént eseményt dolgoz fel, ami a háború igazságtalanságára vet fényt, és feltárja a hadseregben is meglevő hierarchiát és diktatúrát. A szereplők kiválasztásával, és bemutatásával ezt még kicsit szatirikusan is teszi. Bár kilóg a többi háborús film közül, mégis a legnagyobb háborús filmek között a helye! Kubrick a látszólag minimalista, a valóságban eszméletlenül részletes bemutatásával teremt drámát, feszültséget és érzelmeket. Nem mondhatom, hogy Kubrick legjobb filmje, mert számomra Kubrick összes filmje a Legjobb! Elfogult vagyok Kubrick-kal szemben, de ez azt hiszem megengedhető egy ilyen rendezőzsenivel szemben!
PATHS OF GLORY - A MASTERPIECE FROM THE MASTER
ELM
0
2004. augusztus 10., kedd 20:18
4792
most akarom majd nézni, estefele írok róla!
0
2004. augusztus 10., kedd 17:04
3945
írnál a filmről vmi véleményt, ha nem okoz gondot, mert ez az egyetlen kubrick (a fear and desire mellett:), amit még nem láttam. bár gondolom király film, talán az imdb top 100-on is rajta van. valamikor én is pótolom a mulasztásomat már végre, mert nála kubrick abszólút number 1.
0
2004. augusztus 10., kedd 15:34
2774
lehetnek mág csodák. én azt sajnálom inkább, hogy nem Ő csinálta meg az A.I.-t, meg még pár filmet :(
0
2004. augusztus 10., kedd 15:28
4792
jaja, csak pár kockát láttam belőle a A life in pictures dok filmben, de rögtön felkeltette az érdeklődésem. csak sztem többet az életben nem fogok belőle látni..... :)
0
2004. augusztus 10., kedd 15:26
2774
kubrick nagyon utálta azt a filmet és minden lehetséges kópiát igyekezett megsemmisíteni :)
0
2004. augusztus 10., kedd 14:05
4792
végre kiteljesedett a Kubrick gyűjteményem! már csak a fear and desire-t kéne megszerezni amit, ha jól tudom az örökösök a büdös életben sem terveznek kiadni............ :(
meg a dead man walking is megérkezett......
0
2004. augusztus 9., hétfő 15:10
235
The Umbrellas Of Cherbourg
0
2004. augusztus 9., hétfő 14:10
6
Szia Gyömby!
Előre is köszönöm a segítséged, imádom ezt a filmet és nem talaálom sehol. Várom jelzésedet ezzel kapcsolatban.
Köszi: Agiszat
0
2004. augusztus 8., vasárnap 20:41
306
srácok, bejáratos itt valaki a MoziNet sátorba a szigeten?
0
2004. augusztus 8., vasárnap 12:27
56
Lehet, de leginkább vmi akcióban (bagatela cijena? :) lehetett, mert sehol nem lehetett kapni a ballistic nélkül... úgy látszik, az nem fogyott eléggé (vajon miért? :)
nbk
0
2004. augusztus 7., szombat 23:25
7151
Gondolom, ez most a horvátoknál is igazi best zeller...