már itthon vagyok. :] vám nincs, mivel EU-tagok vagyunk, te pupák. :]
james and the giant peach: roald dahl nagyszerű mesekönyvéből csinált látványos stopmotion animációs filmet henry selick és csapata, a karácsonyi lidércnyomás stílusában. tim burton kézjegye e filmben is felismerhető, habár jóval szerényebben, s az élőszereplős keret egy kicsit bekavar, de a vashalas jelenet és a film esszenciájának (=fogadd el a másságot!) észbontó tálalása mindenért kárpótol. sz'al jó kis mesefilm.
0
2004. július 30., péntek 15:53
4792
nah, gratula!jó kis csomag..........csak hazafele a vámon nehogy megvágjanak.... :)
látom végre megvan kubrick is....
a james and the giant-rólk tudnál írni? Ne linket adj, hanem saját véleményt írj! Már néztem, de azt leeht inkább usa-ból kéne....
thx :)
0
2004. július 30., péntek 15:38
17243
a piccadilly circus - notting hill - oxford street háromszögben tett bevásárlótúra eredménye:
(U) = használt (mindegyik kiváló állapotban) (H) = magyar felirat és/vagy szinkron
filmcím ::: ár ::: értékelés
1. air - eating sleeping waiting and playing (U) ::: 6 ::: 1o/9 2. an american werewolf in london (special edition) ::: 7 ::: 1o/9 3. big fish (H)(U) ::: 9 ::: 1o/6 4. dead man walking (H) ::: 6 ::: 1o/9 5. the fifth element (special edition box set) ::: 1o ::: 1o/8 6. the full monty (H) ::: 6 ::: 1o/9 7. ichi the killer + ichi the killer anime (special edition box set) ::: 19 ::: 1o/9 8. invasion of the body snatchers (1978) ::: 6 ::: 1o/9 9. the italian job (2oo3) (H) ::: 6.66 ::: 1o/8 1o. james and the giant peach ::: 6.66 ::: 1o/8 11. jason x (U) ::: 4 ::: 1o/7 12. the long good friday (special edition) ::: 6.66 ::: 1o/1o 13. the money pit (H) ::: 7 ::: 1o/8 14. nurse betty (U) ::: 5 ::: 1o/9 15. paths of glory ::: 6 ::: 1o/1o 16. planes, trains & automobiles (H) ::: 7 ::: 1o/9 17. radiohead - 7 television commercials ::: 7 ::: 1o/1o 18. roadkill (joy ride) (H)(U) ::: 3 ::: 1o/7 19. romeo is bleeding ::: 6 ::: 1o/9 2o. roxanne (H)(U) ::: 7 ::: 1o/8 21. the simpsons S1 box set ::: 18 ::: 1o/8 22. the simpsons S3 box set ::: 18 ::: 1o/1o 23. spellbound (U) ::: 5 ::: 1o/x 24. star trek nemesis (H)(U) ::: 3 ::: 1o/7 25. touching the void (U) ::: 5 ::: 1o/x 26. true romance (special edition director's cut) ::: 1o ::: 1o/9 27. underworld - everything, everything ::: 6 ::: 1o/1o 28. the wild bunch (director's cut) ::: 6.66 ::: 1o/9
összesen: 215.66 L, azaz 8o.865 forint. egy dvd ára kb. 2888 forint volt. nem rossz, nem rossz. :)
0
2004. július 30., péntek 11:21
2774
nem láttuk
0
2004. július 30., péntek 11:06
68
Végülis látta valamelyikőtök az Arthurt?! Én Londonból hazajövet a repülőn elolvastam négy-öt cikket róla, érdekesek voltak. Lehet, hogy azok szórakoztatóbbak, mint maga a film? :))
0
2004. július 30., péntek 4:31
17243
fűűű, de szar volt ez a king arthur... kár, hogy nem láttuk, mert "vásárolgattunk". :]
0
2004. július 29., csütörtök 21:05
4792
ilyenkor jó a jó öreg DV500 as kártya a gépben meg az adobe premiere...... :) azzal ilyen gondok nincsenek, de nekem meg ehhez az időelb*száshoz nincs kedvem....
0
2004. július 29., csütörtök 20:37
1431
Kicsit visszatérve a szinkron témához, azért videon az igazi móka új hangot varázsolni a filmnek (csak sajnos nem sok video rendelkezik ezzel a képességgel). A vico-ról jutott eszembe, a Terminator-nak kellett még anno új hangot adnom (jobban mondva "leszinkronizálnom"), mert a képminőség annyira ótvar volt (még VHS-hez mérten is), hogy nem volt szivem egy az egybe rávenni a régi, de annál frankóbb minőségű ORF-os felvételemre. Videoval egyébként csak annyival macerásabb a dolog, hogy lévén mechanikus a szalagkezelés, minimális elcsúszások keletkeznek, ezek kb. 3/4 óra eleltével lesznek akkorák, hogy már észrevehetőek - ilyenkor a még legutolsó jó ponthoz igazitva kell folytatni, de meg van ám ennek a feeling-je! :)
0
2004. július 29., csütörtök 20:02
4792
de titokzatos itt vki......... :)
majd meglátom, milyen filmet szereztél be....... hacsak nem a king arthur-t rögtön dvdn :) 3-4 fontért tuttee van
0
2004. július 29., csütörtök 16:47
306
hát neharagagudj, de ameddig nem láttam a színes borítót, semmi bajom nem volt a zöldekkel, sőt, akkor vált csak mocsokzölddé az egyenzöld, amikor kezembe került egy régebbi mummy, a korabeli filmplakát harsányságát hozva, hát könnyezni kezdtem picit, arra gondolva hogy az enyémen ott díszeleg: AZ egyik film ami a Van Helsinget ihlette, ó, hogy a fene essen beléjük
0
2004. július 29., csütörtök 16:36
90
A magyar kiadások közt tényleg nincs különbség, csakhogy azok a filmek, amelyek Amerikában most jöttek ki "mocsokzöld" borítóval (nem akarok személyeskedni, de akinek az mocsokzöld, és nem érzi a kivitelezésük jelentőségét, az nem érdemli meg ezeket a filmeket - bár a magyar kiadást igen! :-) , azok remasztereltek: nálunk csak a borító hasonlít az új Amerikai kiadásokra, a filmek ugyanazok a régi szar kópiák!
0
2004. július 29., csütörtök 9:47
3933
A "mocsokzöld" borítós, olcsó változat az új kiadás meg mind Amerikában, mind máshol, és itthon (is) a Universal forgalmazta. A színes borítós változatok 2 éve jelentek meg, de azokat még a UIP (az akkori hivatalos Universal partner) adta ki idehaza. A lemezek között egyébként nincs különbség, teljesen ugyanaz mindkét kiadás.
0
2004. július 29., csütörtök 2:05
306
sziasztok szakik, van egy kérdésem, és tőletek kérdem először:
megjelentek az év eleje fele univeral horrorok, whaletől néhány, aztán fekete lagúna, mummy ilyenek. namost van ezekből egy mocsokzöld változat ami itt az xpresszen megrendelhető, rajta a szörnyű Van Helsing-billoggal, elég olcsón. van viszont néhány boltban meg pl. a filmzónán színes borítós verzió is kétszer annyiért. Miért? Van valami különbség?
0
2004. július 29., csütörtök 1:42
2774
setalgattam is, vasarolgattam is. holnap este megy a gep haza. meg a king arthur-t kell megnezni holnap moziban :)
0
2004. július 29., csütörtök 0:56
4792
má megen itt vagy? :) mé nem sétálgatsz london utcáin stb? ;)
vettél vmi jó kis filmet?
0
2004. július 28., szerda 23:55
2774
elszorakoztam vele egy darabig, de kesz van a Vissza a jovobe eredeti szinkronnal :D
0
2004. július 28., szerda 16:05
7151
Á, akkor máris választ adtál a MIRANDA körüli problémákra: az is VICO film volt...
0
2004. július 28., szerda 15:58
235
Én is megcsináltam szinkronosra az Interceptor-t és a Világ urait, nem egyszerű összehozni, de nem is olyan bonyolult. Érdekes, hogy a gyári Vico kazettákon 24 fps-hez van igazítva a szinkron, pedig PAL szabvány. A hangforrás zajszűréséhez nekem a legjobban a Magix Cleaning Audio Lab jött be, nagyon profi program.
0
2004. július 28., szerda 15:19
7151
Korábbi, kósza ötletként jelzett elképzelésem kezd megvalósulni: baráti közreműködéssel elvégeztem az egyik, Angliából rendelt DVD-m szinkronizálását –Tinto Brass MIRANDA című filmjére került rá az egykori magyar szinkron. Természetesen eszem ágában sincs zugszinkrongyárat csinálni, de kizártnak tartom, hogy ez a film belátható időn belül itthon is megjelenjen. De ha mégis, a hivatalos változatot is be fogom szerezni. Féltem, hogy a projekt kudarcba fullad, mert a VHS kazetta elég régi, s talán a hang már nyávog vagy más gond lesz vele. Az eredmény nem százszázalékos, de a várakozásomat felülmúlta. Következő áldozatom Visconti ELÁTKOZOTTAK című filmje lesz, aminek hivatalos, feliratos változatát természetesen megvettem (az Xpressnél), de a magyar szinkront eléggé hiányolom róla. Haverom máris megkért, hogy felejtsem már el az olyan akciózást, ahol a DVD verzió és a magyar szinkronos változat nem egyezik, mert ezekben az esetekben neki tovább tart a kettőt összeilleszteni...
0
2004. július 27., kedd 14:45
6
--
0
2004. július 26., hétfő 23:12
142
Sajnálom, hogy nem sikerült. :-( Lehet, hogy nekem mázlim volt. Nem lehet, hogy valamit esetleg rosszul csináltál? Mittomén lemez maradt a lejátszóban vagy ilyesmi? Azért hátha egyszer összejön!
0
2004. július 26., hétfő 22:41
7
Kösz orangeagent hogy segíten akartál de sajnos nem tudtál, hacket már sok helyen találtam hozzá de, nem működik se a régebbi se az újabb se a saját hackjével ezért gondoltam, hogy valaki tud más megoldást :(
0
2004. július 26., hétfő 17:27
142
Egy oldallal visszább megadtam egy linket. Ott nézd meg, hogy szerepel-e a te típusod is. Ha nem akkor viszont kezd el kipróbálni a lejátszód "körül" levő típusok kódjait hátha az egyik bejön. Mivel szerintem egy márka sorozati nem ebben különböznek egymástól. Én ugyanígy függetlenítettem a sajátomat is. Kipróbáltam az eggyel kisebb típushoz megadott kódot és bejött. Azóta nézem a kintről rendelt filmeket. :-)
0
2004. július 25., vasárnap 0:24
7
Sziasztok, nem tudna valaki segíteni működő megoldással egy LG DA3630 régiófüggetlenítésében?
0
2004. július 24., szombat 23:04
2
Szia. Dávid vagyok és keresem Tinto Brass - Fallo- Paprika- Calligula-stb filmeket. Ha tudsz segiteni megköszönném neked. Vagy anyagiakban,vagy cserében. Előre is köszike. Válaszolj légyszi.