Keresés

a te dvd gyüjteményed

2003. október 1., szerda 23:54
Nem tudom miről beszélsz, mert még egyszer mondom: nem ismerjük egymást.
És láthatóan te sem ismersz engem, mert nincs itt semmiféle "körünk" ahogy azt te elképzeled. Láthatóan üldözési mániád szüleménye, hogy összekovácsolsz három olyan embert akibe az első nap sikerült belekötnöd. Ez a 'soknak' szöveg se hat meg. Nem tudom miért pont engem pécéztél ki (nyilván zavart, hgy a Kör topicban vége lett a vitának, itt meg épp folyamatban volt egy->de ehhez semmi közöd nem volt) de hadd idézzek tőled, amikor még kezdetben (pár órája) játszottad a jófiút és ezeket írtad álszenten:

"már vissza is zuhantál az alantas csipkelődés szintjére."

"Semmiféle társasági életet nem akarok itt élni "

"azt már végképp nem értem,hogy miért kell kötekedni"

Jellemes ember vagy te barátom...
0
2003. október 1., szerda 23:50
Pinkhell:

.....3-4 évet már kibírtunk egymás mellett, mert a társaság kb ugyanaz, egy két egyénnel frissült, akkor még egy kis időt lehet bírni fogunk.......
Téged biztos túlélünk......................

Take care.....
:DDDDDDDDDDDDDDDD

0
2003. október 1., szerda 23:47
:)
Calzone - igen,gyűjtöm a barátokat,csak nem a seggfejek közül... :) Mentségemre legyen mondva,hogy nem is azokkal akartam barátkozni...Ha gondosan elolvasod,akkor rájöhetsz,hogy az "ámokfutásom" csak a ti kis körötökben váltott ki ellenérzést...Olyanokban,akikből sokaknak iszonyatosan elege van...Ezt kéne észrevenni - mert ha nem,akkor hamarosan ittmaradhattok 3-asban...
És mi az,hogy viszlát..?Hol vagyunk,az oviban..? lol
0
2003. október 1., szerda 23:46
Hűha! Itt már fegyegetőznek ám... :D
0
2003. október 1., szerda 23:34
Pinkhell:
"Csak nem kicsit van elegem a hozzád hasonló seggekből és a hülyébbnél hülyébb megnyilvánulásaikból."

Akkor menj a jó büdös ferde f*ba!
Nem elég hogy idejössz tenni az eszed,engem símán hülyének nézel, de hogy mindenkit, az azért egy kicsit durva...........................
Akkor minek vagy itt???????????????

egy szép magyar mondás:
Abba a tálba szarik amiből eszik.

ha nem megy segítek elmagyarázni....
0
2003. október 1., szerda 23:20
Könyörgöm engem kímélj meg.. Volt pár üres percem és végigolvastam az ámokfutásodat a Kör fórumon. Inkább nem is minősítem, amit ott rendeztél. Bár még nem vagy itt hosszú ideje, de látom gyűjtöd a barátokat:) Nem is ismersz engem, úgyhogy ne minősíts mintha már ismernél egy ideje. Egyszerűen próbálj meg mellettem elmenni jó? És ne szólj bele két ember vitátjába, mert egyszerűen nem érdekel amit írsz, mivel egy darab érv nincs benne, ahogy azt már stackpointer is írta. Viszlát!
0
2003. október 1., szerda 23:12
Hehe...Kreatív lssssssssss...Te egy nem semmi arc vagy...Arc-ész arány tekintetében negatív világrekorder vagy barátom.És az a durva,hogy ezt olyannyira nem veszed észre,hogy szinte felfoghatatlan.Szánalmas... :)
Uralkodni..?Akar a fene,kiscsávókám.Csak nem kicsit van elegem a hozzád hasonló seggekből és a hülyébbnél hülyébb megnyilvánulásaikból.
0
2003. október 1., szerda 23:05
Pinkhell ma érkezett, és nagyon de úgy tűnik, hogy
URALKODÁSI VÁGYÁT QRVÁRA NEM TUDJA MÁSHOL KIÉLNI!
0
2003. október 1., szerda 22:45
Hihetetlen...Calzone,most komolyan...?Mitől érzed úgy,hogy te vagy az Atyaúristen..?Mindenkit osztasz,mindenkinek beszólsz...És közben te vagy az,aki a semminél is fényévekkel kevesebbet mondasz...
Tedd már magad takarékra,használd úgy a fórumot,ahogy kell...Ne az alantas uralkodási vágyadat próbáld másokon kiélni.
0
2003. október 1., szerda 21:39
Látod az email címem küldd oda a válaszod, ne terheljük a többieket.
0
2003. október 1., szerda 21:26
Tévedésben vagy. Nagyon. Talán nem jött le elég világosan, hogy nagyrészt végig értem az angol filmeket, a felirat mankó. Nem azt mondtam, hogy a feliratot nézem végig a film folyamán és ilyenkor megszűnik a hallásom és látásom is csak arra az egy pontra összpontosul, hanem, hogy kelleni szokott ha esetleg nem értek meg vmit. Ez itt különbség. Tehát nem bújom, hogy a te gondolatmenetedre utaljak. De még ha úgyis van, akkor is mi van? Az hogy rápillantok elvonja a figyelmem a közben hallható dolgokról? Qrvára nem. Vagy nálad ez szokott lenni? Akkor már értem. És olyanról se hallottál még, hogy angol felirattal nézni vmit??

Egyébként itt tényleg hagyjuk abba, mert már netboardon is rád kellett pihennem, a véget nem érő  semmitmondó hozzászólásaidra. Ereszd meg a következőt aztán legyen egy jó napod:D
0
2003. október 1., szerda 20:55
Calzone, már ne is haragudj, de nem értem ezt a nagy arcú lehurrogását másoknak...

Magad mondod, hogy nem érted felirat nélkül rendesen a filmet, ugyanakkor beszólsz valakinek, aki jobban élvezi a Snatch-t szinkronnal. ellentmondás van ugyanis, mert nem tudom elképzelni, hogy feliratolvasással hogy élvezhető (és érthető) jobban mondjuk Pitt - egyébként zseniális - angol nagyvárosi cigány dumája. Ugyanis Pitt majdnem minden mondatában poén rejlik - rengeteg grammatikai és még több slang-ből fakadó -, amiből a felirat SEMMIT (szószerint semmit) nem ad át... Mit is élvezel akkor jobban?

Vitát megelőzendő: Izlések és pofonok különbözőek, és természetesen tudom, hogy sokan a filmeket azért szeretik eredetiben nézni, mert az authentikusabb, esetleg jobb minőségű a hangsáv, és van még ezer oka. Én csak azt nem szeretem, ahogy ez sem lehet izléskérdés nálunk, hanem nagyarcoskodásba fajul, ne is mondjam, sokszor olyanok részéről, akiknek semmi okuk a nagy arcra...
0
2003. október 1., szerda 20:35
Én sem a tiédet...:)
0
2003. október 1., szerda 20:19
ezt nem ismerem ;)
0
2003. október 1., szerda 18:26
Nekem egy ilyen van:

0
2003. október 1., szerda 17:43

Ma megérkezett ez a gyönyörűség, úgyhogy szól a trash-metal dts-ben, ezerrel!! :))

10/10
0
2003. október 1., szerda 0:44
Ne sápítozz már annyit szkájvóker, tudhatnád hogy egy topiknak nem szabad dogmává merevednie, ezt már Lenin apánk megmondta annakidején! :-)))
0
2003. szeptember 30., kedd 22:38
Húúú, jazz az megakirály. Tuctuc sux.
:)

Nekem van itthon egypár régi jazz-bakelitem, ha érdekel átengedem neked.
0
2003. szeptember 30., kedd 21:24
ez mind nagyon szép és jó, de aki ebbe a fórumba jön, azt ez nem érdekli..........viszont ha a megfelelő fórumban van, valószínű hogy nem is kis érdeklődésre tarthatna számot...........................
0
2003. szeptember 30., kedd 21:22
Stancili: nem nagyon van benne komolyzene, de tuc-tuc sincs egy szál se!
Viszont mostanában egyre több fúziós jazz!
0
2003. szeptember 30., kedd 21:19
Némi gondolatok a szinkron meglétérő illetve hiányáról:
Leszögezem, jómagam is eredeti hangon szeretem a filmeket, ha van rajta szinkron, akkor is felirattal nézem. Többek között azért, mert az eredeti hang jobban van kódolva, legalább is ezt vettem észre (kivételek azért vannak, de nem túl sok). Azért is jobb lenne ha többen néznék felirattal, mert hátha többen kapnának kedvet a nyelvtanuláshoz. Nemrég látott napvilágot az az elborzasztó statisztika, hogy 10 honfitársunk közül 8 némán megy az unióba! Ez azért valahol elég rettenetes! nem mondom hogy én pörfikt vagyok, de bizony 2-3 nyelven már elpötyögök valahogy és az is több mint amit honfitársaink négyötöde tud.
Viszont hogy a szinkron mellet is szót emeljek, egyvalamit tudomásul kell venni: vannak olyan országok, ahol a szinkronizálás egyszerűen nem szokás (pl. románia, délszlávok, bulgária, stb.). Ezekben az országokban a tévéműsorokban is felirattal mennek a külföldi filmek, náluk ez a szokás. Ellenben vannak olyan országok (mint pl. Mo.) amelyeknél rendkívüli módon fejlett és hagyományosan kiváló a filmszinkronizálás. (lásd a Frédi-Béni, amelyre még az amik is azt mondták hogy jobb mint az eredeti!) ezért talán nálunk az igény is hogy úgy mondjam nagyobb és jogosan nagyobbegy szinkronra, mint mondjuk az oláhoknál.
Konklúzió: az optimális az lenne, ha szinkron és felirat is lenne minden nálunk megjelenő DVD-n, eredeti hang meg DTS persze! :-) Mostanában azért ha megnézzük az új megjelenéseket, mintha több lenne a szinkronos mint a csak feliratos, vagy csak nekem tűnik úgy?
0
2003. szeptember 30., kedd 21:05
de több szinkron dumát ne itt hanem a megfelelő helyen.............................
0
2003. szeptember 30., kedd 21:01
"Snatch/Blöff - ugyebár csak felirattal jelent meg, viszont így a film poénjainak 70%-a elveszett."

Itt egy kicsit asszem bele kell szólnom a vitába! L.H.S.S.S.-sel most sajna nem tudok egyet érteni (de azért kapsz egy KCS-t --> Király Csávó ), mert a Blöff szinkronosan közel sem rejt annyi poént, mit feliratosan! Mondok egy példát! Amikor a mi kis drága Vinnie Jones-unk a bárban leül az asztalhoz és a három drága fekete emberünknek elregéli, hogy nekik ugyebár REPLICA, azaz másolt fegyverük van, addig ő bemutatja, a szerény DESERT EAGLE 5.0-ás stukiját és a poén ebben az, ahogy ANGOLUL előadta! Desert Eagle Five.O! És ez magyarul valamilyen qrva szarul hangzik! SIVATAGI SAS??? Hát ez röhej! De még sorolhatnám a további dolgokat! De L.H.S.S.S.! Ettől még nincs harag???

Üdv:

Tadam
0
2003. szeptember 30., kedd 20:28
Igen ettől dobtam egy hátast :DD
0
2003. szeptember 30., kedd 20:26
Nem néz le senki! Én se vagyok tökéletes ofébüfé angolból. Én is felirattal nézem a filmek nagyrészét, mert felirat nélkül is bőven lenne amit nem értenék esetleg meg.
Itt egyszerűen arról van szó, hogy adjuk már meg az esélyt az eredeti nyelvnek. És nem ilyen szar szövegeket kéne állandóan mondani, hogy az "olvasás miatt nem látom a filmet"... Ez egyszerűen pancserság. Magyarországon rá lett mindenki szoktatva a szinkronos filmekre.
0