Hi! Nem szokott érdekelni a szinkron! Inkább legyen jó a hang és a minőség! Olvasok! Szinte minden filmem feliratos. De! Kivétel a vígjáték, vagy ahol fontos szerepe van a szövegnek. Az említett filmek pedig olyanok. Vagy pl.: Ace Ventura. Sajnos nem beszélek angolul (és még nagyon sokan)! Irígylem azokat, akik eredeti nyelven nézhetik a filmeket! De miért néznek le bennünket, mint pórnépet az urak?
0
2003. szeptember 30., kedd 19:32
4792
ő arra akart célozni, hogy a film 30%-osan volt humoros, amihez a magyarok hozzáadtak még 70%-ot........................
:DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD
0
2003. szeptember 30., kedd 18:58
1447
és persze nyavalygás..
0
2003. szeptember 30., kedd 18:57
1447
Ez a szinkronos nyavajgás tényleg q unalmas már, de úgyis mindig ez lesz. A kedvencem ez a mondtad volt:
"Snatch/Blöff - ugyebár csak felirattal jelent meg, viszont így a film poénjainak 70%-a elveszett. "
Itt a fejem vertem a falba, hogy pont azt a filmet lehetett megtalálni ami az egyik ékes bizonyítéka annak mennyivel jobb az eredeti hang, a színész VALÓDI játéka. Csak azt lehet az ilyen fokú "tompítottságra" mondani, hogy tanulj meg kicsit angolul és tanuld meg a színész eredeti játékát élvezni utána nevezd magad filmszerető embernek.
0
2003. szeptember 30., kedd 16:08
4792
sztem ezt nem ebben a fórumban kellene...................
0
2003. szeptember 30., kedd 15:53
2774
mit össze tudtok sápítozni azért a szinkronért...
0
2003. szeptember 30., kedd 14:49
1550
Én is folytatnám:
JFK - A nyitott dosszié - szinkron? Nixon mikor? A veszélyes élet éve - mikor? A bárányok hallgatnak - szinkron? Hegylakó 1 - mikor? James Bond - szinkron?(lesszámitva azt a kb 7-et amin van) Aki legyőzte Al Caponet - szinkron?
0
2003. szeptember 30., kedd 13:44
2178
Hasonló kategória:
Beverly Hills-i zsaru trilógia - szinkron? Bad Boys - szinkron? Connan a barbár - második rész? Die Hard - szinkron? harmadik rész? Halálos fegyver-filmek - szinkron? Harlemi éjszakák - szinkron? Jackie Brown - szinkron? (Négy szoba, Ponyvaregény???) Kutyám, Jerry Lee 3. - Hol az első rész? A Nilus gyöngye - szinkron? A sárkány közbelép - vágott! A smaragd románca - szinkron? Tango és Cash - szinkron? vágott! Az utolsó cserkész - szinkron? Vörös zsaru - mikor? Wilder-Pryor filmek - szinkron?
Ennyit erről...
0
2003. szeptember 30., kedd 13:39
2774
ez egészen addig lesz így, amig meg nem nézel pár filmet dts hanggal, aztán rohansz rendszert venni :)
0
2003. szeptember 30., kedd 12:55
2
Mint régi vásárlója az Xpress.hu-nak, itt az ideje, hogy hozzászóljak a témához.
Nem írom be az én listámat, inkább kiemelnék egy-két "érdekességet":
Snatch/Blöff - ugyebár csak felirattal jelent meg, viszont így a film poénjainak 70%-a elveszett. Akármikor megnéztem az HBO-n, csapkodtam a hasam a röhögéstől, de a DVD-s verziót bamba képpel néztem végig. Kár! :(
Terminator 1 - 3(előrendelve) - Ti értitek ezt??? Az első részt lehet kapni, a harmadikat már rendelheted, de a második az sehol!! Azért ez elég gáz!!!
Band of Brothers / Díszdoboz - Na kérem! Így kéne kinéznie minden díszobozos kiadásnak. Tökéletes csomagolás, tökéletes tartalom! Gratula!
Predator - Az egyik legjobb Schwarzenegger film, de elég szar minőség, sajna. :(
HOL VAN MÁR AZ R2-es TOTAL RECALL és a TERMINATOR 2???
Egyelőre ennyi! :)
0
2003. szeptember 29., hétfő 23:43
17
The Ripper, én meg ezt a másfélezres cd-gyűjteményt irigylem tőled. :) Van komolyzene is közte?
0
2003. szeptember 29., hétfő 23:40
17
Szerintem nem a gyűjtemény nagysága a lényeg, ha valaki tényleg nem kilóra veszi a filmeket, hanem nézi is őket, akkor tökmindegy, mennyi filmje van. Nekem se dísznek van ez a kupac dvd, hogy dicsekedjek vele, hanem azért, hogy ha kedvem van, megnézzem valamelyiket. Engem pl. a dvd-zés technikai része se fogott meg soha, a "házimozi-rendszerem" is kimerül 1 darab sony lejátszóban, ami a TV-re van kapcsolva. (Mint régen a videó...) :DDD
0
2003. szeptember 29., hétfő 21:31
4792
Na, igaz hogy nem vehetem fel a versenyt az igazi "nagyokkal", már mint ami a dvd gyűjteményt illeti, de igenis büszke vagyok rá.
Íme: 2001: Odyssey Stanley Kubrick A Beautiful Mind Ron Howard A Bug's life Walt Disney ,John Lasseter A Life in pictures dokumentumfilm A Profi Georges Lautner A.I.-Artificial Intelligence Steven Spielberg AC/DC Stiff Upper Lip LIVE in München koncertfilm ALIEN Ridley Scott ALIEN RESURRECTION James Cameron ALIEN3 David Fincher ALIENS Jean-Pierre Jeunet Amadeus Milos Forman American Pie Paul Weitz As Good as it gets James L. Brooks Barry Lyndon Stanley Kubrick Batman Tim Burton Battleship Potemkin Sergei M. Eisenstein Ben-Hur William Wyler Breakfast at Tiffany's Blake Edwards Cape Fear Martin Scorsese Casablanca Michael Curtiz Cats and Dogs Lawrence Guterman Clockwork Orange Stanley Kubrick Close Encounters of the Third Kind Steven Spielberg Dangerous Liaisons Stephen Frears Der Golem Paul Wegener Dr. No Terence Young Dr. Strangelove Stanley Kubrick Dr. Zhivago David Lean E.T. - The Extra Terrestrial Steven Spielberg Easy Rider Dennis Hopper Elveszett gyerekek városa Jean-Pierre Jeunet Eyes Wide Shut Stanley Kubrick Fantasia 2000 Walt Disney From Russia with Love Terence Young Full Metal Jacket Stanley Kubrick Get Carter Stephen T. Kay Gladiator Ridley Scott Goldeneye Martin Cambell Goldfinger Guy Hamilton Gone in 60 seconds Dominic Sena Gone with the wind Victor Fleming Hannibal Ridley Scott Harry Potter and the Philosophers Stone Chris Columbus I SPY Betty Thomas Jaws Steven Spielberg Jurassic Park Steven Spielberg Jurassic Park: The Lost World Steven Spielberg Kellemes húsvéti ünnepeket Georges Lautner Kockásfülű nyúl I. La Haine Mathieu Kassovitz Le Dernier Combat Luc Besson Le Peuple migrateur dokumentumfilm Lethal Weapon 4. Richard Donner Lolita Stanley Kubrick M.A.S.H. Robert Altman Maléna Guiseppe Tornetore Men In Black Barry Sonnenfeld Metropolis Fritz Lang Minority Report Steven Spielberg North by Northwest Alfred Hitchcock Once Upon a time in America Sergio Leone Original sin Michael Cristofer Out of Africa Sydney Pollack Payback Brian Helgeland Pinocchio Walt Disney Platoon Oliver Stone ROCKY John G. Avildsen ROCKY II. Sylvester Stallone ROCKY III. Sylvester Stallone ROCKY IV. Sylvester Stallone ROCKY V. John G. Avildsen Rumble in the Bronx Stanley Tong Saving private Ryan Steven Spielberg Scarlat Street Fritz Lang Scream Wes Craven Shine Scott Hicks signs M. Night Shyamalan Singin' in the rain Gene Kelly snatch Guy Ritchie Snow White and the Seven Dwarfs Walt Disney Spartacus Stanley Kubrick Spider-man Sam Raimi Stigmata Rupert Wainwright Strangers on a train Alfred Hitchcock Stuart Little Rob Minkoff Tarzan Walt Disney Taxi Driver Martin Scorsese The Art of War Christian Duguay The Bone Collector Phillip Noyce The Bridge on the River Kwai David Lean The Color purple Steven Spielberg The emperor's new grove Walt Disney The Green Mile Frank Darabont The Grinch Ron Howard The Insider Micheal Mann The Last Temptation of Christ Martin Scorsese The Lord of the Rings: The Fellowship of the Ring Peter Jackson The Magnificient Seven John Sturges The Mask of Zorro Martin Campbell The Mummy Stephen Sommers The Mummy Returns Stephen Sommers The Patriot Roland Emmerich The RELIC Peter Hyams The Shining Stanley Kubrick the silence of the lambs Jonathan Demme The Sixth Sense M. Night Shyamalan The Stranger Orson Welles The Terminator James Cameron The Wizard of Oz Victor Fleming The World is not enough Michael Apted Thunderball Terence Young TITANIC James Cameron Toy Story Walt Disney ,John Lasseter Toy Story 2. Walt Disney ,John Lasseter What Lies Beneath Robert Zemeckis You only live Twice Lewis Gilbert You've got mail Nora Ephron
gyakorlatilag 118 db, és csakis R2-es.
0
2003. szeptember 29., hétfő 21:15
397
Gratula stancili! Ez télleg nem semmi, és ahogy, vmely hozzászóló megjegyezte, valóban súrolja a "pofátlanság" határát ennyi lemezt összegyűjteni! :-))) (nekem is kinyílt a bicska a zsebemben) :-DDD Kb. olyan, mintha én a másfélezres cd-lemez gyűjteményemet írnám be egy zenei topikba. És mind megnézted már, vagy van olyan ami még várat magára? Amúgy a kalózmásolattal magam is úgy vagyok, hogy amíg nem jelenik meg hivatalosan magyar felirattal az illető movie, addig az ember "kénytelen" egyéb csatornákon keresztül megszerezni a feliratos verziót.
0
2003. szeptember 29., hétfő 18:51
17
Mindegyik szállít ide is. Amerikai, német, francia, egykutya.
0
2003. szeptember 29., hétfő 18:50
17
Ezek is gyári dvd-k. Az, hogy kalózmásolat, egy dolog, de amíg nincs hivatakos kiadás, ez is megteszi, nem? :) Lehet "savanyú a szőlőt" játszani, de minek? Ha kell, rendeld meg. Ha másnak kell (akármi miatt)), akkor meg ne szóld le. Ennyi.
0
2003. szeptember 29., hétfő 16:57
2774
mindegyik amazon szállít Magyarországra.
0
2003. szeptember 29., hétfő 16:42
4792
stancili:
Melyik amazontól szoktéál rendelni, amelyik szállít Mo-ra is?
0
2003. szeptember 29., hétfő 12:43
2178
Kösz a tippet, de inkább maradok a gyári dvd-knél.:)
0
2003. szeptember 29., hétfő 4:03
17
sutter_cane: hát értek én az excelhez? Örülök, ha az on/off gombot megtalálom! :)
Arnold: ha sejtetted, miért kérdezed? Mellesleg nem dicsekedni akartam, hanem segíteni, hogy bővítsd ismereteidet. :PP Meg aztán hátha te is meg akarod rendelni, akkor meg jól jön a link.
derceto: anime valahogy soha nem fogott meg. Valahogy jobban érdekelnek a hatvanas-hetvenes évek trash movie-i, meg a "művészfilmek". Imádom a régi japán szörnyfilmeket, a bumfordi gumiruhás Godzillával. :) Jövő hétre várom az Amazontól a "Godzilla vs.Mothra", és a "Godzilla vs.Megaron" filmeket. Előre örülök, lesz mit néznem a hétvégén.
0
2003. szeptember 29., hétfő 1:11
4201
Kicsit kevés benne az anime :) Egy ekkora gyűjteményben azért elférne legalább 1-2 Miyazaki, Akira, Grave of the Fireflies...