én is leírnám a filmjeimet, de mivel pont egyel több van zalusnak, nézzétek meg nála :))
0
2002. július 8., hétfő 11:55
1447
zalus: :]
0
2002. július 8., hétfő 10:46
58
Hi Zalus & all,
nem tudom mi bajotok van.. nem hinnem hogy barki is dicsekedni akart volna a mennyiseggel, egyszeruen erdekes megnezni, hogy ki milyen filmeket vesz a kiadoknak meg plane erdekes lenne vegig bogaraszni, hogy lassak mi "hianyzik" a magyar piacrol, mik azok amiket kulfoldrol rendelgetunk stb...
byz
0
2002. július 7., vasárnap 21:18
17243
tegnap végre megköttetett a szerződés: enyém a fotex records. nem kívánom felsorolni mind a 93562393562375 db filmet és cd-t, ami ott kapható. egyebekről nem is beszélve. további jó szórakozást!
0
2002. július 7., vasárnap 17:41
19949
Hello!
Én is leírnám a filmeimet,de sajnos az az 583 darab elég sokáig tartana,ezért most nem írom le. További jó szórakozást!!!
0
2002. július 6., szombat 21:32
4
Szia mindenki, ime az én listám:
Blade Runner L.A. Confidential Matrix Lethal Weapon 4. Payback Maverick Demolition Man Tango and Cash Ace Ventura – Pet detective Ace Ventura - When the nature calls Gremlins Beetlejuice Under Siege 2. Soldier Wild Wild West Gladiator X-Men 5th Elment Blade Pitch Black The Cell Jurassic Park 12 Monkeys Mask of Zorro MIB – Special edition End of Days Armageddon Blue Streak Face/Off Snake Eyes The Rock Con Air 8mm Six days, Seven nights I Know What you did Last Summer The Devil’s Own Die Hard Ghostbusters Ghostbusters 2. Edward Scissorhands Sanghai Noon Trouble in Bronx Who Am I ? First Strike Life of Brian Meaning of Life Holy Grail Shrek Bug’s Life Toy Story Toy Story 2. Bedazzled Something about Mary Maffia! Taxi Hudson Hawk Dracula Bad Boys Wild Things Alien Legacy Pack 1-4. Mummy Pack 1-2.
Mike Oldfield: Tubular Bells 2-3. Mike Oldfield: The Millenium Bell Lord of the Dance Feet of Flames Enigma: Remember the Future
1999 óta gyűjtöttem össze, és lényegében tartalmazza kedvenc fílmjeim 90%-át. Pl:Az Indiana Jonest még nagyon várom...
0
2002. július 2., kedd 18:29
1447
Mekkorát dicsekedtél! :)
0
2002. július 2., kedd 17:57
24
Akkor én is hagy dicsekedjek :)
Halálos fegyver 1,2,3,4, Interjú a vámpírral Batman Excalibur Twister Under siege Practical magic My fair lady Nicsak ki beszél Micsoda nő! Ilyenek voltunk Titanic Ikrek A szerelem hullámhosszán Jurassic park Az elveszett világ Múmia 1,2 Gladiátor Rettenthetetlen Patrióta Spartacus Charlie angyalai Az utolsó kínai császár Sebhelyesarcú True lies Az utolsó akcióhős Terminator Zorro Féktelenül Die hard 1,2,3 U2: Elevation Metallica: Cunning stunts AC/DC: Stiff upper lip Szenvedélyek viharában Ötödik elem Armageddon Függetlenség napja Men in black Blöff Tomb raider Hook Aki legyőzte Al Capone-t A smaragd románca A Nílus gyöngye A leghosszabb nap Szakasz Rocky horror picture show A hét mesterlövész A muzsika hangja Csinibaba J. Mnemonic Asterix Britanniában Az angol beteg
Hello! Hol sikerült megszerezned az Álmosvölgy legendáját? Nem akarod eladni?
0
2002. július 2., kedd 10:10
58
nu akkor én is:
Atlantis Tarzan Hófehérke Eszeveszett birodalom Dino Kis hableány Kis hableány2 Csibefutam
Farkasok szövetsége Múmia 1-2. Cleopatra Waczak szálló Az élet értelme Gyalog galopp Monty Python repülő cirkusza 1. Münchausen báró kalandjai Harry Potter Acéllövedék Kaktusz virága South Park Álmosvölgy legendája Majmok bolygója (T.B.) Temetetlen múlt Ben Hur Taxi 1-2. Amerika Pite 1-2. Patton Bolygó neve halál Mash A híd túl messze volt Clueless Titanic A kék hold völgye Az 5. elem Malena Csokoládé Nőt akarunk Beautiful girls Pearl Harbor SW 1. JP3. Lost Highway Ősz New Yorkban Buffy 1-2. szezon The Corrs: Lansdowne road Moulin Rouge Hárma párban Csillagkapu - rendezői Bridget Jones Tomb Raider Dark City Joan of Ark: The messenger Az élet szép Arábiai Lawrence Notting Hill Csinibaba asszem ennyi, bocs az összevissza sorrendért
0
2002. június 30., vasárnap 19:53
229
Bocs, hogy felhozok egy ilyen reg elveszett topicot, de nem tudtam megallni, hogy ne irjam ide a DVD-gyujtemenyemet, amit egy eve gyujtok "keservesen": -Szemtol szemben -Szarnyas fejvadasz -Viharzona -Matrix (extra) -Minden Heten Haboru -Apollo 13 (NEMET!!) -Ryan Kozlegeny megmentese -Az Orulet Hataran -A Melyseg titka -Terminator -Ket tuz kozott -A Capa -28 nap (nem voltam oly hulye hogy megvegyem:ez ajandek volt) -A bajkevero (ezt is kaptam) -Rocky -Forrest Gump -U-571 -Hannibal -Jurassic Park -Vadaszat a Voros Oktoberre (NEMET) -SE7EN(SIEBEN, ha ugy tetszik, gondolom kitalaljatok honnan) -Majdnem Hires -Az Angol beteg -Johny Mnenomic (bar lehet hogy ezt a "DVD"-t a taskamra fogom aggatni :) -Asterix es Obelix(ez meg poharalatet lesz) (tobbi harom termeszetesen a Hazimozival jott.) Valamint tervezem a die hardok beszerzeset.
0
2002. február 7., csütörtök 19:10
1447
Xpress: köszi szépen!
0
2002. február 7., csütörtök 17:04
Moderátor
7449
Éppen azt mondjuk, hogy a film a független piacon kelt el, tehát országonként, régiónként változik, hol, ki mutatja be. Elviekben még az is elképzelhető, hogy még senki nem vette meg a jogot Magyarországra - a nagyobb kiadókat mind megkérdeztük, de egyelőre nem szerepel a terveikben. 99%, hogy áprilisban nálunk nem jelenik meg senkinél (InterComnál, Warnernél, UIP-nál szinte 100%).
0
2002. február 7., csütörtök 16:40
42
Hihetetlen, de úgy tűnik igaz. Ellenben rögtön itt a kérdés: ha UK Buena Vista, akkor a Mo-i Buena Vista képviseletnek kellene, hogy legyen v.mi infója, elvégre április 08 már nincs messze.
Enzo
Ja: a fiam aznap lesz 5 éves...szerintetek megnézheti? :-)
0
2002. február 7., csütörtök 16:22
Moderátor
7449
Bocsánat, nem vettem észre a kérdést. A félelem országútjáról nem tudunk semmit. Magyar változat tudtunkkal még nem létezik, de körbe kérdezünk.
0
2002. február 7., csütörtök 16:00
1447
Xpress: azért én is kapok választ vmikor?
0
2002. február 7., csütörtök 14:07
Moderátor
7449
Ehhez képest hozza áprilisban Angliában a Disney, a németeknél pedig a BMG.
0
2002. február 7., csütörtök 14:01
42
Hello, a moziforgalmazás tartotik 2001-től a miramax-hoz, az USA-ban. A Redux home video jogai a Paramount-nál vannak. Tehát: ha Magyaro.-n valaha lesz redux, akkor az Paramount lesz, míg elképzelhető (bár logikátlan...) hogy bármely másik cég kiadhatja a rövid változatot, akár párhuzamosan is... minden info itt: http://us.imdb.com/DVD?0078788
Üdv, Enzo F.
0
2002. február 7., csütörtök 8:03
1447
Xpress: te nem tudsz semmit a Breakdown-ról?
0
2002. február 7., csütörtök 0:41
Moderátor
7449
Zalus: Az eredeti Apokalipszis jogtulajdonosa a Paramount volt. Sietve ki is adták a filmet több országban (magyar felirat sajnos nem került rá), mivel tavaly december 31.-én lejárt a jog. A Redux új filmnek tekinthető, és tudtommal Coppola cége, a Zoetrope a jogtulajdonos. Amerikában azt hiszem a Miramax forgalmazza, az angoloknál a Disney (Buena Vista) adja ki, a németeknél pedig a BMG gondozásában jelenik meg.
0
2002. február 7., csütörtök 0:13
17243
anno a UIP forgalmazta nálunk az apokalipszist, ha jól emléxem, paramount filmként. azóta történt változás? mindenestere, remélem, a reduxot hozzák be hozzánk, ha valaha behozzák...
0
2002. február 6., szerda 21:33
1447
Azt nem tudja-e vki, hogy a 'Félelem országútján' (Breakdown) c. Kurt Russell-J.T. Walsh thrillert mikor lehet majd nálunk kapni? Esetleg kapható vhol magyar felirattal? Köszi.
0
2002. február 6., szerda 21:08
Moderátor
7449
Az Apokalipszissel az a gond, hogy független filmről van szó, így először azt kellene kideríteni, melyik forgalmazó vette meg Magyarországra a jogot - ha egyáltalán megvette már valaki, vagy van-e olyan szervezet, amelyik a Kelet-Európai régióra birtokolja a jogokat. (Tetszik, nem tetszik, minket filmforgalmazás szempontjából ide sorolnak - futottak még.) Angliában és Németországban április elején jelenik meg a film - mindkét országban más-más kiadó gondozásában, és nem is lesz egyforma a két lemez. Állítólag az áprilisi lecsupaszított változat után az év végén a németek egy dupla lemezes változatot is kihoznak, de az angoloknál erről nincs hír. A magyar megjelenés pedig teljesen bizonytalan.
0
2002. február 6., szerda 20:59
16
Szerintetek mikorra várható az Apokalipszis Most DVD megjelenése Mo.-n??? A szakasz nagy csalódás volt hang terén és az AM sokkal jobb is. :)