Nos... én is csak a 2kedőkkel tudok 1et érteni!!!
Már több mint 1 éve van meg a Házimozi rendszerem, és mániákusan rajongok érte!!! Ha megnézek egy filmet, akkor azt szinte már szertartás szerint végzem, és nem hagyom, hogy zavaró körülmények közbeszólhassanak!
De akkor sem tudom megérteni azokat, akik csak azért vesznek meg egy DVD-t, hogy még 1el több legyen a már eddig is rogyadozó polcán! Nekem nincs sok filmem, persze, hiányzik belőle még jópár, amit imádok, DE csak is olyan, amit imádok! Ti úgy beszéltek a DVD-kről, mintha 500Ft-ért osztogatnák, vagy legalább 1milliót keresnétek havonta!
Rengeteg jó film van a piacon, de sajnos eléggé kevés köztük az olyan, amit többször is érdemes megnézni (ha ilyet találok, azonnal megveszem), de könyörgök, minek kiadni ennyi pénzt egy olyan filmért, amit maximum 1szer fogok megnézni??? (És utána csak arra lesz jó, hogy büszkélkedhessek vele...)
Akkor már nem 1szerűbb felkeresni egy kölcsönzőt, és EGYSZER kikölcsönözni, ha pedig tényleg annyira jó, akkor, de csakis akkor megvenni?
Van egy haverom, aki szerencsére még nem annyira mániákus, mint ti, de azért veszi Ő is rendesen a filmeket, nos, nekem Ő a kölcsönzőm (és még ingyen is van :) DE még ő is az olyanokat veszi, ami többször nézhető, ha pedig tetszett nekem, akkor meg is veszem!!!
De ezek után, nehogy azt mondjátok, hogy TI azért veszitek, hogy kölcsönadhassátok a haveroknak...