Nem vagy egyedül ezzel,Simon.Mellesleg az én kb. 120 filmem is majd négyéves gyűjtögetés eredménye.Kezdetben minden marhaságot megvesz az ember,mivel az volt a csoda ,hogy egyáltalán megjelenik valami.Így aztán sok filmet megvettem,ami csak egy kicsit is tetszett,meg JÓL szólt...Aztán idővel ezt kinövi az ember,vagy tán elmúlik az újdonság varázsa,fene tudja.De most már csak azt veszem meg,ami NAGYON tetszik,jelzi ezt,hogy az idén jó,ha 10-15 filmet vettem.A mai napig nem tudom felfogni,hogy akadnak szép számmal,akik azért vesznek meg valamiz,mert jól szól,lehet mutogatni a haveroknak...Én nemrég eladtam a DVD-met,és aki megvette,tudjátok,mit mondott?Hogy ő bizony sokszor kikapcsolja a tévét,és csak HALLGATJA a filmet,hogy szól...Azt hittem,viccel.De nem.Ezért nem is engedtem az árból :-)
Szerintem a FILM a lényeg,és bizony,jó lenne,ha minél jobb minőségben,és mindegyik 5.1-ben szólna,szinkron,felirat,anamorf 16/9,stb.,de ha tudom,hogy belátható időn belül nem fog így megjelenni,akkor megveszem akár monóban is.Persze,ahhoz nagyon kell tetszeni a filmnek,ez is igaz.Azt meg tényleg felesleges számolgatni,milyen értéket képvisel a gyűjtemény,nyilván mindenki annyit költ rá,amennyi lehetősége van erre.