Keresés

a te dvd gyüjteményed

2012. június 6., szerda 16:02
Ma offline szemügyre vettem a kiadást. Szerintem nem sok pénzt ér a dolog, egy teljesen vékony kartontok, benne egy fehér, átlátszó tok (1 darab), és abban vannak benne a lemezek. Nem csak hogy visszataszító a kartontok minősége és külső megjelenése, hanem egyszerűen még ótvar is. Mindig utáltam ezeket az egybe kiadott, ömlesztett, hányásízű dolgokat...
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2012. június 6., szerda 13:27
0
2012. június 6., szerda 13:27
Tegnapi:

A Rítus
Az Ördög Ügyvédje
Interjú A Vámpírral

[url=http://kepfeltoltes.hu/view/120606/IMAG0221_www.kepfeltoltes.hu_.jpg][/url]
A képet a Képfeltöltés.hu tárolja. http://www.kepfeltoltes.hu
0
2012. június 5., kedd 22:46
Mai beszerzés, egyúttal hiánypótlás is:

Ölve vagy halva / Hard To Kill

Miután a Halálra jelölve hosszú évek után is képes volt hozni a szintet, úgy döntöttem, begyűjtöm Seagal mester korai filmjeit, mivel eddig nem került rájuk sor. Hiába joglejártak majdnem mind, attól még beszerezhetőek innen-onnan. Egyedüli kivétel a Nico, mivel abból nem jelent meg vágatlan kiadás magyarul (HD-ben viszont az, hehe...) :))))

Kicsit megijedtem, mivel a borítón a vágott jelzés szerepel, de a lemezt megnézve hálistennek a teljes, vágatlant sikerült begyűjteni (FSK-18 korhatárjelzés van a korongra nyomva, plusz a német borítót is elcsíptem a neten, azon szerepel, hogy eredeti változatról van szó).

Folytatása következik...
0
2012. június 5., kedd 20:50
Mai Xpress:

- A PRÓBABABA
- A SZÉPSÉG ÉS A SZÖRNYETEG - BELLE BŰVÖS VILÁGA
- MAGYAR VÁNDOR (2 DVD - DIGIPACK)
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2012. június 5., kedd 17:43
Mai xpress csomag:
- Menekülés New Yorkból
- Daylight- alagút a halálba
- A bosszú börtönében
- Fűrész 3.
- A fegyencjárat
0
2012. június 5., kedd 17:41
Maiak:
Indiana Jones 1, 2, 3
Shrek 1 és 4

Múlt heti pedig:
Viharsziget

Mindegyik 990Ft
0
2012. június 5., kedd 16:42
Nekem avi-formátumba hozta egy barátom már vagy 5 évvel ezelőtt, de mint sok más ilyen kiszerelésű cuccot, ezt is bevágtam a szekrénybe, hogy majd egyszer sort kerítek rá. Ebből annyi lett, hogy tavaly megvettem az első évadot dvd-n, amit elkezdtem nézni pár hete és amikor végére értem, akkor megvettem a folytatást, amit most nézek.
Egyébként furcsának tűnhet, de SOHA nem láttam a sorozatot, pontosabban húsz évvel ezelőtt az utolsó rész végéből pár percet. Akkoriban épp filmundorom volt, már három éve tékáztam és annyira csömöröm lett, hogy még a kikapcsolt tévét sem bírtam nézni. Viszont az egyik haverom minden sörözéskor (márpedig abban az időben sűrűn volt ilyen) beszámolt a társaságnak Twin Peaks-ügyileg az utolsó rész tartalmáról. Így aztán úgy ismertem meg Bobot, a környéket, a lakókat, a  természetfeletti dolgokat, törpét, óriást, baglyot, mint amikor kiskoromban mesét olvastak, és nekem "kellett" belsőleg megvizualizálnom az egészet. Ebből fakadóan  tök furcsa LÁTNI mindezt, de ugyanakkor jó is, hogy van előképzettségem hozzá, mert így kicsit sem zavaros a tálalás, ellenkezőleg, remekül szórakozok Lynch idióta, elvont, nézőidegesítő hülye stílusán, ami kilométerekről felismerhető. :)
most posts by TM
0
2012. június 5., kedd 16:27
Persze VHS-en megvan az egész, már vagy 5-ször végignéztem biztosan.
0
2012. június 5., kedd 16:26
Én csak pár hét múlva fogok nekiállni, de akkor a pilot-tól kezdem. Félek, hogy éjszakába nyúló TP maraton lesz, és akkor másnap nagyon nyúzott lennék. Így marad a nyárra (szabadságra).
0
2012. június 5., kedd 16:24
Amúgy remek, még hét részem van vissza. :)
most posts by TM
0
2012. június 5., kedd 16:23
Hja, oké!

Segítek. :)

most posts by TM
0
2012. június 5., kedd 16:18
De, csak itt xpress-en ez a kép van fenn. Fotózni most nem volt kedvem. :)
0
2012. június 5., kedd 16:16
Nem a magyart vetted?
most posts by TM
0
2012. június 5., kedd 16:14
Mai "termés":

0
2012. június 5., kedd 16:01
köszönöm a választ
0
2012. június 5., kedd 15:12
szerintem egy tokban van az összes lemez és ennyi.
0
2012. június 5., kedd 13:21
Valaki tudna felrakni képeket az új Tim Burton gyűjteményről?
Igazából az érdekelne, hogy úgy vannak e elosztva a lemezek, mint mondjuk a Harry Potter gyűjteménynél..Két külön tokban van a 4-4 film?
0
2012. június 4., hétfő 18:26
A belső borítókat még nem láttam, mivel még nincsenek meg, de nyáron szerintem beszerzem őket, mert jó filmek... vagy talán inkább ősszel... most egyelőre más dolgok miatt stresszelek.
0
2012. június 4., hétfő 18:24
Szerintem az összesnek a belső borítója ezerszer jobb a slipcase grafikájánál (a piercinges sertésorrot ábrázoló gyűjteményé egyenesen kritikán aluli), sőt előbbiekből pont a második részé vezet nálam! :)
0
2012. június 4., hétfő 18:21
A második résznek vérgagyi a borítója szerintem... a harmadiké viszont jó :)
0
2012. június 4., hétfő 12:01
0
2012. június 4., hétfő 10:49
Sziasztok!

Ajánlanátok nekem néhány jó western filmet?

Köszi!
0
2012. június 3., vasárnap 12:19
A teljes steelbook gyűjteményemről a képre kattintva találtok részletesen képeket.

0
2012. június 3., vasárnap 12:08
http://kepfeltoltes.hu/120603/IMAG0218_www.kepfeltoltes.hu_.jpg
0