Keresés

a te dvd gyüjteményed

2012. április 28., szombat 13:51
Most már nem csak én várom a képeket Tadi :) Kattingass! ;)
0
2012. április 28., szombat 13:51
Gratula! Pofás gyűjtemény! Pár közelit is lőhettél volna azért ;)
0
2012. április 28., szombat 9:25
hát mondjuk aminek látszik :) egy zseniális tv sorozat az 50-es évek végéről.twilight zone után másik kedvencem. még 3 évad van ezen kívül, most azokra gyúrok.... hezitáltam h megvegyem-e őket, mert twilight zone-hoz hasonlóan hátha ezeket is kiadnák blu rayen, főleg most h universal 100 éves és rengeteg minden megjelenik, de aztán úgy voltam, hogy ilyen alapon mindig várakozhatnék valamire.... majd ha lesz blu ray akkor majd kitalálom hogy kell-e... :)
0
2012. április 28., szombat 0:14
Gratulálok, nagyon szép, mutatós, jól elrendezett gyűjtemény :)
És milyen sok hely van még a falon :) Sajnos én már az utolsó szabad fél négyzetmétert is bepolcoztam, és még mindig nem férek.
0
2012. április 27., péntek 23:30
Aaaazta mindenit! Hol szereztél Te Gran Torino posztert? :)
0
2012. április 27., péntek 21:54
Akkor izgatottan várom/várjuk a képeket, mert tényleg kíváncsi vagyok rá :) Szerintem a helyi videotékában nincs ennyi dvd, mint nálad :)
0
2012. április 27., péntek 21:52
Jól láttad, hogy nem láttad... még... :-) Most lesz időm rá!!!
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2012. április 27., péntek 21:51
Wow! Ez mi??? Honnan?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2012. április 27., péntek 21:49
0
2012. április 27., péntek 21:44
Nem, nem, itt vagyok :))

Több, mint 2700 címmel nem csodálom, hogy betelt a szoba, bár valami hatalmas nagy szoba lehet az :) Fókuszban szoktak szerepelni ilyen-olyan, nagy gyűjtemények, pl. a rendszámtáblás. te is jelentkezhetnél nyugodtan (Dömivel karöltve). Most visszanéztem pár oldalt, de nem rémlik, hogy mostanság láttam volna gyűjteményedről képeket, valahol vannak képek? :)
0
2012. április 27., péntek 21:35
Megjött Tadam, és egyből mindenki elmenekült. :) Oh, yes.
0
2012. április 27., péntek 21:16
Hát, én már sehova se férek. :) Betelt a szoba.
0
2012. április 27., péntek 21:11
Én majd szépen lassan a 400-at lépem át, de már gondban vagyok :D Főleg helyileg egyenlőre, de nyáron szeretnék legalább egy, hosszú lebegő polcot, a többi maradna a könyvespolcokon.
0
2012. április 27., péntek 21:09
Hasonlóra gondoltam már én is de ez egy logisztikai rémálom...:) főleg ezres nagyságrendeknél..
0
2012. április 27., péntek 20:49
Én is próbáltam rendszert belevinni :) Elsődlegesen a rendezők, másodikként pedig a színészek szerinti rendezés a szempont, de persze a folytatások/előzmények is lehetőleg legyenek közel egymáshoz, ahogy a műfajok is :D Olyanra is gondoltam régebben, hogy kategóriák szerint, a polcokra pedig odaragasztanám, hogy Akció, Thriller, Dráma... Szerencsére ez csak egy elvetemült ötlet volt :))
0
2012. április 27., péntek 20:31
Köszi, igazából most először sikerült összerendeznem a lemezeim! Tegnap délután 3 és fél órán keresztül pakoltam és már minden bajom volt a végére, de most már végre egymásra találtak a Fox, WB, Universal, Paramount stb..lemezeim. Amiket meg végképp nem tudtam hova sorolni azt kiadó szerint csoportosítottam...aztán még arra gondoltam, hogy akár abc sorrendbe is lehetne rakni öket ami most már könnyebb igy de ahhoz már nem volt lelki energiám. Majd júniusban ha megcsinálom az új polcaim, talán arra is sort kerítek! :)
0
2012. április 27., péntek 20:08
Hmm... majdnem mint a születési dátumom :D (Elárulom, egy ezres hiányzik csak) Hatalmas gratula hozzájuk! Nem kis logisztikai feladat elrendezni ekkora gyűjteményt, úgy látom, neked sikerült :) Én mondjuk mindig is bajban voltam, milyen szempont szerint rakjam egymás mellé a filmeket :D
0
2012. április 27., péntek 19:52
Új beszerzések (március-április):

DVD:

Az egy szem BD-t is ide rakom:

0
2012. április 27., péntek 19:11
Gyűjteményem, némi átrendezés után jelenleg 987 darabnál tart!

0
2012. április 27., péntek 2:42
Mai trió:
Élve eltemetve
Halálfutam 2.
Tűzveszély
0
2012. április 27., péntek 0:26
Pedig biztosan érdekes lett volna az a bónusz anyag, kár hogy nem valósult meg. :\

A gyűjtődobozra egyébként úgy sikerült szert tennem, hogy egy pesti unokatesómat elküldtem személyesen átvenni, aztán hozzám is eljutott, amikor feléjük jártam. Egy akkori ismerőssel közösen kezdtük el gyűjteni az évadokat (én rendelgettem innen párosával), így rögtön két gyűjtődoboz is lett belőle, egy nekünk, egy nekik. Utóbbi sajnos nem a legjobb helyre került, később talán meg sem vették az összes évadot. Az itteni gárdából kiindulva bizonyos, hogy annál érdemesebb helyre is kerülhetett volna...
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2012. április 26., csütörtök 23:57
Elnézem én neked ezt! :) Amúgy meg sajnos nekem nincs meg a gyűjtő, emlékszem, annak idején megvolt az összes papírom hozzá, de lusta voltam hozzá, hogy feladjam postán, és mire már nagyon megtetszett, addigra közölték, hogy elfogyott. Emlékszem, annak ideéjén úgy volt, hogy lesz egy extra kiadás a 10- évad után, amiben mindenféle werkfilm és az akkor még tervezett Jóbarátok film került volna. Aztán sajnos semmi nem lett egyikből sem. :(
0
2012. április 26., csütörtök 20:10
Kösz, megvolt. :)
0
2012. április 26., csütörtök 18:53
Én az első évad digijét betettem a Jóbarátok gyűjtődoboz kihasználatlan "+" rekeszébe, és az egész pakk mellé ment a slim-es második évad, így nem látszik a difi.

Ez persze - tudom - csak felvágás volt részemről, hogy nekem bezzeg megvan a Jóbarátok gyűjtő, a te problémádra ez nem megoldás. ;-)
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2012. április 26., csütörtök 17:53
Óriási kedvenc ez is, nekem pár rész után nagyon átjön a hangulata!! Kicsit el kell dönteni a két dobozt, mindjárt nem látszik, hogy nem egyformák!!! :)
0