Keresés

a te dvd gyüjteményed

2012. április 24., kedd 20:47
Egyáltalán nem fontos, csak kérdés, hogy itt mikor lesz...?!
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2012. április 24., kedd 19:07
Biztos lesz itt is,az Ultra adta ki Az utolsó amerikai szűz-el(asszem ez a címe) együtt.Persze,ha nem fontos az offline.
0
2012. április 24., kedd 18:35
Filmadó!

Írd már meg nekem kérlek, hogy hol vetted meg a Bounty DVD-t, mert én offline sehol sem találom.

orgadam@gmail.com
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2012. április 24., kedd 15:20
Világos, nem is cikizésből írtam, csak fájt látni, hogy egy ilyen terméket hogy el tud szúrni a lelkiismeretlen kezelés. Na de erről idehaza lehetne inkább példákat sorolni.
most posts by TM
0
2012. április 24., kedd 14:01
:) Egyébként az az érdekes, hogy gyárilag bontatlan állapotban vettem, de sajnos a külső tok nagyon gyenge kivitelezés. Ráadásul ha képben vagy, hogy mikori & melyik kiadás ez, akkor azt is tudod, hogy mennyi esélyed van jelenleg a beszerzésére. Az ára pedig csak hab volt a tortán, mivel háromszámjegyű összeget fizettem érte forintban...
0
2012. április 24., kedd 13:58
Köszi szépen! A DC már a polcon van BD-n, ráadásul az UC irreális áron lenne, ha BD-n szeretném. A DVD kiadás pedig szinte ingyen volt:)
0
2012. április 23., hétfő 21:26
Szegény A remény rabjai-doboz úgy néz ki, mintha azzal bontotta volna Dufresne a falat.
most posts by TM
0
2012. április 23., hétfő 21:15
Gratulálok, nagyon jók ezek és a BD-k is. Hogy-hogy a Watchmen-ből a DVD és nem a BD-t választottad? A Sevent és a Dirty Harry dobozt én is elfogadnám. A Trilogy of the Dead nekem is megvan. :)
0
2012. április 23., hétfő 21:02
Na, még egyszer:

0
2012. április 23., hétfő 21:02
Mai:

0
2012. április 23., hétfő 19:25
Március - Április

DVD

VHS

0
2012. április 22., vasárnap 21:17
Jaja, köszi, már írni sem tudok... se fogalmazni. :-) De szerencsémre itt vagy Te... :)
0
2012. április 22., vasárnap 21:16
ha valaki ránéz a listámra, ne AZT ÉREZZE, HOGY egy...

így talán jobb :)
most posts by TM
0
2012. április 22., vasárnap 21:11
Tudod, egész gyűjtésem alatt azt szerettem volna elérni, hogy ha valaki ránéz a listámra, ne egy amatőr, minden szart összehordó álgyűjtővel van dolga, hanem egy igazi ritkaságokkal teli, és filmszerető emberrel... De belátom, ezt így nem sikerült elérnem. Sajnálom, de higgyétek el, hogy élőben vagy képeken nem olyan vészes ez a sok, mert a sok érdektelen kacat elveszik a sok díszdoboz és ritka kiadások között...
0
2012. április 22., vasárnap 21:09
Köszi az infót, megvevős, csak találjak egy példányt valahol...
0
2012. április 22., vasárnap 21:09
Ez azzal magyarázható, hogy akkor én még "fan" voltam, ma már 2 Ft-ot sem adnék érte... :-( De ez van, sajnálom a dolgot, de mit csináljak? Dobjam ki a kukába?
0
2012. április 22., vasárnap 21:07
Kedves purple rain!

Ezt a kérdést akkor kellett volna feltenned, amikor valóban, minden hónapban, minden sz@rt megvettem, és ez sajnos most meglátszik a listán. Január óta, mióta BD-re váltottam, teljesen takarékra álltam DVD-k terén, és csak a számomra igen értékes filmeket veszem meg. Január óta jó, ha 15-20 DVD filmet vettem, azelőtt meg 1 év alatt kb. 1000-1100 filmmel bővültem. Gáááááz...

Szóval ha ezt akkor kérdezed meg, teljesen jogosnak ítélném meg a kérdésed, most már egyáltalán nem veszek a kezembe mindent, csak ami érdekel, és megéri...
0
2012. április 22., vasárnap 17:36
:)))
0
2012. április 22., vasárnap 16:22
Az nekem is megvan. :-)
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2012. április 22., vasárnap 14:45
Megkaptam, köszi még egyszer!

Hát, ebből bizony gyűjtemény-gyarapítás lesz, tényleg nagyon jó a képminőség első ránézésre, na meg az eredeti 2.35:1-es arányát is meghagyták. A szinkron hangminőségéről sajnos tudom, hogy nem nagy szám, 1985-ben készült az akkori mozibemutatóra, de ettől függetlenül tényleg klasszikus. Vangelis zenéje nem különben, de az csak az eredeti hangsávon lesz igazán élvezhető...
0
2012. április 22., vasárnap 14:32
Megköszönném, ha a boríték alatti címre elküldenéd!

Valahol sejtettem, hogy nem kap angol 5.1-et, mondjuk elég régi film, így nem is akkora baj, eleve csak Dolby Stereo-ban vették fel...
0
2012. április 22., vasárnap 14:24
Az angol nem 5.1 rajta. Extra csak egy képgaléria és egy előzetes van rajta. A képkockát e-mailben tudom küldeni.
0
2012. április 22., vasárnap 13:01
A Walt Disney-k többségét is eltenném az utód számára, max elöl hagynék párat, ha nagyon kell :)
0
2012. április 22., vasárnap 12:59
Azért nincs közte olyan sok szar, mert ahogy nézem, tele vagy nagyon is jó filmekkel. Így egy kicsit már jobban értem miért nehéz selejtezned, mert szép gyűjteményed van (képeket szívesen látnánk azt hiszem többen is) :)
Viszont tényleg van pár halálfölösleges kiadványod, amiket szerintem kb. soha az életben nem fogsz megnézni többször...
Például a Gumimacikat a helyedben eltenném egy dobozba és feldobnám a padlásra, aztán ha egyszer lesz gyermeked, majd odaadhatod nekik - mert nem hiszem, hogy te hétköznaponként nyomatnád. És még sorolhatnám az ilyeneket.
A sorozatoktól is megszabadulnék a helyedben, mert úgysem fogod újranézni őket - ha van kivétel, azt tartsd meg mindenképp, nem hiába van meg nekem a Prison Break első évadja :)
0
2012. április 22., vasárnap 12:56
Jogos kérdés :D A Barátok közt különleges kiadását én sem értem :D
0