Keresés

a te dvd gyüjteményed

2012. április 12., csütörtök 22:09
Nekem az van meg, de talán jobban tetszene a műanyagtokos...
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2012. április 12., csütörtök 21:51
Mai:

0
2012. április 12., csütörtök 20:15
Mai:

0
2012. április 11., szerda 7:02
Egyébként Mátrix-gyűjtemény terén azonos szinten állunk, hiszen pár hónapja óriási erőket mozgósítottam azért, hogy a szobros és sima 10 lemezes kiadás is meglegyen. :)

Nekem így áll a Mátrix-gyűjteményem:

1. Mátrix (pattintótokos kiadás)
2. Mátrix (2 lemezes, feliratos, extra, digipack kiadás)
3. Mátrix 1-2-3. (2 lemezes, extra, szinkronizált)
4. Animátrix (DVD + CD)
5. 10 lemezes, slim digipack
6. 10 lemezes, szobros kiadás
7. Mátrix 1-2-3. (Blu-Ray)

egyedül az Animátrix pattintótokos kiadása nincs meg, de az annyira nem is izgat...
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2012. április 11., szerda 6:53
A kérdésem nem talált, ugyanis hirtelen nem tudtam mire gondolsz a kartontokos kiadáson, de szerintem a digipackra, úgyhogy bocs a kérdésért...
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2012. április 11., szerda 6:52
És az első rész két lemezes, feliratos extra, digipack változatával mi van? :)
0
2012. április 11., szerda 3:09
Nekem A Gyűrűk Ura bővítettekből a szobros kiadások vannak meg, amik sokkal jobban néznek ki, mint a satnya díszdoboz, benne a gagyi összehajtogatott gyűjtődobozokkal. A szobros kiadásokban vastag, sokkal igényesebb gyűjtődobozok vannak, mint a sima négylemezesekhez.
Mátrixból pedig van itthon egy régi kartontokos kiadás, a 3 rész kétlemezes műanyagtokos verzióban, az Animátrix pattintós tokban, az Animátrix kétlemezes kiadású műanyagtokban, a tízlemezes díszdoboz és a tízlemezes szobros kiadás. Még hiányzik az első rész pattintótokos kiadása, meg a BD-verziók, de idővel ezekre is szert teszek.
Akiadványok ára egyáltalán nem érdekel, sohasem az ár határozza meg, hogy megveszek valamit, hanem az, hogy mennyire akarom, Ha nagyon, akkor kilenc-tízezer forint sem számít. Az Abyss-t például ennyiért vettem, ahogy az első kiadású Titanicot is. Az eddigi legdrágább beszerzés a James Bond-bőrönd volt, de ott sem haboztam egy percig sem, mert kellett. S hogy tovább vidítsalak, azóta megszereztem az ócskább kiszerelésű, gyűjtődobozos, egylemezes, slimtokos Bondokat is.
most posts by TM
0
2012. április 11., szerda 1:28
Igaza van mindenkinek, elismerem.
Legutóbbi cserém alkalmával megvettem a 16 lemezes Harry Potter díszdobozt (kép is van fent róla) kemény 20 ezerért. Ezután eladtam a már meglévő 2 lemezes változatokat, pontosabban az első 5 részt, ha jól emlékszem közel hatezer forintért. Ez az öt film nekem max. 7500 forintomba került. Pontosan nem emlékszem, hogy melyiket mennyiért vettem, de mindegyik 1200 és 1500 között volt. Tehát összesen 21 ezer és pár száz forintomba került a teljes Harry Potter gyűjtemény. Nekem így teljesen megérte és nem buktam rajta lényegében semmit, mivel a díszdobozos gyűjteményt szerintem nem nagyon lehet beszerezni 25 ezer alatt és még keveset is írtam.
Arra mindig odafigyelek, hogy ne bukjak egy filmen se. Megjelenéskor jóformán soha nem veszek filmet, kivéve, ha nagyon kedvező áron jelenik meg.
Nekem például egyáltalán nem jönnek be a relikviákkal felszerelt filmek, kivéve, amelyikhez valamilyen könyv van mellékelve. Viszont a szobros, maszkos kivitelek egyáltalán nem hoznak lázba. Számomra még mindig jobban néz ki a polcon a sima 10 lemezes Mátrix, mint az igénytelen kinézetű, szobros változat. Ugyanígy vagyok A Gyűrűk ura trilógiával. Szerintem sokkal jobban néz ki a 12 lemezes díszdoboz, mint a 4 lemezes, szobros változatok. Elismerem, ez ízlés kérdése. És persze a hely se mellékes. Már így se nagyon tudom, hogy merre bővítsem a polcokat. Egy 55 nm-es lakásban nem könnyű elhelyezni kb. 1600 filmet.
0
2012. április 10., kedd 23:14
Ha lecserélném a régi verziókat, az azt jelentené, hogy áron alul kellene megválnom tőlük, tehát buknám a beszerzési ár egy részét. Namost mivel nem keresek olyan jól, hogy ilyen ráfizetések érjenek, így inkább megtartom magamnak a régit. A másik érv pedig az, hogy az a film, ami már leélt velem pár évet, az családtagnak számít, rokont meg nem teszünk az utcára, ugyebár.
most posts by TM
0
2012. április 10., kedd 20:39
Ez hülyeség.
Azért kell 5 félét venni,mert gyűjtő az ember.Szerinted aki a festményeket gyűjti,annak elég egy Picasso?
0
2012. április 10., kedd 20:24
"Nem tudom, hogy minek egy filmből 5 félét venni. Egyszer megvan és kész."

Átlagkeresettel rendelkezem és azért van meg többféle kiadásban egy-egy film,mert annyira kedvelem az adott mozit,hogy megveszem!
Egyszerűen tetszik mindkét kiadás például a Vaseembernél vagy a Watchmennél is-megvan a maszkos kiadás és a fémdoboz is.
Transformersnél is megvannak a fémek,de megtetszett a 2. rész figurás változata is,így beszereztem!
Ilyen egyszerű! :)
0
2012. április 10., kedd 20:19
:-)
0
2012. április 10., kedd 20:18
Én például tudom miért kell nekem egy filmből több példány. Ráadásul nem érzem kellemetlenül magam azért, mert meg is engedhetem magamnak.
0
2012. április 10., kedd 20:00
"Akinek erre telik, az vagy nagyon jól keres..."
0
2012. április 10., kedd 19:59
Nem tudom, hogy minek egy filmből 5 félét venni. Egyszer megvan és kész. Ha később kijön egy extra, dupla lemezes vagy díszdobozos változat, akkor lecserélem, de semmiféleképpen nem tartok egy filmből 2 vagy 3 verziót. Akinek erre telik, annak vagy nagyon jól keres (havi 200-300 ezer), vagy azt a pár tízezer forintját nem tudja hová tenni.
0
2012. április 10., kedd 19:34
Mai:

Hatalmas köszönet érte R2-D2-nek!
0
2012. április 9., hétfő 20:35
Kidobni nem szabad :D
0
2012. április 9., hétfő 20:17
Nálunk elfér, van erre egy szoba. Egyelőre, amíg nem jön a gyerek. Akkor kidobok mindent, vagy költözünk. :)
0
2012. április 9., hétfő 20:14
Bár ha belegondolok, nincs is olyan film, ami miatt filmrelikviával rendelkező kiadást megvennék... csak a helyet foglalná... bár DVD Art kiadásból megvettem a Con Air/Ál/arc/A szikla hármast, amihez adtak 3 képet - de még ezeket sem tettem ki, csak a szekrényem alján pihennek... de majd egyszer.
0
2012. április 9., hétfő 20:13
És arra kalapácsra rá lesz írva hogy "oldboy" ? ;) Természetesen ezt a magyar kiadás mellé vettem, és ha találnék fémdobozos Oldboyt azt is megvenném mellé :)
0
2012. április 9., hétfő 20:10
Szvsz a magyar változat csomagolása szebb :) Kalapácsot meg tudok venni bármelyik Praktikerben és hozzá tudom csapni :)
0
2012. április 9., hétfő 20:09
Nagyon régóta nem vettem dvd-t. Ez viszont rajta volt az egyre rövidebb "must have" listámon:

0
2012. április 9., hétfő 20:08
Nagyon régóta nem vettem dvd-t. Ez viszont rajta volt az egyre rövidebb "must have" listámon:

0
2012. április 8., vasárnap 22:14
:-DDDD
0
2012. április 8., vasárnap 20:53
Azt hittük mai. :) Mikor kezdődik a Junior 2. forgatása? :)

DSchwarzi. :)
0