Engedjetek meg nekem is egy kis statisztikát :) Én nekem jelen pillanatban 375 darab kiadványom van. Excel táblázatban vezetem őket, külön feltüntetve van-e dvd-ken magyar szinkron vagy felirat, hány db lemezből áll a kiadvány, milyen a kiszerelés, ki a rendező, három főbb színész, műfaj. De vezetek egy másik listát is, ahol pl. az olyan filmeket, mint mondjuk a Keresztapa-trilógia szétszedtem külön 3 dvd-re, ugyanígy a két Star Wars díszdoboznál is. A sorozatoknál viszont nem szedtem szét külön lemezekre, ellenben mivel jelölöm a dvd-k számát, innen tudom, hogy jelenleg 543 darab lemezem van :D Ebből 353 lemezen van szinkron, 379-en pedig felirat is van (akad olyan film, amin csak szinkron vagy csak felirat van) és csupán 5 olyan filmem van, amin sem felirat, sem szinkron nem található :) 29 darab digipack-os, 11 díszdoboz, 37 slipcase-es és 4 darab steelbook-os kiadványom van, a többi mind amaray vagy slimtok.
A "rekordok": 18 darab Steven Spielberg filmem van, ő a csúcstartó a rendezők között, a második helyezett Ridley Scott 11 filmmel. Robert de Niro 15, Al Pacino és Russell Crowe 13, Anthony Hopkins és Clint Eastwood 12-12 filmmel található a listán. A legtöbb filmmel a hölgyek közül Meryl Streep rendelkezik a gyűjteményemben, szám szerint 8-al, Cate Blanchett pedig 7-el. Egyszer, jó pár évvel ezelőtt próbáltam összeszámolni a gyűjteményem értékét, de megriadtam a számtól, úgyhogy azóta ezzel nem is próbálkozok :D Idén mindenképp szeretném a normál listán elérni a 400-as darabszámot, azt hiszem sikerülni fog :)