Keresés

a te dvd gyüjteményed

2012. január 21., szombat 10:59
tm!

Te 4 éve azt írtad, hogy ha valaki a 79 LK filmért egyben "kipengetne 200-250 ezret", akkor megválsz tőlük. Volt rá jelentkező?
0
2012. január 21., szombat 10:50
Egyébként, ha valakinek kellene egy Csillagkapu, vagy egy Vörös Szonja fekni, akkor ingyen viheti. Van belőlük egy-egy felesleges. Csak ki kell találni, hogyan veszi át az igénylő. Tatabányai vagyok.
0
2012. január 21., szombat 10:45
Ma ez is beúszott:

0
2012. január 21., szombat 10:44
Egyébként LK-s filmekből, ami engem érdekel, már csak egy film hiányzik. A Chaplin.
Láttam már az összes LK-s filmet, de nem mindegyik tetszett, úgyhogy nem is szándékozom mindegyiket beszerezni.
0
2012. január 21., szombat 10:41
A bosszú börtönében feknijén van egy kis "törés", de a kutyát nem érdekli.
0
2012. január 21., szombat 10:39
A Harry Potter doboz 34-es. A srác megvette, megnézte, nem tetszett neki (legalábbis a filmek). Azt mondta, hogy "olcsón" vette. Én még olcsóbban.
A Mélytengeri szörnyeteg, A szicíliai, a Buffalo Bill, a Különös kegyetlenséggel, A három testőr Miskolcról jött. Az első 1500, az utóbbi négy 1000 forint volt.
A Vörös zsaru egy szekszárdi hölgytől 2500-ért (úgy látszik, nem nagyon ért a DVD-khez, legalábbis az értékükhöz), a Piszkos alku és A bosszú börtönében egy győri kölcsönzőből, 3000 forint volt darabja. Mindegyik makulátlan, karcmentes állapotú.
0
2012. január 20., péntek 23:44
Ahhoz képest, hogy ezek az LK kiadások manapság ritka jószágok én is láttam többet offline. Sajna nem olyat ami nekem is jó lett volna.
0
2012. január 20., péntek 23:27
Amennyiben nem titok: az első négyet hol és mennyiért???
0
2012. január 20., péntek 20:47
:-))
0
2012. január 20., péntek 20:36
:-) Köszi.
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2012. január 20., péntek 20:35
Szerintem 14.
most posts by TM
0
2012. január 20., péntek 20:33
Csak a számát nem tudtam kivenni. :-D
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2012. január 20., péntek 20:32
Nocsak, még egy Potter-összes. Nagy kincs!
most posts by TM
0
2012. január 20., péntek 20:02
Nekem is ma érkezett egy példány ebből.
0
2012. január 20., péntek 19:51
Még egy mai:

Örök hálám ZoTwOo fórumtársnak! ;-)
0
2012. január 20., péntek 19:32
Egyébként a filmeket köszönöm az Xpress-nek és mindenki másnak!
0
2012. január 20., péntek 19:27
Hát nem az igazi.

[img]http://kepfeltoltes.hu/thumb/120120/DSC00007_www.kepfeltoltes.hu_.jpg" border="0" alt="A képet a Képfeltöltés.hu tárolja."/>

0
2012. január 20., péntek 19:24
Ez nem jött össze, na még egyszer.
0
2012. január 20., péntek 19:23
Mai körutam szerzeményei. A képminőség nem a legjobb és remélem sikerül a feltöltés.
[url=http://kepfeltoltes.hu/view/120120/DSC00006_www.kepfeltoltes.hu_.jpg][/url]

0
2012. január 20., péntek 19:12
A Vaskabátok (újra)nézése óta nem hagyott nyugodni a késztetés, ma aztán nem bírtam tovább:

Bízom benne, hogy jobban fog tetszeni, mint anno....
0
2012. január 20., péntek 16:28
Mai:

Thanks, Xpress!
0
2012. január 19., csütörtök 16:51
Nem kívánom direktbe kiadni a céget (vagy mi a szöszt -éérted?) de bármilyen idiótán is nyilvánul meg valaki a vonal túlsó felén, nekem az a biznisz, ha udvarias vagyok. Miután az ürge összevissza hallózott, meg voltam róla győződve, hogy rossz a vonal, de a jelek szerint nem, csupán ő egy olyan türelmetlen, "csakavezérrelvagyokhajlandóbeszélni" erődemonstrációval hadarta a magáét, hogy odáig már el sem jutottunk, hogy valójában én vagyok az álruhás Mátyás király, aki bármilyen furcsa is, délelőtt még nem mata részeg. Ő tudja, hogy két pisi meg három kávé közben mennyi ügyfélhívást zavar le, mindenesetre én nem vagyok hozzászokva ilyen stílushoz, és ezt nyomatékosan a tudtára is adtam, miután számkijelzés nélkül visszahívtam, (előtte ugyanis kinyomkodott) meg még azt is hozzátettem, hogy nagyon remélem, hogy az ilyenkor "minőségbiztosítás" indokával történő gyakorlat szerint valóban rögzítették az emelkedett színvonalú diskurzust, hogy a főnökei valagba tudják rúgni a köcsög fajtáját.
Miután ez megtörtént, eszembe jutottak régi kedves barátaim a helyi rádiónál, akikkel öt perc alatt lezongoráztunk egy reklámszpotot és még örültek is neki, hogy őket választottam.
most posts by TM
0
2012. január 19., csütörtök 16:01
Érdekes beszélgetés lehetett...

"- Halló!
- De uram! Ön be van drogozva??! (...)"

Ismerem az ilyet; persze ez is csak egy munka, de van, aki fölveszi hozzá a piócajelmezt is...
0
2012. január 19., csütörtök 15:48
Ejj, ez ismerős. Én is azzal kezdek, amikor jön a női hang, aki az úgysemértedelsőre Kft.-től telefonál, piackutatás, vagy közvélemény-kutatás ügyében, hogy "csókolom, lesz-e a végén reklám?". Ha azt mondja, lesz, akkor már búcsúzom és teszem is le. Ha nem, akkor rádiózási, tévézési, netezési szokásokról beszélgetünk, ő bepöttyözi, hogy egész nap az mr2 - Petőfi Rádió zümmög és hogy a kereskedelmi tévéadásokat olybá tisztelem, hogy a szobámban bent sincs a kábeltévé, aztán mindenki jól járt és elköszönünk.
0
2012. január 19., csütörtök 15:34
Ja nem, annyira nem vagyok bonyolult.
Igazából csak kínomban írtam valami kényszeresen vicceset, mert egy köcsög telefontudakozós üzletkötő felbosszantott a minősíthetetlen hangnemével. Szerinte én be vagyok drogozva (ezt az egy szem "halló!" alapján analizálta ki), és miután elsőre nem vágtam magam haptákba telefonnal a kezemben, hanem próbáltam kifaggatni, hogy mi a túrót akar, (iszonyat, hogy mennyi ügyeskedő hívja az embert egy nap a szenzációs hirdetési, üzleti ajánlataival) azután közölte, hogy ő ezek után inkább keres mást, és egyébként se zaklassam őt. Mintha nem éppen fordítva történt volna.
Persze tudom én, ilyenkor arra megy ki a játék, hogy fizetni nem akarnak, helyette valami szuper akciós viszont-szolgáltatást akarnak adni, csakhogy én az ilyenre nem vagyok vevő, még csak pontgyűjtésben sem veszek részt. Ha kell valami, akkor megveszem, ha tőlem kell valami, akkor meg csengessék a manit, ilyen egyszerű, tiszta a helyzet. Legutóbb épp feleannyiért kínáltak volna fel valamit, mint amennyiért tőlünk kellett volna valami. Sokkal világosabb, ha ide is oda is a pénz megy. A kedvencem az, amikor azzal jönnek, hogy "a keresőben magukat tesszük az első helyre". Ja, ezt elmondják húsz alkalommal egymás után, s ha mindenki bedől a süketelésnek, akkor a legszerencsétlenebb valaki első helyett a huszadik lesz, a böngésző második vagy harmadik lapján. Engem akarnak madárnak nézni? Oké, talán egy kicsit hasonlítok Gombóc Artúrra, de ezt a telefon túlsó végén nem láthatják. Lényeg az, hogy erre a hétre is jutott egy kedves jóakaró.
most posts by TM
0