Keresés

a te dvd gyüjteményed

2011. december 23., péntek 6:13
Dehogyis. Nagyon szeretjük a kommentjeidet, szóval ne hagyd abba. :)
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2011. december 23., péntek 6:12
Nem Te tehetsz róla, igazából én. Meg tchabee is szeret velem kötekedni, annak ellenére, hogy már más fórumon bocsánatot kértem tőle. Szóval ne magadat okold.
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2011. december 22., csütörtök 22:28
Fairlane!

Nekem van egy eladó, Cleopatra digim, bontatlan, magyar felirattal.
Még képet is tatálsz róla az Eladó DVD / BD fórum 40202. hsz-nál.

0
2011. december 22., csütörtök 21:07
Én speciel nem bántottam senkit - remélem.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2011. december 22., csütörtök 21:04
Mi van itt, gyerekek? Tadi odaképzel egy vesszőt, Dömi meg arra vár, hogy megjöjjön neki... :-D
0
2011. december 22., csütörtök 21:04
Ne haragudj,én nem ezt akartam.Sajnálom,hogy az ártatlan viccem azt hozta hogy neked estek...
0
2011. december 22., csütörtök 21:03
Én már tök mindegy, hogy mit írok. Úgyis mindenkinek megvan a véleménye rólam, semmit sem tudok lemosni magamról, és én is folyamatosan ellentétes mondatokba ütközöm. Ez van, sajnálom. De ezt a Potter-témát már nagyon le szeretném zárni. Felőlem mindenki viccelődhet továbbra is a számokkal, nem zavar, csak engem ne basztasson senki tovább, hogy mit, hol és miért vettem meg. Részemről lezárva.
0
2011. december 22., csütörtök 21:00
Ok.De ez azért még mindig egy filmes fórum.Nem lehet mindenki nyelvtan tanár. :)
0
2011. december 22., csütörtök 21:00
Nem kell ezen fennakadni.

Kb. mindenki sejti - Xpress is, - hogy nem ajándékról volt szó. Ha mégis, akkor nagyon mellé lőttem, de én még soha senkitől nem kaptam 20+eFt-os DVD-t ajándékba. Inkább megveszem magamnak. Tadam próbált ésszerűnek tűnő magyarázatot adni arra, miért nem itt vette meg. Érthető reakció, ezért a kis füllentésért még nem kell a sárba döngölni. Szerintem.
0
2011. december 22., csütörtök 20:58
Az. :) A legszebb.
0
2011. december 22., csütörtök 20:57
A magyar nyelv szépségei.
0
2011. december 22., csütörtök 20:56
Most akkor ezen fogunk összeveszni? Hagyj már békén, és ne kötözködj velem állandóan. Unom.
0
Nem is neked írtam, hanem Tadam-nak, ő jött azzal, hogy oda képzelt egy vesszőt, és hozta a vessző nélküli példát, holott vessző - mint ahogyan te is használtad! - mindig kell.
0
:) Kész nyelvtan tanár vagy. :)
0
1- megkaptam ajándékba.Mondjam a rokonomnak, hogy vidd vissza, nem kell, mert Xpress-től veszem meg?
2- voltunk novemberben családdal Szegeden, akkor a C*ra-ban volt egy darab kiadás, 20-as számmal. Na mondom ez kell!

Szvsz kurva nagy különbség, hogy beállítanak a kiadvánnyal, akkor mondhatnád, hogy ne vidd vissza, de megint marhára más, mikor te ott akkor azt mondod ez KELL.
0
2011. december 22., csütörtök 20:55
Pedig egyszerű. Jason Todd a "gondoltam" szó alatt kb. azt értette, hogy "tudtam", míg te meg azt értetted alatta, hogy "hitte". Ebből adódott a félreértés.

Egyébként szóban a hangsúly elárulja a mondat helyes jelentését. Ha az "azt" szóra helyezzük a hangsúlyt, akkor a "hittem" jelentés jön elő, míg a "gondoltam" nyomatékosításával a "tudtam". ;-)
0
2011. december 22., csütörtök 20:54
Hát, ez tényleg nem.
0
2011. december 22., csütörtök 20:52
Raktál, na. :) Hagyjuk a témát, mert nem annyira érdekes. :)
0
2011. december 22., csütörtök 20:51
De hát raktam elé vesszőt!!!Mit lehet ezen félreérteni?
0
2011. december 22., csütörtök 20:46
Na, akkor így már teljesen összezavarodtam. :)
0
2011. december 22., csütörtök 20:46
De ez így igaz is. :) Szegeden megkaptam ajándékba. Mi ezzel a gond? :)
0
2011. december 22., csütörtök 20:45
FÓRUM > DVD-FILMEK FÓRUMA > Harry Potter - A teljes sorozat (16 DVD könyv) - LIMITÁLT KIADVÁNY (DVD)

464.  Tadam   (2011. december 4. - 16:45)  

Egyébként jogos amit írtál, de megkaptam ajándékba. Sajnálom. Ezzel mit kezdjek? Mondjam a rokonomnak, hogy vidd vissza, nem kell, mert Xpress-től veszem meg?

0
2011. december 22., csütörtök 20:44
Pedig a "hogy" elé mindenképpen kell vessző. Félreérthető mondatról volt szó.

Azt gondoltam, hogy német kiadás... -> Azt hittem, hogy német kiadás...
Azt gondoltam, hogy német kiadás... -> Azt tudtam, hogy német kiadás...
0
2011. december 22., csütörtök 20:39
Mi volt a másik?
0
2011. december 22., csütörtök 20:37
ez egy cseppet más variáció mint amit már egyszer meséltél.
0