LotR-ból csak a Király van meg a legfullosabb kiadásban, gyönyörű lett a szobor, nagyszerű szerzemény. Nem mindegyik filmet ismerem vagy szeretem ezek közül, de gratulálok hozzájuk! :) A LotR mellett főleg a Tarantino filmeké vagy a Pengéé.
0
2011. december 7., szerda 9:16
2546
e havi: A SZOBATÁRS IDŐZÍTETT GYILKOSSÁG A HALÁL 1000 ARCA A HALÁL 1000 ARCA 2. A HALÁL 1000 ARCA 3. A HALÁL 1000 ARCA 4.
0
2011. december 6., kedd 17:50
16099
Igen, megint kitettél magadért, egyszerűen lenyűgöző beszerzés... Hova fér el ez a sok minden? :)
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2011. december 6., kedd 17:49
7721
Hihetetlen, amit csinálsz!Gratulálok a beszerzéseidhez! (Minka Kelly feltűnésének sem örültem ennyire.:)
0
2011. december 6., kedd 17:44
1256
Ősz
VHS
0
2011. december 6., kedd 17:41
450
Ma vettem:
Valamint karácsonyra apáméktól előre (jöhetnek a BD-k)
0
2011. december 6., kedd 17:13
16099
Vagy 798-ról indultál és akkor 801-nél vagy most. Vagy 799-ről indultál és akkor 802-nél vagy most.
Ennyi. :-D
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2011. december 6., kedd 17:01
982
Találd ki, sok variáció nincs. :) (de több mint 800)
Ennek ma nagyon tudtam örülni: a CD mellé kaptam egy DVD Audiot is, a teljes zenei anyaggal...
Nagyon komolyan szól, PCM 5.1 illetve DST 5.1-ben... Egyszerűen gyönyörű.
0
2011. december 3., szombat 22:24
4842
ja és:
Szörnyecskék A vadnyugat hőskora
0
2011. december 3., szombat 22:23
4842
Családi tűzfészek Bérgyilkosok Tökéletes gyilkosság Belső terek/ Árnyak és köd Menekülés New Yorkból
0
2011. december 3., szombat 20:00
5528
Nekem is megvan az Őslénypark könyv. Még olyan 8 éves korom körül kaphattam mikulásra. Az első könyvem volt amit pár nap alatt végig olvastam és később újra többször is.
0
2011. december 3., szombat 19:47
16099
Ezt honnan?
0
2011. december 3., szombat 19:26
376
Anno, a Jurassic Park számomra is (nagyon) nagy élmény volt, de mostanában a paleontológiáról nekem Ross Geller jut az eszembe:)
Bocs az offért, a témánál maradva, mai:
0
2011. december 2., péntek 20:26
6697
Igen, itthon nem sok értelme van, nem is vagyunk "dinó-nagyhatalom", no meg, elég összetett, sok tananyag lehet hozzá. Ez nekem inkább olyan álom volt, mint másnak a tűzoltó vagy űrhajós :D Azért ma már ott tartanak, hogy jól meg tudják határozni, hogyan kapcsolódtak az izmok a csontokhoz, no meg hogy néztek ki, épültek fel ezek az izmok. És ma élő állatok testtartását és viselkedését figyelembe véve hatásosan rekonstruálják, hogyan is nézhettek ki, hogy éltek. Pár éve nem gondoltam volna pl. hogy a kicsi rexek pelyhes tollú kis zsarnokokként kezdték, de minden jel arra utal, hogy így volt. Kár, hogy elég kevés ilyen témájú dokumentumfilm kerül dvd forgalmazásba.
0
2011. december 2., péntek 20:04
9368
Én inkább úgy mondanám, hogy Magyarországon nincs sok értelme paleontológusnak lenni, halott szakma. És nagyon tudni kell hozzá az állatrendszertant és az ökológiát. Amelyek nem igazán közkedvelt kurzusok... A paleontológusok munkáját még az antropológusokhoz tudnám hasonlítani, ők is állandóan csontokat nézegetnek. Valamennyire érdekelt, de inkább csak érdekesség szinten. Különböző népességek szokásaira lehet asszociálni például bizonyos betegségek gyakori előfordulásánál. Ugyanezt játsszák a paleontológusok is igazából. Mivel csak csontokra lehet hajazni, ezért problémás újramodellezni, hogy vajon hogyan is éltek ezek az őshüllők. Ja, és a madarak evolúciósan a krokodilokhoz állnak a legközelebb :))) "A dínók köztünk járnak." - Példátlan példaképek
0
2011. december 2., péntek 19:57
6697
Persze, tudom :) Nem egyszerű szakma, az biztos, de világ életembe szerettem volna eljutni egy teljes, Tyrannosaurus rex lelet feltárására. Köszi a linket! Nem találkoztam még ezzel az oldallal, de gyakran forgatni fogom, meg szótárazni :D
0
2011. december 2., péntek 19:53
7926
Jó órát álltam sorban.Az utca másik felén állt a sor a mozi előtt.Azt hiszem aznapra már nem is kaptam jegyet,de lehet hogy az a Szellemirtókkal volt,ott is hasonló volt az érdeklődés. :)
0
2011. december 2., péntek 19:52
14599
A mai beszerzések (csak szöveg):
Az Apacs (DVD) Villám és Fürgeláb (DVD) A bárányok hallgatnak (BD) Másnaposok 2 (BD) Salt ügynök (BD steelbook) Terhes társaság (BD) - immár felesleges DVD nélkül...
0
2011. december 2., péntek 19:51
6697
:)) Néha (filmek tekintetében), bánom, hogy nincs bennem néhány plusz év :)) Hatalmas élmény lehetett moziban megnézni a Jurassic Park-ot :)) Titkon bíztam benne, hogy az angolokhoz hasonlóan, a BD megjelenés kapcsán itthon is bemutatják, de ez csak merő ábránd volt csupán (de jó lenne egy retro mozi, Apokalipszis most-tól Star Wars-on át Indy-ig, adnának régi szuperprodukciókat illetve korszakos filmremekeket...). Plakát az általam vadászott Cinema-ban sajnos már nem volt, de majd azt is szerzek :)) Mostanság egy korabeli, angol "Így készült" jellegű könyvre vadászok emberi áron :)
0
2011. december 2., péntek 19:48
9368
Paleontológusnak lenni nem is olyan vidám dolog, mint hiszed :) Ha angol nyelvű tudományos cikkek is érdekelnek esetleg a témában, itt tudsz keresgélni, ez a legnagyobb adatbázis: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/pubmed/
0
2011. december 2., péntek 19:46
7271
Mai:
0
2011. december 2., péntek 19:38
7926
Basszus,de durva!Milyen fiatal vagy. :)Az első két részt moziban láttam,a harmadikat viszont már DVD-n tékából.Nem is tudtam,hogy van 3.része,a polcon megláttam megnéztem a szereplőket,mondom ezt kivesszük. :) Az első rész-t bemutató Cinema még meg van valahol,a nagy plakát,ami hozzá volt pedig kinn a falon. :)