Keresés

a te dvd gyüjteményed

2011. november 30., szerda 22:44
Az én gyűjteményemről csak annyit szeretnék elárulni, hogy még mindig a Criterion-os Kurosawa Box a legértékesebb és legszebb darabom.
Remélem, ha tűz üt ki a lakásban, akkor legalább ezt meg tudom menteni.Rex kutya módjára vetődöm majd át vele az ablaküvegen.
Ennyi.Képeket nem rakok fel, mert nem lenne értelme.
0
2011. november 30., szerda 22:38
:))

Ilyen polcokat szeretnék majd egyszer én is, bár nekem egyelőre kettő is elég lenne, nagyon impozánsak :) Várjuk a további képeket, majd mentem is le őket a mappámba, amelybe azok a gyűjtemények kerülnek, amelyeket "majmolni" szeretnék :))
0
2011. november 30., szerda 22:33
Köszi mindenkinek! Már el is felejtettem milyen vicces emberek vannak itt. :)

Jason: már nem emlékszem mikor kezdtem kb 6-7 éve vettem az első dvd-t, ha meglesznek a plusz polcok, meg a tv majd lövök közelebbit is róluk
0
2011. november 30., szerda 22:28
Azt a leborult szivarvégit!De rohadt gyönyörű az a felső két sor a polcon!Ez a mennyiség mennyi idő alatt gyűlt össze,ha publikus a kérdés?
Gratulálok,szép gyűjtemény!
0
2011. november 30., szerda 22:17
Gyomorforgató, borzalmas gyűjteményed van.
Nem is gratulálok, ehhez a filléres vackokból 2hét alatt összevásárolt műanyag és papír kupachoz.Hogy merted kirakni ide ezeket a képeket?!
Imádom ezt a topikot, de úgy látszik egyre igénytelenebb gyűjtők járnak ide.
:D

Egyébként tetszik a látvány, csak gondoltam előbb leírom ezt a sok baromságot.
Gyönyörű!
0
2011. november 30., szerda 22:04
Hát, hát... eléggé, hogy is mondjam finoman...

... az elrendezés pazar és nagyon igényes, akárcsak a gyűjtemény darabjai, nagy nagy gratula hozzájuk! :) Azért, ha az "avitt", műanyagtokos dvd-kkel nem tudsz mit kezdeni, én szívesen átveszem őket jelképes összegért :)) ;)
0
2011. november 30., szerda 21:51
Alakul az új hely, BD-k díszdobozok a helyükön

Már csak a dvd-knek kell valami hely:

0
2011. november 30., szerda 14:05
nekem meg már úton van az USA-ból az Evil Dead  2. remasterelt képű verziója,rengeteg vadonatúj extrával.karácsony előtt remélem már meg tudom nézni. :)
0
2011. november 30., szerda 14:02
:)) Még nem volt időm megtekinteni az extrákat, a filmbe is csak belepillantottam ( teljesen korrekt, szép kép ), de nagyon kíváncsi vagyok rájuk.
Kb. valahogy így kell kiaknázni a BR adta lehetőségeket.
0
2011. november 30., szerda 13:43
De jó!

Épp a hétvégén néztem meg a One by One Will Take You... dokumentumfilmet, Campbell és Raimi hiánya ellenére tök jópofa áttekintő anyag a forgatásról sok vicces tartalommal, Edgar Wright és Eli Roth nyilatkozatai is feldobják a hangulatot. Hamarosan sorra kerül a kép-a-képben funkció, belepillantva jóféle rendezők nyilatkoznak a filmmel kapcsolatos személyes élményeikről.
0
2011. november 30., szerda 13:11
Legutóbbi beszerzéseim:

...és első BD-m:

0
2011. november 29., kedd 20:37
Igen,látom. :)
0
2011. november 29., kedd 0:31
Ja, egyébként nem tettem be képet! :)
0
2011. november 28., hétfő 18:01
:D
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2011. november 28., hétfő 13:52
Egy csodálatos Tim Burton-Zenedoboz lett ma a legújabb családtagom :) :) Egy kicsit tartottam tőle, de jó kemény volt fogásra a doboz. Vettem egyet szülinapra egy barátomnak is! :)
0
2011. november 26., szombat 22:40
Tényleg jobb! :DDD
0
2011. november 26., szombat 22:12
Egyébként én az http://ivpicture.hu/  -t használom képfeltöltésre szerintem jobb mint bármelyik más!

Az egyenlőség jel után beszúrot a 800x800-as képméretet!
0
2011. november 26., szombat 18:05
Na és? Ha már megkapta a fórum hozzászólási jogot akkor értelemszerű, hogy már innen is vásárolt.
0
2011. november 26., szombat 17:42
Van azért jópár olyan kiadvány, ami itt már sajnos beszerezhetetlen...
0
2011. november 26., szombat 16:59
Engem sem,feltéve ha itt vásárolta.Végül is ez az xpress...
0
2011. november 26., szombat 16:50
Tetszetős gyűjtemény, gratula! Sok az átfedés a gyűjteményemmel, no meg van jó pár film, amiket én is majd egyszer be akarok szerezni :)
0
2011. november 26., szombat 16:11
Kis segítség:

0
2011. november 26., szombat 14:43
Nem vágom, hogy a képek miért nem jelennek meg... HTML gyak topikban működött a linkelés. Viszont jobb klikk: kép megjelenítése új lapon működik.
0
2011. november 26., szombat 14:41
2011. november 26-i állapot:
Nos, az utóbbi 1 évben én is alig vettem DVD-t. Ritkán, de előfordult. Volt egy nagyobb beruházásom is egy Sony full HD tévére és BD lejátszóra. BD-n csak olyan filmeket szereztem be eddig, amiket kedvelek - persze még lesz néhány film, amit tervezek megvenni. A képminőségért bocsánat és néha beremegett a kezem :) Most konkrétan nem tudom hány darab DVD-nél járok, de párat leselejteztem, meg előfordulhat, hogy ami BD-n megvan, az DVD-n is megvan, mivel korábban a DVD-t vettem meg belőle. Egyre kevesebb DVD-t fogok venni szerintem. BD-ből is csak azt, ami nagyon kell...
Nem egy hatalmas gyűjtemény ez, igazából ez 10 év gyűjtögetés eredménye :)

0
2011. november 26., szombat 12:06
Ebben az évben jóformán nem is vettem DVDt. Inkább BDket szereztem be. Hétfőn is voltam a Tesco-ban, volt is szép számú kínálat filmekből ahhoz képest, hogy hol vagyunk. És mégse kellett egy se belőle. De talán a HP trilemezese esetleg.
0