Keresés

a te dvd gyüjteményed

2011. november 26., szombat 11:40
Bővültem:

Szabadíts meg a gonosztól! (1978)
Forró éjszakában (1967)
Kék ég (1994)
Vikingek (1958)
Demetrius és a gladiátorok (1954)

(Beszarás ez az IC, a Demetrius borítójára elöl tollal ráfirkáltak - habár nem nagy mértékben, de azért mégiscsak zavaró...)
0
2011. november 26., szombat 9:03
Áh, megtaláltam az első listámat :)) Amit még 2006. február 22-én publikáltam ebben a topikban :) Akkor még csak 43 kiadásom volt (szeretem inkább így hívni őket, mert pl. a Star Wars díszdobozokban is összesen 6 film van), az év végi összesítésben már 75-re rúgott a dvd-k száma, 5 év alatt majdnem 300-at sikerült hozzátennem. Majd év végén jön egy statisztika lemezek számát illetően, illetve a "rekordok" területén :)
0
2011. november 26., szombat 6:49
Én ugyan nem sok címmel bővültem sajnos ebben az évben, mint szerettem volna, meg volt egy költözés is, és mivel albérletben vagyunk, olyan polcos elrendezést még nem tudtam összehozni, amit megálmodtam, de majd egyszer a saját lakásban :)) De én is minden év végén raktam fel képeket, listát (bár ez utóbbit lehet megoldom valahogy, hogy link legyen és nem fárasztom le vele az oldalt :D).

Amúgy, tegnap ezekkel a filmekkel bővültem, az első három Xpress-es csomagban volt:

0
2011. november 25., péntek 21:46
Jajj, csak azt ne! Legalábbis ne direkt a fórumba. Nem tudom, ki hogy van vele, de egy többszázas címlistának szerintem semmi értelme. Az látszik csak belőle, hogy van egy csomó filmed, de arra elég leírni a darabszámot is. :-)

A fényképeket is elsősorban azért jó nézegetni, mert impozáns látvány maga a gyűjtemény elrendezése, és csak másodsorban a tartalom miatt. Legalábbis számomra. És ahogy elnéztem a felpakolt fényképeket, azért mindenki arra törekszik, hogy szépen nézzen ki a gyűjtemény összessége is.

De így, hogy felvetettétek a témát, lehet, hogy év végére én is készítek új képeket.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2011. november 25., péntek 21:46
Grat., "rajta" már én is régen agyalok. :-) Minimál(de-mégis-zseniális)sztori óriási színészi alakításokkal egy tündi-bündi városkában. Hatalmas film, nem is tudom, mi a rossebért nem figyel még a többi között... 8-O
0
2011. november 25., péntek 21:18
A képfelrakással semmire sem jutottam sajnos (pedig gyakoroltam...), de egy listát mindenképp megosztok az itteni kollégákkal! :)
0
2011. november 25., péntek 21:16
Én már azt várom hogy az itt fórumozók sorba felrakják a dvd-gyüjteményükről készült képeket, ha nem is rögtön de decemberben mindenki megmutathatná eddigi gyűjteményét vagy hogy, milyen különlegességeket sikerült beszereznie ebben az évben! Én biztos fogok felrakni, tavaly is tettem fel!
0
2011. november 25., péntek 21:08
Pénz? :D
0
2011. november 25., péntek 20:58
B
I
N
G
Ó

Egyébként már nem is fogom...
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2011. november 25., péntek 20:51
Ebay?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2011. november 25., péntek 20:39
Mázlista! Mit nem adnék egy ilyen dobozért! :(  Gratula előre is! :)
0
2011. november 25., péntek 20:17
Én pedig ezekkel bővültem mostanság:

0
2011. november 25., péntek 20:07
Én ezzel bővülök hamarosan:
0
2011. november 25., péntek 20:01
Mondom, én vagyok a háborodott!
0
2011. november 25., péntek 19:58
Ahogy néztem csak egy embert zavart(nem tudom miért, elvégre ez a topic címe)
0
2011. november 25., péntek 19:58
Akkor ezek szerint megint én viselkedtem deviánsan... Bocs, nem megy nekem ez a fórumozás. :-(
0
2011. november 25., péntek 19:56
Engem egyáltalán nem zavar, ha akár mindenki mindennap beszúrja, mit vett, sőt.
0
2011. november 25., péntek 19:52
Nagy hiba!
0
2011. november 25., péntek 19:24
Mai szerzemény a legnagyobb aukciós oldalról:

0
2011. november 25., péntek 18:59
Én speciel elég ritkán készítek a teljes gyűjteményről fényképeket. Legutóbb szeptemberben csináltam ilyen képet. Ellenben a topic-ot szerintem simán lehet úgy is értelmezni, hogy ez az a hely, ahol bemutathatod a gyűjteményedet, de - és itt a lényeg, - nem csak teljes egészében, egy pillanatnyi állapotában, hanem akár dinamikájában, fejlődésében is. Ha tehát én pl. megmutattam, milyen volt a kollekcióm szeptemberben, miért ne tehetném ehhez hozzá azokat az érdekességeket, amelyekkel időközben még bővítettem azt. Minden apróságot én sem teszek fel, gondolom, nem sokakat hozna lázba, hogy megvettem az Eperke Epresen új kalandjainak két új DVD-jét. Mondjuk úgy látom, a Bin-jip-en sem akadt fenn senki, hogy mekkora kincsre sikerült bukkannom ennyi évvel a megjelenése után, de sebaj, mert én attól még örülök neki. :-)
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2011. november 25., péntek 18:46
Pedig én szeretem nézegetni, ki mivel gyarapodott éppen. Szóval év végén tedd csak be szépen az egész gyűjteményedet, sok-sok fotóval illusztrálva! :)
0
2011. november 25., péntek 18:35
Kezdetben a hozzászólók tényleg a gyűjteményüket írták be.Könnyen ellenőrizheted.
Az a baj,a fórumnak már régen semmi köze az eredeti funkciójához.
0
2011. november 25., péntek 18:23
Arra nem gondolsz, hogy lehet, hogy valaki most kezdte el gyűjteni a filmeket és ennyi a gyűjteménye mindössze? :)
No de komolyra fordítva a szót, szerintem ezek a topic-ok pont arra valók, hogy az ember meg tudja mutatni, amit éppen vett éppen vagy mire büszke. A régebbi fórumozók nem teszik fel mindig az összes filmjüket csak azért, mert egy újat beszereztek. Ilyen alapon akkor én is érezzem rosszul magam, mert az új beszerzéseimet be szoktam linkelni a BD-s fórumba? Szerintem nyugodtan tegye be mindenki, ha szükségét érzi, ezért belekötni valakibe teljesen felesleges!
0
2011. november 25., péntek 18:09
Vagyis gyűjtemény és nem "ma ezt vettem éppen mert szinte ingyen volt..."
0
2011. november 25., péntek 18:09
Én már betenni sem szeretem a filmeket. Minek?
0