Keresés

a te dvd gyüjteményed

2011. október 21., péntek 14:41
Hát bármennyire is kellemetlen, azért ha belátjuk a bajunk az már fél siker :) :) Megmondom őszintén én azért kaptam a fejemhez, mert egész egyszerűen egy mély levegőt nem vettem, egyfolytában csak ezt a sok dvd-t vásárolgattam mindenhol és kezd felnyílni a szemem, hogy nem a méret a lényeg, hanem, hogy nézzem is azokat amiket megveszek :) Ráadásul a féreg SW miatt lehet kéne egy BR lejátszó, ott már nagyon keménynek kell lennem, hogy tényleg ne vegyek meg mást (nem tervezem, és a SW-t is csak a szinkron miatt jó nagy kib*szás...:))
0
2011. október 21., péntek 14:31
Elolvastam, és tisztán ráismertem a saját betegségem tüneteire! :)
Épp a napokban számoltam össze, és több mint 100 olyan filmem van, amit nem néztem még az adott formátumom! (Mentségemre legyen mondva, hogy a filmek nagy részét azért már láttam korábban (moziban, vhs-en), amit abszolút nem, az maximum olyan 25 film.)
0
2011. október 21., péntek 13:20
A túlélés kulcsa ha úgy látod, "lehetne rosszabb..." :) :) :)
0
2011. október 21., péntek 13:04
"ennyire kaptam engedélyt" Mindent értek.:)
Az utolsó résszel nagyon a lelkembe gázoltál.:D
0
2011. október 21., péntek 12:45
Kösziiiiiiiiiiiiiiiiii!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Az az igazság, hogy Pacino igazából praktikus okból van a falon ott, mert az előző lakó vitte magával a felszerelhető fali polcait egy kis vakolattal egyetemben amire a beköltözéskor döbbentem rá. Igaz már 1 éve itt lakom,  mégis szartam rá... Nem olyan vészes, de jobb Pacinot nézni mint a falat már ahol van :)

A polcok meg jók azon a falon nekem, ráadásul ennyire kaptam engedélyt :) Majd a polcok közé mennek még fa képek. Azért ezen a részen vannak, mert még 2 polc megy ezek alá és befejeztem, nem kívánok ennél több filmet venni, szerintem teljesen felesleges. Így is van pár száz, és nem kis része olyan amit nem néztem meg és valószínüleg nem is fogok, szimplán az undorító birtoklási vágy űzött bele a megvásárlásába. Kicsit optimalizálni szeretném a méretet, hogy ne legyen belőle végtelen történet, mint itt egyeseknél (senkit meg nem bántva ezzel, hiszen a betegségünk végül is ugyanaz:)).
0
2011. október 21., péntek 12:36
Gratulálok!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Ezt így kell?

((Kár, hogy hozzám már nem fér be ilyen kis tv-s szekrény.Nálam két monitor van a sarokban egy íróasztalon és ennyi.:)Pedig, ahogy a képeken is látszik, ez egyáltalán nem néz ki rosszul.
Egyébként Pacino-t nem lehet bepolcozni?Mondjuk nem tudom, hogy miért zavar ez az elrendezés...:)Biztos, hogy a szoba hosszabbik oldalán kezdenék ilyen oldal irányba a péktelenségig bővíthető polcszerelésbe.Persze a lényeg, hogy neked tetszik.:))
0
2011. október 21., péntek 12:08
Gyűjteményem egy része, amihez már van polc.... :)

0
2011. október 21., péntek 11:17
Heti beszerzés:

A kiadványt több sérült közül választottam ki, de végül a tok így is cserére szorult. A kép átlagos, ahogy a szinkron is. Bale hangja Fekete Ernő, Whalbergé Stohl András.
0
2011. október 21., péntek 10:12
Friss beszerzések:

0
2011. október 19., szerda 23:17
off! Irnál egy emailt! Nem találom az email címed! off!
0
2011. október 19., szerda 22:52
A kockánál jobban sikerült a lemezek rögzítése,gond nélkül kijönnek!
Viszont nálam is befoltosodtak sajna!
0
2011. október 19., szerda 22:12
0
2011. október 19., szerda 20:38
Gratulálok!Nem,a pöcök egy ilyen lágy gumi szerű anyag.Annak idején,ha jól emlékszem a saját topicjában lett írva erről pár szó,talán kép is van fenn.
0
2011. október 19., szerda 20:29
Maiak:

(ezzel végképp a pöcegödör aljára löktem a frenetikus Vertexes Hellraiser kiadványaimat)

u.i.:

most már csak egy normális Remasterre kell várnom a Hellbound BD-ből -ami borzasztóra sikerült - és a 3-ik részből ,addig meg marad ez a kocka.

pár kérdésem lenne azon fórumtársakhoz, akiknek már megvan:

rakjam-e át a lemezeket normál tokba,mert olvastam,hogy pár vásárlónak foltosodni kezdtek a dobozban.A Vámpír koporsóval is rosszul jártam anno:kétszer pattintottam ki a Vámpír árnyékát a dobozból,de annyira rossz a rögzítése,hogy a lemez közepén ,ahol be kell pattintani egy hajszálrepedés keletkezett.

ez is hasonlóan rossz rögzítést kapott ?
0
2011. október 19., szerda 19:10
...de túléli ! :)
0
2011. október 19., szerda 13:24
a válasz 1xrű:
1.a pénz nagy úr( kicsit túl költekeztem+lesznek olyan megjelenések idén amire gyűjtőgetek)
2.az x-menek nem nagy kedvencek,de gyűjteményem részévé akartam őket. A szupercsapatra csak kíváncsi vagyok,a titánokat a fémdobozért.
0
2011. október 19., szerda 13:16
Az X-Menek, Titánok és a Szupercsapat miért nem BD-n kell?
0
2011. október 19., szerda 11:19
a héten ezek várhatóak:

Dolores Claiborne
Trivial
Bram Stokers Dracula - 2006
Omen IV: The Awakening
The A-Team
Clash of the Titans (fémdoboz)
Hanna A gyilkos természet
X-Men 1.5
X-Men 2
X-Men Origins: Wolverine
0
2011. október 18., kedd 19:11
Bocs, alsó alatt a másodikat értettem.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2011. október 18., kedd 19:10
Szerintem az alsó, mert abban az öreget felfalja egy cet... ;-)
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2011. október 18., kedd 0:05
Így hirtelen nem tudom, melyik is a horror ezek közül! :D
0
2011. október 18., kedd 0:01
Szégyellem is magam, 1000 bocs! Holnap du. esetleg hívhatlak? De ezúttal valóban. :-))
0
2011. október 17., hétfő 21:42
nm:)
0
2011. október 17., hétfő 21:18
Köszi, Jaks a képeket:)
0
2011. október 17., hétfő 20:59
Azóta sem hívtál...
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0