Keresés

a te dvd gyüjteményed

2011. július 21., csütörtök 13:44
Mai beszerzések:
Repülj velem! - Extra változat, Az igazak - Extra változat, Az utolsó leheletig, Tenacious D, Majd megdöglik érte
Különleges ez a pár film olyan szempontból is, hogy a helyi dvd boltból(!) szereztem őket.:)
+A nagy Tom és Jerry gyűjtemény 5.rész(a környéket végigjártam, de sajnos a negyedik részt nem találtam)
0
2011. július 20., szerda 20:12
Próbálok folyamatosan új képeket feltölteni ide.
0
2011. július 20., szerda 20:02
Én külön listát vezetek a felesleges filmjeimről.
Egy-két éve 90 körül volt.Most 157-nél járok.Nem oldana meg semmit, ha ezeket eladnám.
Nem hiszem, hogy bármikor is normálisan tudnék gondolkodni a gyűjteményem bővítésével kapcsolatban.Túlléptem már mindenféle határon ezzel kapcsolatban.
Várom a képeket!:)
0
2011. július 20., szerda 19:49
Az új polcrendszer már készen van, a lemezeket azonban egyelőre még csak ahogy esik, puffan alapon dobáltam ki, ezért nem tettem fel róla képeket. A tárolási gondjaim végérvényesen ettől még nem oldódnak meg: lesz benne némi tartalék, de egyrészt önmérsékletet kell tanúsítanom, másrészt ki kellene szórnom a szemetet, ha nem akarok pár év múlva megint gondokat. Az egészséges méretű gyűjteménynek tényleg meg kellene állnia 1000 darabnál. Ha belegondolok, az is legalább három évre való néznivaló.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2011. július 20., szerda 18:53
A pincerekesz is ideális hely,hiszen a nagy gyűjtemények jellegzetessége,maga a tulaj is csak egy részét látta.:)))
Én kb. ezer darabot érzek kezelhetőnek,de abban már minden épkézláb hellyel-közel kedvenc benne van.Ennél többel már tékát lehet nyitni,ami sok kisebb településre rá is fér...
0
2011. július 20., szerda 18:52
Az bizony. Legalábbis remélem, mert elég komoly jelenetek voltak benne:)
0
2011. július 20., szerda 18:44
Nálam már erősen érik a hengeresdi.
Már csak azt kell kitalálnom, mivel iktassam ki annak lehetőségét, hogy az egyik lemez adattárolós fele "ráizzadjon" az alatta levő korong szitázására.
most posts by TM
0
2011. július 20., szerda 18:36
:)
Három fal nagyjából teli van, bár még a plafonhoz közel van egy sornyi hely.
Plakátokat is hamarosan le kell szednem.

(Egyszer válaszoltál erre a felvetésemre."Ki kell találnom, hogy férne el a legtöbb dvd?
Valamit olyasmit írtál, hogy "hengerekben".)

Úgy tudom, hogy neked mostanában oldódnak meg a tárolási gondjaid.:)
0
2011. július 20., szerda 18:20
Bakker, hol tartasz ennyi DVD-t? Nekem a fele is gondot okoz. :-)
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2011. július 20., szerda 17:38
Nem a legjobb minőségben, de megvan a 3000. dvd-m.
0
2011. július 20., szerda 12:49
Elvileg az R1-es is vágatlan.
0
2011. július 20., szerda 12:08
elvileg az ausztrál változat vágatlan.
0
2011. július 20., szerda 10:02
Az még a fájó probléma, hogy az I Spit On Your Grave UK kiadása vágott, méghozzá nem is akármennyire, különben már nekem is meglenne. :(
0
2011. július 20., szerda 2:03
Június/Július
Június/Július 2
Június/Július 3

elnézést a rossz minőség miatt, de 11 kor értem haza melóból, és ma jött 2 futárom is és gondoltam megosztom veletek miket sikerült beszereznem...

ha nem sikerülne kivenni a képről akkor a címek:

2012 (2 DVD digipack)
Armageddon (2 DVD)
Az ötödik elem (2 DVD digipack)
Blöff (extra változat)
Chicago (2 DVD)
Csontdaráló
Death Race (1 DVD steelbook) - használtan
Derült égből fasírt (ajándék esernyővel) - ez kicsit meglepett mert nem volt feltüntetve:D
Die Hard kvadrológia (5 DVD) - használtan
Fegyvernepper
Függő játszma
Gladiátor
Szörny RT.
This is it (ajándék poszterrel)
Toy Story trilógia (3 DVD)
TMNT (tini nindzsa harci teknősök, személyes kedvenc sorozattal együtt)
Wanted (2 DVD steelbook)
Túl a sövényen

az összes magyar kiadású...
0
2011. július 19., kedd 21:45
próba
0
2011. július 16., szombat 21:05
Én most mind a 4 filmet ledaráltam 2 nap alatt, és az egyik jobban tetszett mint a másik. :)
Kiválló filmek, végig fenntartják a feszültséget, de, hálisten egyik sem az a mostanában divatos tinihorror-fajta.
Ajánlom mindenkinek, aki szereti az ilyen típusú filmeket, :)
Csodálkozom, hogy az Animal Kingdom kivételével egyik filmre sem vetette rá magát senki a honi forgalmazók közül, de biztos a Gagyi mami 3 tobbet hoz a konyhára...

Az igazság az, hogy John Carpenter The Ward című filmjét is meg akartam venni, de csak október 22-én jelenik meg Angliában, így csak előrendeltem.
0
2011. július 16., szombat 12:53
Hétvégi beszerzéseim:
Egy régi nagy hiányossága gyűjteményemnek:

Illetve egy nagy kedvenc film:
0
2011. július 16., szombat 12:31
A Them az szuper film, a másodikat nem láttam - bár a borítója alapján biztos tetszene. Az utolsó 2 passz :)
0
2011. július 16., szombat 0:13
Nincs.
0
2011. július 16., szombat 0:10
köpök a sírodra magyar vonatkozás?

0
2011. július 15., péntek 23:49
A héten jöttek:

0
2011. július 15., péntek 19:43
Ma sikerült elveszett fiúkat találnom.(Anyám már tudja, apámnak még nem mertem elmondani.)
0
2011. július 13., szerda 20:25
Nem.Egyszínűek és mindegyikre rá van írva a címe,Angolul.Lefényképezni sajnos nem tudom,nincs gépem.
0
2011. július 13., szerda 16:52
Gratulálok!
(Az első képen a félkész Halálcsillag látható?)
0
2011. július 13., szerda 16:13

0