Keresés

a te dvd gyüjteményed

2011. június 16., csütörtök 23:23
"bár igazából a legtutibb a 16:9-es [...] verzió lenne"

Ebben szerintem semmi ráció nincs. Feltételezem, hogy a DVD-n 4:3-as évadok eredetileg is 4:3-as képaránnyal készültek, tehát maximum kivágással lehetne belőlük 16:9-es képet varázsolni, azt meg a TV is tudja. Jó, tudom... a felbontás.

Amúgy a Joey 16:9-es képe szemet gyönyörködtető.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2011. június 16., csütörtök 23:23
Jó filmért, pláne ritka filmért sosem sajnálom a pénzt. Abyss-t 9000-ért vettem akkor, amikor már 3e volt az átlagár. Tarkovszkijt is vettem két éve hétezerért. De a Titanicért is kicsengettem a kilencet, pedig ha várok, lett volna az kettő is. Ez van. A dvd gyűjtés igazi gyűjtőnek szenvedély, a mezeieknek meg csak egy rosszul felfogott tőzsde, aminek kapcsán unos-untalan lehet rágni a kefét.
most posts by TM
0
2011. június 16., csütörtök 23:17
Tudom, én is láttam belőlük.

Az a durva, hogy annak idején 7990-ért vettem az évadokat itt az Xpress-en, és nem bántam egy fillért sem érte. Remek sorozat, bár jó ideje nem volt már időm belenézni. Ma már lehet, hogy nehezebb szívvel fizetnék ki érte akár fele annyit is.

Persze elevenen él még bennem az emléke, milyen izgatottan bontottam ki közel 11 éve az Ítéletnap DVD-t, ami akkoriban 5eFt volt, most meg ezerért utánad vágják... Most is örömmel adnék érte ötezret, de már BD-n.
0
2011. június 16., csütörtök 23:12
Kétoldalasak, külön lemezen. Általánosan audiókommentár, egy-két rész bővített verzióban, bakiparádéval, vendégszereplők interjúival, illetve különféle kvízekkel.
Ha magyarítva lenne, talán még érdekelne is, bár igazából a legtutibb a 16:9-es, teljese egészében kibővített verzió lenne, persze ahhoz az eredeti szinkront is bővíteni kéne, azokat a költségeket meg idehaza ugyebár nem lehet kigazdálkodni.
most posts by TM
0
2011. június 16., csütörtök 23:07
Itt-ott létezik még Pro Videós matricával átnyalt korábbi kiszerelés is.
most posts by TM
0
2011. június 16., csütörtök 23:06
Szívesen!

Nem figyeltem a képekre, üzletben láttam, de való igaz, részletesek a fotók.

Nekem is a digis, díszdobozos verzió van meg, feliratozatlan extrák miatt nem kell még egy sor belőle.
most posts by TM
0
2011. június 16., csütörtök 23:05
slipcase = fekni = külső kartontok

A képeid alapján nincs ilyen hozzá.
0
2011. június 16., csütörtök 23:04
Talán a negyedik korongon...? ;-)
0
2011. június 16., csütörtök 23:04
Slipcase? Hát ha elmondod vagy körülírod mi az elmondom hogy van-e hozzá.:D
0
2011. június 16., csütörtök 23:03
Köszi az infót.

A kiszerelést én magam is látom a képeken, és maga a kiadvány nem is hoz lázba, én annó megjelenéskor megvettem minden évadot, így még díszdobozom is lett hozzá. :-)

Szóval csak az érdekelt, hogy ilyen formában ma mennyiért adják az évadokat.
0
2011. június 16., csütörtök 23:01
ugyanúgy 2 oldalasak a lemezek? milyen extrák? külön lemezen?
0
2011. június 16., csütörtök 22:56
3990. Egy normál méretű tokban vannak a lemezek, akárcsak egyéb Pro Videós sorozatnál. A tartalomban az extrák jelentik a többletet.
most posts by TM
0
2011. június 16., csütörtök 22:54
És szemmel láthatóan már nem is digipack. Nem is tudtam róla, hogy ilyen kiszerelésben is lehet már kapni...

lincon!

Csak kíváncsiság képpen: mennyiért vesztegetik?
0
2011. június 16., csütörtök 22:38
A kiadványhoz már nem is jár  slipcase?
0
2011. június 16., csütörtök 22:32
Ma jött termékek:
0
2011. június 16., csütörtök 21:40
Sziasztok!

Ma szereztem be a Jóbarátok 7.évadának a provideo-s változatát:

[img]http://kepfeltoltes.hu/thumb/110616/033_www.kepfeltoltes.hu_.jpg" border="0" alt="A képet a Képfeltöltés.hu tárolja."/>

A kiadvány tartalmaz egy extra lemezt magyar felirat nélkül.(Bezzeg újgörögöt meg hieroglifásat tartalmaz )
0
2011. június 16., csütörtök 21:20
már akinek
0
2011. június 16., csütörtök 21:17
mai:
SZÜKSÉGES GONOSZ
0
2011. június 16., csütörtök 21:15
pedig azok.
0
2011. június 16., csütörtök 21:14
Pedig a steel-ek sem egy nagy csitt-csattok...
0
2011. június 16., csütörtök 20:20
Elhiszem, sajnos ennyi volt rá a keret, így a steelbook nem fért bele!  Most jelentős kedvezménnyel jutottam hozzá ehhez a kiadványhoz! Annak is örülök, hogy meg tudtam venni!
0
2011. június 16., csütörtök 20:14
Nagy-nagy gratula hozzá! BoB is nagy kedvenc, ez a sorozat is tetszett, egyszer mindenképp polcra kerül, még ha a föld alól is kell felhajtanom egy steelbook-ot, mert tudom, hogy az igencsak hiánycikk, gondolom te is azt vetted volna, ha van még.

Tegnap és ma egy-egy filmmel bővültem: X-Men 3. - Az ellenállás vége, Pokolba taszítva
0
2011. június 16., csütörtök 20:09
szép-szép, de a steelbook sokkal szebb
nézd meg nálam a gyűjteményemben!
0
2011. június 16., csütörtök 20:08
Egy nagyon szép kiadvány érkezett ma:
The Pacific-A hős alakulat.

0
2011. június 14., kedd 17:55
A mai napon ezen kiadásokkal lettem gazdagabb:
A Szabadság szerelem digipackos kiadása hihetetlen olcsón, szinte csak néhány száz forintért jutottam hozzá kifogástalan állapotban!

Ádám almái:

Illetve a Hosszú jegyesség szintén duplalemezes extra változata:
0