Köszi PB :) És újfent gratulálok az új szerzeményekhez mindenkinek, ma két darab filmmel én is bővültem (a Kapj el... csak egylemezes). Az X2-őt is páromnak köszönhetem, bennünk van az X faktor? :D

Velük együtt pedig 327 kiadványom van és 338 filmem (külön másik listán, ahol a díszdobozos filmeket, mint pl. A Keresztapa trilógia "szétszedtem"). És kíváncsiságból megszámoltam ezt-azt:
470 darab dvd lemezen terjeszkedik a gyűjtemény és 307 film rendelkezik szinkronnal. Steven Spielberg-től van a legtöbb filmem, 15 darab. Robert de Niro és Brad Pitt 13-13 filmmel vannak jelen a listán, Meryl Streep és Cate Blanchett pedig 7-7 címmel. Digipack-ból 19, slipcase-ből 38 darab van, filmszériából nem is kérdés, hogy James Bond vezet, hiszen megvan a 20 darabos slimtokos kiadás, második helyezett a Star Trek a maga 11 mozifilmjével. Röviden ennyi, megpróbáltam volna műfaji besorolással is, de csak egyet szoktam megadni, de pl. a Kapcsolat scifi-ként, de drámaként is besorolható lenne egyszerre, úgyhogy ezt inkább feladtam :)