SPOILER HEGYEK
Kecskebűvölők? Hát tudod olyan ez, mint amikor szerelmes az ember :) Az okát nem tudja csak érzi :) Engem igazából az első perctől megfogott valami. A szereplők, a zenék, a hangulat, minden. Kapásból, az első amin a mai napig röhögni tudok a nevek. Guy Lacey? Lyn Cassady? Bob Wilton? Vicc :) Az még számomra a varázsa, hogy mivel ugye úgy reklámozzák az egészet, hogy "több igaz belőle mint hinnéd" ezért folyamatosan azon agyalok, hogy ez tényleg igaz-e... Hogy mondjuk volt-e valaha olyan ember, aki nyomott egy szikrázó szem" technikát a kocsiban és tényleg komolyan vette magát közben :) :) Vagy ahogy előadja Clooney, hogy szuperkatona, tudja a szobában a lámpák meg a konnektorok számát ahogy belép :) Szóval felsorol egy csomó dolgot, ami elvileg "szupererő" mégse tudja egyik létét se bizonyítani és mégis, 100%ig hisz magában, elhiszi, hogy ő képes ezekre a dolgokra. És a legnagyobb vicc, hogy sose derül ki, hogy ő nem gondolja komolyan. Úgy ér véget a film, hogy az újságíró is "áttér a világos oldalra", hogy stílszerű legyek :) Érted? Hogy bármennyire tudod, hogy baromság ez az egész, egyszerűen magába szippant. Vagy amikor elrabolják őket, és Clooney mentálisan meg akarja állítani Ewan támadását, persze szarráveri 1 mozdulattal :) És milyen komolyan érvel tudományosan... :) "fizikai síkon nem sok történt" :))))))))))) Nem tudom, én szarrá röhögöm magam ezeken :)
A lényeg, hogy úgy nézd a filmet, hogy minden egyes mondat, minden egyes pillanat egy komolytalan baromság, miközben azon járjon az agyad, hogy ez tényleg létezik??? :)
Egyszer, majd ennek tükrében nézd meg a kedvemért, még ha nem is ismersz :) :)
Na ennyi...