Sajna még nincs meg... pont az első rész. :P De próbálom pótolni minél előbb, most, hogy van már lejátszóm is. :)
0
2011. január 10., hétfő 0:10
7271
Igazi fanatikus vagy, Drakulálok! :-))) De hol a FOTR BD? Ott van az, és csak én nem látom?
0
2011. január 9., vasárnap 16:27
874
Öröm nézegetni ezt a fórumot :D Sokszor jönnek hozzám és mondják, hogy "mennyi filmed van", de én kispályás vagyok 1-2 itteni fórumozóhoz képest :) Azért haladok én is, csak a hely hiánya mindig gátat szab a dolgoknak. A mai világban örülni kell az ilyen rajongóknak, akik megveszik a filmet, és megfelelően kezelik is őket. Szerintem aki igazán szereti a filmet, az így adja meg a módját (megvásárolt díszdobozok, rendezetten a polcon, stb. stb.), nem pedig vinyókon tárolt filmek. Csak így tovább! Idővel majd én is felrakok pár képet, csak kicsit rendezgetem a dolgaimat :D
0
2011. január 9., vasárnap 13:28
1534
Mai "legkissebb is számít"-ban tett látogatásom eredménye, ezek az akciósan kifogott lemezek:
0
2011. január 9., vasárnap 13:19
3448
Elnézést kis javítás az első kép valamiért nem jön be, szóval íme:
0
2011. január 9., vasárnap 13:14
3448
Nem tudom, melyik fórumba illene beletennem, de ezt találtam meg legelőször. Egy ideje már nagy rajongója vagyok ennek a nagyszerű film/könyv-trilógiának és ha meglátok valami újat ami vele kapcsolatos egyszerre lecsapok rá. 1-2 dolog ki is maradt a képről, de így is azért elég komplex a gyűjtemény. :)
Még a Complete Recordings-okért fáj a szívem nagyon, de majd tavasszal ösztöndíjból pótolni fogom. :)
0
2011. január 9., vasárnap 1:01
1534
Kis falusi boltunkban már egy ideje lehet lemezeket kapni, így ma ki is túrtam néhány érdekesebb címet!
Némelyik papírtokos de hát egye fene!
0
2011. január 7., péntek 23:23
7271
Idei első beszerzés:
Remélem, nem bánom meg...
0
2011. január 7., péntek 12:45
1534
A Xpress-es csomagom tartalma:
Az év első kékjei:
És néhány akcióban kifogott remek alkotás:
0
2011. január 6., csütörtök 18:39
7926
Ez egy nagyon jó történet,Nekem eddig 4 változatot sikerült beszereznem.De ez az egyik kedvenc,szeretem a musicaleket.
0
2011. január 6., csütörtök 18:30
982
Köszi!
Majd megnézem, de az nem ma lesz, túl fáradt vagyok dvd-zni. :) Egyébként ugyan az a fajta szemüveg - meg gondolom a 3D technika is, mint a Véres Valentin 3D esetében. Nem veszi annyira igénybe a szemet, mint a régebbi anaglif technika(kék-piros szemüveg, ami itt ugye ciklámen-zöld), de nem is olyan jó a 3D hatása. Viszont egy teljes filmet végig lehet ülni vele különösebb gond nélkül, ami a kék-piros változatnál nem lehetséges, mert nagyon megerőltető a szemnek. Olyan volt pl. a Kémkölykök 3D lemeze.
„Bónuszként” ezen a korongon rajta van a film hagyományos 2D változata is, persze extra egy deka se, mint a korábbi normál kiadáson. Valamit valamiért. De én ezt akartam megvenni.
0
2011. január 6., csütörtök 18:14
5023
először is gratula Posza az év első szerzeményeinek, másrészt örülök, hogy végre valaki megvette a Jégkorszak 3-at ebben a formában. ha megnézted légyszíves írj már pár sort a látottakról. már egy ideje szemezek vele hiába megvan BD-n kíváncsi vagyok, hogy otthon milyen a 3D.
A csúf igazság Aladdin és Jafar Amerikai história x Az óceánjáró zongorista legendája CSI - Helyszínelők csomag (1-2. évad) (12 dvd) Azt beszélik… Erin Brockovich - Zűrös természet Hetedik - extra változat (2 dvd) Kőbe zárt kard Wanted - Xpress Xkluzív Limitált díszkiadás (2 dvd) A bakancslista Aladdin és a tolvajok fejedelme Derült égből szerelem Francia csók David Attenborough - Az élet gyűjtemény 2. (12 dvd) David Attenborough - Az első édenkert (2 dvd) David Attenborough - A földkerekség legnagyobb állatparádéja David Attenborough - Az élet gyűjtemény 1. (12 dvd) David Attenborough - Az élő bolygó (4 dvd) David Attenborough - Élet a növények között (2 dvd) David Attenborough - Élet a kamera előtt Szurikáták udvarháza - Ahogy kezdődött Jóbarátok - 10. évad (3 dvd) Jóbarátok - 4. évad (3 dvd) Jóbarátok - 5. évad (3 dvd) Jóbarátok - 6. évad (3 dvd) Jóbarátok - 7. évad (3dvd) Jóbarátok - 8. évad (3 dvd) Jóbarátok - 9. évad (3 dvd) Hacsi - A leghűségesebb barát Lúdas Matyi (rajzfilm) Mekk Elek, az ezermester Vackor az első bében Exférj újratöltve Kutyaszálló Lassie Con Air - A fegyencjárat Csak egy kis pánik (szinkronizált változat) Egy makulátlan elme örök ragyogása Mission: Impossible/Mission: Impossible II. (2dvd) (twinpack) Mission: Impossible 3. (egylemezes változat) Babe 2. - Kismalac a városban Férjhez mész, mert azt mondtam! Ilyen a formám Még egy kis pánik Nagyon vadon Tarzan 2. Tom és Jerry - Kerge kergetőzések 3. Babar 1. Babar 2. Babar 3. Babar 4. Babar 5. Mirr Murr, a kandúr 3. Az élet (4 dvd) Mi kell a nőnek? Mirr Murr, a kandúr 1. Mirr Murr, a kandúr 2. Mirr Murr, a kandúr 4.
Szám szerint fogalmam sincs, hogy mennyinél tartok most, mert a listám kicsit elavult és a Karácsonyra kapott filmek sincsenek benne. Ha leszedjük a fát, akkor hozok képeket is.
0
2011. január 3., hétfő 0:32
606
TADAM Nekem magyarországon kiadot összefilmjük megvan
0
2011. január 2., vasárnap 23:22
1597
Köszi:-) Én pont azért vettem meg az Agora-t mert az esetek 80 %-ban én is rosszat hallottam róla, de jó értelembe véve csalódtam, és örülök, hogy megvan. Érdekes film és a támaja is az. Nálam 8/10-t érdemel. Ha szereted a vallás körüli herce-hurcákat, akkor erősen ajánlom a filmet.
0
2011. január 2., vasárnap 21:50
7721
(Innen nekem még az Agora van tervbe véve.Ahhoz képest, hogy mi a témája a filmnek elég keveset olvastam róla.Azok is inkább mind lehúzó kritikák voltak.) Egyébként gratulálok az "első filmekhez"!:)
0
2011. január 2., vasárnap 21:35
14599
Válasz is a legutóbbira...
0
2011. január 2., vasárnap 21:27
16099
Azt tudom, hogy nem, csak a kék tokra írtam, hogy van még egy... Egyébként ment mail.
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2011. január 2., vasárnap 20:58
14599
Az nem közös filmjük. Egyébként valóban kék tokos.
0
2011. január 2., vasárnap 20:55
16099
Nagyon köszi a választ. Viszont most írt Mikey-Soft az AKI DVD KERES topikba, hogy neki a Szuperzsaru is kék tokos. Akkor ezek szerint csak van még 1...
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra? - Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2011. január 2., vasárnap 20:06
2444
Szia!
Tudomásom szerint ezeken kívül (+Banán Joe) nincs több.