Keresés

a te dvd gyüjteményed

2010. december 17., péntek 13:28
Hmmm... Elfogyott a Piros Arany, kenyeret is lassan venni kéne... Na meg a gázcső is elég rozsdás... A fugázás rendben van - bár az alján egy kicsit penészedik... ;-)
0
2010. december 17., péntek 13:27
Remek ízlésre vall, köszi!
0
2010. december 17., péntek 13:26
Az rendes dolog, hogy felszeleteltetted neki a kenyeret, de igazán megtisztelhetted volna egy bontatlan Piros Arannyal. :)
0
2010. december 17., péntek 13:26
(Csemege vagy csípős?)
Jó kis ajándékcsomag!A külön múmia filmen kívül én mindennek örülnék.
0
2010. december 17., péntek 13:24
Nem látok semmit.
Biztos, hogy ezt a legjobb barátodnak szántad?:D
0
2010. december 17., péntek 13:24
grrrrrrrrrrrrrrr.......

0
2010. december 17., péntek 13:22
Legjobb barátomnak szánt karácsonyi ajándékaim:

0
2010. december 17., péntek 12:47
Az Inferno-t nem ismerem, de a többit én is igényes néznivalónak tartom.
Gratulálok a dvd és bd beszerzéseidhez!
0
2010. december 17., péntek 12:19
Egy csokorra való igényes néznivaló évzáró (?) gyanánt.

0
2010. december 17., péntek 3:11
Nincs mit! :)
0
2010. december 16., csütörtök 22:47
Tébolyultak,Az ötödik elem
0
2010. december 16., csütörtök 21:36
A filmcímeket le szabad írni, csak azt nem, hogy hol vetted. :)
0
2010. december 16., csütörtök 21:17
Vettem ma két filmet.
Az egyikről mostanában,a DVDextrán olvastam pozitív kritikát!
A másikról anno itt azt írták sokan,hogy ez az egyik legszebb magyar digipak!
0
2010. december 16., csütörtök 15:23
Köszi, Maharadzsa! :) A sztori / úgy-ahogy / izgalmasnak hangzik, bár mintha már láttam volna egy nagyon hasonló történetű filmet, de most nem jut eszembe a címe...hmm...
0
2010. december 16., csütörtök 14:12
Kösz, de már nem aktuális.
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2010. december 16., csütörtök 2:51
Ennyire volt izgalmas a film, és ennyire volt rám hatással a gyermek teljesítménye, hogy észre sem vettem a mama vonásait, bár most, hogy nézem a borító hátoldalát, tényleg mintha hasonlítana az anyjára. :D
0
2010. december 16., csütörtök 2:29
Csodálkoztam is, hogy nem ismerted fel Demi Moore vonásait benne, hisz kiköpött hasonmása az anyjának. :)
0
2010. december 16., csütörtök 2:21
Köszi. :) Van még mit tanulni.
0
2010. december 16., csütörtök 2:11
De igen, Rumer Willis Bruce Willis és Demi Moore lánya.
0
2010. december 16., csütörtök 1:54
Most értem a végére a filmnek. Van ebben a filmben fekete mágia, egy komplett kisváros, ahol a lakosok mindegyike istenhívő, de az "elborult" fajtát kell elképzelni, és hogy ne legyen olyan egyhangú, szó van nemkívánatos családról  is, akik persze nem igazán hisznek istenben. Erősen ajánlott a megvétel elött, tékából kikölcsönözni, és úgy megnézni. A kiadvány elég fapados, ugyanis csak egy előzetes és pár filmajánló van rajta extraként, viszont azok feliratosak. Az angol hang elég jól muzsikál, bár előre sejthető, hogy mikor kellene megijednie a nézőnek. A képpel nem volt gond. Sajnos a halálesetek egy részét nem mutatják, pedig állítólag ez horror lenne, de egy közepes thriller szintjét üti csak meg. Ami miatt ébren tudtam maradni az Elizabeth Rice-nak köszönhető csak. Thomas Dekker még mindíg egy nulla szinész, a többieket meg nem is ismerem, bár van egy Rumer Willis nevű mellékszereplő ( Remélem, hogy nem Bruce Willis lánya, mert ha csak ennyit tud a gyerek, akkor az apuka nem lesz büszke rá :D )

A történet egyébként érdekes lenne, de hamar kiderül, hogy milyen sorrendben haláloznak el a szereplők.

Spoiler:

A történet röviden: Öngyilkos lesz egy fiú, majd nemsokkal ezután követi őt a barátnője is, aki végig egy könyvet szorongat a kezében ( Szerepe lesz a könyvnek is a filmben ), majd sorra jönnek a halálesetek, de eközben felbukkan a halott fiú testvére is, akit nem szívesen látnak a városkában, mert állítólag a mama boszorkány volt, legalábbis ezt terjesztették róla, és a fiút gyanusítja mindenki, kivéve a rendőréget a halálesetek miatt, mondván, hogy a tesó halálával  kezdődött minden rossz a városban, és ez csakis a gonosz műve lehet.
Természetesen van aki nem hisz ebben és a fiú mellé áll.

A borító hátulján van két mondat: "Zavarba ejtő, felkavaró és idegtépő horrorfilm. Csak erős idegzetűeknek." Ebben 100%-ig egyetértek, mert aki ezt végignézi, annak tényleg erősek az idegei. Én örültem, hogy vége van. :D

Az előzetes alapján egy pörgős vérbeli horror-t vártam, sajnos nem az lett, hanem egy lassú folyású thriller.

Aki izgulni szeretne ezen a filmen, az kerülje el a film előzetesét.

5/10

Bocsi ha sokat írtam.

0
2010. december 16., csütörtök 0:58
TADAM
kerestél pár filmet tudnék benne segiteni
tel:06209770189
0
2010. december 15., szerda 20:15
O.K.
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2010. december 15., szerda 20:03
Nem árulom el.
0
2010. december 15., szerda 20:00
Szabad tudni, hogy összegben nagyjából mennyit költöttél ajándékokra? Ha nem akarod ne áruld el, nem publikus, csak úgy kíváncsiságból kérdezem...
0
2010. december 15., szerda 19:59
Én csak a Karácsonyt. És a Karácsonyból is a 24-t.
0