Az eredeti Péntek 13 sorozattal én is megjártam, mert amikor kapható volt nem vettem meg, amikor meg már joglejárt lett kénytelen voltam kintről beszerezni a részeket. Ez az igazi lutri, vagy megveszed megjelenéskor teljes áron, vagy kockáztatod, hogy lemaradsz róla. A kiadók észjárását én sem értem, mert nem a vásárlók kezdtek "sírni" az akciós, illetve olcsó kiadványok után, hanem a kiadók elkezdték az akciókat, ráadásul egymás alá mentek az árakkal, csak azért, hogy minnél több filmet tudjanak értékesíteni, és ennek lett az eredménye, hogy a vevők többsége már nem hajlandó teljes áron vásárolni. Amikor még csak feliratos dvd-ket lehetett kapni, akkor is voltak "BOMBA ÁR"-as akciók, ha jól tudom 3990-ért, vajon miért nem lehetett ott megálni alsó határon, illetve a kiadók miért engedik a Tesco, Auchan kettősnek, hogy 1 kg. kenyér áráért árusítsák a filmjeiket? és még a kiadók csodálkoznak, hogy mindenki az olcsó kiadványokra vadászik, aztán, ha az aki vásárol teljes áron filmet szóvá teszi a kiadvány hibáit ( karc, foltos lemezek stb...), akkor kapja a kioktatás, hogy idehza örüljünk ha egyáltalán megjelenik valami. Bosszantó.