Keresés

a te dvd gyüjteményed

2010. november 23., kedd 21:07
Na igen, az angolra nem kerültünk fel sajnos, de létezik a mi régiónkban magyar szinkronnal és felirattal (!!!) - az extrákon is. Nekem Mindtower fórumtárs szerezte be évekkel ezelőtt a szlovákoktól digipakkos kivitelben. Nem mondom hogy olcsó volt, mert kib@szott drágába került, de minden fillérjét megérte...
0
2010. november 23., kedd 17:47
Nincs rajta semmi magyar. Észak európai kiadás, én is furcsálom, hogy hozzánk ne ért el.
0
2010. november 23., kedd 15:55
A mágus tényleg varázslatos, mivel fóliázva érkezett és az árcimke belül volt és léthatóan egyszerűen eltávolíthatatlan. No, majd foltbenzinnel. Könyv is jött és azon is ilyen ragaszkodó az árcimke. innen is csókoltatom a felragasztóját.
Hát ennyit a fóliázott áruról, nekem ilyenhez még nem volt szerencsém.

Ja, a filmekre kíváncsi vagyok, látatlanban vásároltam.:)
0
2010. november 23., kedd 12:31
De szép ez a Predator doboz..Gratulálok hozzá.
0
2010. november 23., kedd 10:19
Ezen az angol kiadású Truman-show DVD-n van valami magyar? Mert ha jól tudom, ebből kelet-európai kiadást csinált már a Paramount...
0
2010. november 23., kedd 9:46
E havi eBayes zsákmányaim :)

Az Airplane! csupán 2 L-ba fájt, a Truman Show SE 3-ba, a Predator gyűjtemény pedig 8-ba - és a gyári fólia is rajta volt!
0
2010. november 23., kedd 7:08
Nagyon szépen köszi. Megvolt már az előző kiadás, ezt csupán a szinkron miatt (amely mellesleg nem is annyira fontos) vettem meg. Jó ára volt. :-)
0
2010. november 23., kedd 1:12
Grat. hozzá! Nagy film. :)
0
2010. november 23., kedd 1:11
Köszi. A Hátsó ablak-ot még anno moziban láttam, és már ott is mély nyomokat hagyott bennem. A Gor filmeket + a Vasangyalok 2-t meg csak a nosztalgia kedvéért vettem meg. A többit is érdemes megnézni. A Fel az nagyon aranyos mese, az Emlékezetkiesés-t az előzetes alapján vettem meg, mert elég meggyőzőre sikerült. Megpróbálok mindíg a dvd üzletek felé közlekedni, hátha beesik valami érdekes dolog a kosárba :)
0
2010. november 22., hétfő 20:34
Mai beszerzés (szinkronyos):

0
2010. november 22., hétfő 19:22
Kedvenc Hitchcockom a Hátsó ablak.A többit nem láttam,talán a Gor első részét még valamikor az ősidőkben.
Grat,látszik hogy naponta jársz DVD árusító hely közelében! :)
0
2010. november 22., hétfő 19:13
Ahogy ígértem itt a kép a tegnapi beszerzésről:

0
2010. november 22., hétfő 17:51
Pont ez a lényeg.Lehet várni az akcióra,ha lesz.
Aki nem akar hazardírozni,megveszi teljes áron.

Az a baj,hogy az akciókat nem így kellene csinálni.5 év a film joga,három évig teljes áron kellene adni,utána jöhet az akció,ha van még a készletből.
0
2010. november 21., vasárnap 21:14
A mai offline beszerzés:

Fel ( 2 BD + 1 dvd )
Emlékezetkiesés
Vasangyalok 2.
Gor 1-2
Hátsó ablak

Képeket holnap délután rakok fel.
0
2010. november 21., vasárnap 13:29
Én annyiért láttam az europarkban.
0
2010. november 21., vasárnap 12:35
soha nem volt 16.000 az Olasz meló doboz, már megjelenéskor is csak 7000 volt!
0
2010. november 21., vasárnap 11:37
Igen én is látom, de a lényegre kell figyelni, és nem arra, hogy mi van leírva. :-D
0
2010. november 21., vasárnap 11:28
Ez most se jött össze :P :P
0
2010. november 21., vasárnap 10:47
Az eredeti Péntek 13 sorozattal én is megjártam, mert amikor kapható volt nem vettem meg, amikor meg már joglejárt lett kénytelen voltam kintről beszerezni a részeket. Ez az igazi lutri, vagy megveszed megjelenéskor teljes áron, vagy kockáztatod, hogy lemaradsz róla. A kiadók észjárását én sem értem, mert nem a vásárlók kezdtek "sírni" az akciós, illetve olcsó kiadványok után, hanem a kiadók elkezdték az akciókat, ráadásul egymás alá mentek az árakkal, csak azért, hogy minnél több filmet tudjanak értékesíteni, és ennek lett az eredménye, hogy a vevők többsége már nem hajlandó teljes áron vásárolni. Amikor még csak feliratos dvd-ket lehetett kapni, akkor is voltak "BOMBA ÁR"-as akciók, ha jól tudom 3990-ért, vajon miért nem lehetett ott megálni alsó határon, illetve a kiadók miért engedik a Tesco, Auchan kettősnek, hogy 1 kg. kenyér áráért árusítsák a filmjeiket? és még a kiadók csodálkoznak, hogy mindenki az olcsó kiadványokra vadászik, aztán, ha az aki vásárol teljes áron filmet szóvá teszi a kiadvány hibáit ( karc, foltos lemezek stb...), akkor kapja a kioktatás, hogy idehza örüljünk ha egyáltalán megjelenik valami. Bosszantó.
0
2010. november 21., vasárnap 10:30
Persze,de azt azért tegyük hozzá,hogy ez nem új megjelenésű film.Az az igazán vérlázító amit a kiadók most csinálnak.Én az Olasz melót 6000 körüli áron vettem itt akcióban 2008-ban.Nekem megérte és ahogy látom itt még mindig tartaja az árát.Én a Háborús doboz miatt dühöngtem,amit megvettem 8000-ért/Jó igaz az sem most volt/ most meg utánadvágják 2 és félért.De ez az üzlet.Lehet várni az akcióra,de lehet hogy lemaradsz.A Péntek 13-al jártam így.Hazárdjáték.
0
2010. november 21., vasárnap 10:24
Jav: ekeserítő
0
2010. november 21., vasárnap 10:23
Mert azt már megvettem anno teljes áron, és tegnap egy kicsit dühös lettem, amikor megláttam, hogy mennyibe kerül most a kiadvány. Ez az Olasz meló díszdoboz sem ezt az árkategóriát érdemli. Szerintem ezek után ne is csodálkozzunk azon, hogy mindenki az akciós termékeket fogja az üzletekben keresni, és teljes áron meg nem fognak elkelni a dvd/bd filmek. Emlékszem amikor megjelent az Olasz meló díszdoboz, én még 16000 Ft-os áron láttam, de anyagiak hiányában megvenni nem tudtam, aztán egyszercsak eltünt a boltok polcairól, majd most ennyiért bukkan fel. Elekserítő. :-(
0
2010. november 21., vasárnap 10:15
Hát igen,sajnos így értéktelenednek el a kiadványok...
Ettől függetlenül szép a gyűjtemény gyarapításod. :)
A Rémecskéket miért nem vetted meg?
0
2010. november 21., vasárnap 10:10
Alig valamivel ezer alatt. :)
0
2010. november 21., vasárnap 9:36
Köszi,már megvan!
Gondolom ennek az árnak a töredékéért,hisz egyiken sincs szinkron,olyan 1000 max 2000 körül lehet.
0