Először is gratulálok mindenkinek a beszerzésekhez..szép, jó ezt látni. :)
Én ezeket szereztem be az elmúlt pár hét alatt.
Már régóta vadásztam Az ötödik elem digipack változatára, most egy fukar boltban elég jó áron hozzájutottam, csakúgy mint a Kung Fu Panda című rajzfilmhez.

Sikerült megvennem régi nagy kedvencemet, Vin Diesel egyik legjobb filmjét a Pitch Black - 22 évente sötétség és a Kerülj szinkronba gyűjteményem is gyarapodott egy újabb darabbal, méghozzá az Apafej c. filmmel.
A Végső állomás sorozat legújabb részét is megvettem, melynek címe: A végső állomás, és egy másik nagyon jó film, kate Beckinsale főszereplésével a Vakító fehérség.
Továbbá itt van két baromi jó vígjáték, az egyik a Példátlan példaképek a másik a Trópusi vihar...mindkettő szerintem nagyon jó film.
Egy másik régi kedvencem az Árnyék nélkül, kihagyhatatlan film, aztán itt van még a viszonylag újnak számító Hivatlanok, ami várokozáson felül teljesített nálam, egyszerűen nagyszerű.
Végül az utolsó három film, Stephen King - A félelem kórháza, második kötet, egy újabb eszement vígjáték Tesó tusa és végül egy másik nagyon jó film, Ali G Indahouse.
Egyenlőre ennyi... :)