Keresés

a te dvd gyüjteményed

2010. november 10., szerda 18:56
Mai beszerzés:

0
2010. november 9., kedd 23:00
Nyálcsorgatásul :):

1. Álom luxuskivitelben (magyar felirattal!!)
2. Amadeus
3. Amaro atya bűne
4. Anna Karenina (1935)
5. Apró titkok
6. Arizonai álmodozók
7. Babel
8. Bridget Jones naplója
9. Büszkeség és balítélet (2005)
10. Cabiria éjszakái
11. Chicago (egylemezes)
12.Dekameron
13. Dracula (1992)
14. Édes élet
15. Egy makulátlan elme örök ragyogása
16. Az elszánt diplomata
17. Én, Pán Péter
18. Értelem és érzelem
19. Az ezeregyéjszaka virágai
20. A felolvasó
21. Gázláng
22. Hamlet (1996) (2DVD)
23. Hamlet (1948)
24. Házasság olasz módra
25. 21 gramm
26. Iris
27. Kabaré
28. Kapitány és katona - A világ túlsó oldalán
29. A kék angyal (2DVD)
30. A kolostor
31. A lét elviselhetetlen könnyűsége
32. Macbeth
33. Malena
34. Marlene
35. Marvin szobája
36. MaryPoppins
37. Mennyei teremtmények
38. Millió dolláros bébi (2DVD)
39. Moulin Rouge (2DVD)
40. Mulholland Drive (egylemezes)
41. Az órák
42. Orfeusz
43. V. Henrik (1944)
44. Sade márki játékai
45. Szentek és álszentek
46. A szerető
47. Szigorúan bizalmas
48. Titanic (2DVD)
49. Túl a barátságon
50. Az utolsó tangó Párizsban
51. A vágy villamosa
52. Teljes napfogyatkozás
0
2010. november 9., kedd 20:24
Ugyan már! Nincs ezzel semmi gond! ;-) Grat!
0
2010. november 9., kedd 19:59
Bocsánat az elcseszett hozzászólásért...valahogy elméreteztem a képeket. :)
0
2010. november 9., kedd 19:58
Mostanra elég szép gyűjteményt sikerült összehoznom, viszont csak most tünt fel, hogy a két legutóbbi Daniel Craig - es James Bond filmen kívül nincs más James Bond filmem...rengeteg James Bond kiadvány létezik, én mégis a legegyszerűbb ám ugyanakkor a legszebb mellett döntöttem.

Szóval...

Mai szerzeményem:

James Bond ultimate collector s set
(Az üres doboz, ebbe jönnek az egylemezes, slimtokos James Bond kiadások 1. - től 20. - ig.)

Egyenlőre Két részt vettem meg belőle, még hozzá a következőket:

James Bond - Dr. No

James Bond - Oroszországból szeretettel

A dobozról magáról annyit, hogy kemény kartonpapírból készült, masszív, tartós.
A dvd-k remekül elférnek benne, az elején és a tetején a 007 - es logó enyhén dombornyomott...igazi igényes kiadás.
Egyszerűen gyönyörű kiadás.

Ennél jobb James Bond kiadás nekem nem is kell. Számomra ez a Numero uno.
0
2010. november 9., kedd 19:56
Mostanra elég szép gyűjteményt sikerült összehoznom, viszont csak most tünt fel, hogy a két legutóbbi Daniel Craig - es James Bond filmen kívül nincs más James Bond filmem...rengeteg James Bond kiadvány létezik, én mégis a legegyszerűbb ám ugyanakkor a legszebb mellett döntöttem.

Szóval...

Mai szerzeményem:

James Bond ultimate collector s set
(Az üres doboz, ebbe jönnek az egylemezes, slimtokos James Bond kiadások 1. - től 20. - ig.)

Egyenlőre Két részt vettem meg belőle, még hozzá a következőket:

James Bond - Dr. No

James Bond - Oroszországból szeretettel

A dobozról magáról annyit, hogy kemény kartonpapírból készült, masszív, tartós.
A dvd-k remekül elférnek benne, az elején és a tetején a 007 - es logó enyhén dombornyomott...igazi igényes kiadás.
Egyszerűen gyönyörű kiadás.

Ennél jobb James Bond kiadás nekem nem is kell. Számomra ez a Numero uno.
0
2010. november 9., kedd 19:52
Egy kis blaszfémia:
In nomine Patris et Fili Espiritus Santi! Amen

0
2010. november 9., kedd 19:41
ezt ma én is megvettem... de majd bdt is meg kell még venni belőle... ha már nem képesek a bdhez dvdt is adni...
0
2010. november 9., kedd 17:59
Mai szerzemény:

Hatalmas köszönet érte Bluraymannek! Nem vót vele gond. ;-)
0
2010. november 8., hétfő 21:07
Helyes beszéd, most már én is kezdem így szemlélni a dolgokat. A tokokat azért még lecserélem, áldozok rájuk ennyit, de hogy többet nem veszek emiatt újra meg valamit, az fix. Tok csere után felőlem az történik a lemezekkel amit akarnak. :) Nem fogom naponta megnézni, hogy mi van velük. Ha kedvem lesz megnézni egy filmet, leveszem a polcról, és ha netán szar, akkor letörlöm a szart róla és kész. :) Happy az élet, és vannak ennél sokkal komolyabb és fontosabb dolgok, ahogyan ezt a bölcs R2-D2 is írta. Igaza van! K*rvára is! :D
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2010. november 8., hétfő 20:40
Nem Fórum vagy BuFi, emiatt nem is négynyilas, meg amúgy is korán van még. De azért köszi! :-)

Mellesleg valamikor én is nekiállok lecserélni a négynyilas tokokat, de nem fogom pánikszerűen elkapkodni. Teljesen egyetértek R2-D2 véleményével, s ezen kívül is, mi a fenének idegeskedjem? Pedig tegnap már halált láttam. A kémia elindult, le nem lassíthatom, azon már úgysem múlik semmi, ha néhány hét vagy hónap múlva lesznek azok a tokok kicserélve. Meg ami azt illeti, pénzem se nagyon van most erre. Ha meg valamelyik lemezt buktam, majd beszerzem újra. Ha kapható. ha nem, az egész gyűjteményemet felgyújtom a g.cibe! :-))) Elképzelhető, hogy óriási lelki terror alól menekülnék meg. Legalábbis a környezetem így gondolja. :-)) Persze, a kedvenc filmjeimet újra beszerezném valamilyen formában, de egy fillért nem adnék értük boltban, ahogy eddig. Egyszer játszottam balekot, többet nem fogok.
0
2010. november 8., hétfő 19:59
Gratula, DS!

Jól leellenőrizted, hogy nem ragacsos-e? ;-)
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2010. november 8., hétfő 19:54
Mai:

0
2010. november 8., hétfő 19:19
Nagyon klassz kis film!Ezzel is beszoptam,mert vártam sokáig vele,aztán megvettem teljesáron,most meg bagóért utánad vágják! :)
0
2010. november 8., hétfő 19:13
Ezek is ma jöttek, online aukciós oldalon vettem őket!

0
2010. november 8., hétfő 18:53
Ezt ma nézegettem egy off helyen, nagyon szép a papírborítója, dombor nyomott, telt színekkel.
0
2010. november 8., hétfő 16:51
A 3. filmről még nem is hallottam,de amint elolvastam a leírást azonnal megvettem! :))
0
2010. november 8., hétfő 16:49
Mai vételek:
0
2010. november 8., hétfő 14:53
A novemberi Xpress-es csomagom:

0
2010. november 6., szombat 13:36
Gratula a filmekhez! Kezdheted a pót Halloweeni film-maratont! :)
Személy szerint nekem a Zombie féle H2 nagyon nem jött be...első megtekintésre, sőt azt is fontolgattam, hogy simán elajándékozom a lemezt, de úgy döntöttem, hogy adok még egy lehetőséget neki, így megkedveltem.
Most is vannak fenntartásaim vele kapcsolatban: pl. Loomis-ból totális idiótát faragott Zombie, túl sok az agybeteg lelki toprongy jelenet a filmben, de ha felülemelkedünk ezeken, meg lehet nézni :)

A Péntek 13 kifejezetten tetszett, a Texasiról nem is beszélve: máig ez Marcus Nispel legerősebb alkotása. Gyönyörű fényképezés, kellőképp sötét és beteg hangulat.
0
2010. november 6., szombat 13:23
Szép beszerzés..ráadásul remek film.
0
2010. november 6., szombat 13:14
Mai vétel:

0
2010. november 5., péntek 15:00
Készülök a farsangra! :-)
0
2010. november 5., péntek 14:55
nocsak! mi ez a sok horror rímék? :)