Keresés

a te dvd gyüjteményed

2013. július 25., csütörtök 23:57
Filmgyűjteményem jelenleg.

0
2013. július 25., csütörtök 19:19
Sőt, még a két forgatókönyvíró audiokommentárjával együtt is nézheted a filmet. Szerintem a második, a hatodik Az Átok Beteljesül és a H20 a legjobb folytatások.
0
2013. július 25., csütörtök 18:43
A halloween 2 egyébként nem a 2009-es Rob Zombie féle filmnek sem nevezhető borzalom, hanem az eredeti második rész. Ellentétben a magyar 4:3-as képpel rendelkező kiadvánnyal, ez az eredeti 2:35.1-es képaránnyal rendelkezik szerencsére. Végre teljes pompájában élvezhetem ezt is.
0
2013. július 25., csütörtök 18:28
Ma érkezett:

Azt hiszem egyiknél sem kell ecsetelni, hogy miért a külföldi beszerzés...
0
2013. július 25., csütörtök 17:45
A középsőből boltolhattunk volna, rég elfekvőben van, mivel BD-re cseréltem. A Karib-ot meg pont három napja vettem meg 3D-ben. :)))
0
2013. július 25., csütörtök 13:25
Friss Xpress csomagom dvd-s része:

0
2013. július 20., szombat 17:37
Heti szerezemény: Leon a profi :)
0
2013. július 19., péntek 23:45
A kis fém Leia hercegnő a két droiddal nekem is megvan. :)
0
2013. július 19., péntek 23:41
Köszi. Nekem is csak most lett új polc, most egy ideig nyugodt vagyok. :)
0
2013. július 19., péntek 23:39
Gratula.Jó lett a videó.Volt hozzá alapanyag bőven. :)
Jó hogy van még helyed,nekem már sajna nincs.
Nagyon szépen van elrendezve minden.
0
2013. július 19., péntek 20:55
Elkészült a video is... :)

http://www.youtube.com/watch?v=pzJ872RM4FI
0
2013. július 16., kedd 20:55
Új vételek Xpress-től :)

0
2013. július 15., hétfő 18:26
Megnéztem mindet, szép kollekció!
most posts by TM
0
2013. július 15., hétfő 13:29
Engem kifejezetten érdekelt, hogy az Alkonyaton kívül még mi mozog az írónőben, és számomra kellemes meglepetés volt ez a történet. A beilleszkedés, az idegenek elfogadása, a rasszok közötti különbözőségek, problémák témaköre mind-mind jelen van A burokban, és ez még úgy is lekötött, hogy mindez inkább a kamaszok és nem a felnőttek nyelvén fogalmazódott meg. Ettől függetlenül akár egy felnőtt számára is tanulságos lehet. Lényeg a lényeg, ne a "vámpíros" jelzőből induljon ki bárki is, ez szerintem jobb. Egyfajta Amikor megállt a Földbe oltott identitáskereső sztori, ami szerintem komolyabb lett, mint a Twilight. Persze az azért rajongók kezét sem engedi el Meyer, itt is felkínál egy szerelmi háromszög-problematikát, de sokkal de sokkal kevésbé erőltetetten, mint a számára hírnevet hozó sorozatban. Itt még olykor szellemes is mindez. Kétszer is láttam moziban, mindkétszer szórakoztatónak találtam.
most posts by TM
0
2013. július 15., hétfő 12:39
A moziban ülve nem mondtad magadban, hogy mi a frászt keresek én itt?!

Megnyertek rá egy pár jó színészt, de sajnos az írónő továbbra is úgy próbál emberi közösségekről, rétegekről, kapcsolatokról beszélni, mintha sosem mozdult volna ki otthonról, hogy ezek közül megtapasztaljon bármit is.
Ilyen szempontból hasonlítunk, mert én is egy képzeletbeli világban élek.

Élből elutasítom, amihez köze van, ő meg cserébe továbbra sem beszéli az én nyelvemet.Mindezt egy képkocka megnézése nélkül szűrtem le.:)

Rossz a hozzáállásom, de ez van.

0
2013. július 15., hétfő 12:19
Amúgy A burok nem volt rossz. :)
most posts by TM
0
2013. július 15., hétfő 12:01
Azért megpróbálom, köszi. Előtte nem nézek majd Wooody Allent. :)
most posts by TM
0
2013. július 15., hétfő 11:33
Csak az Iron Man epizódot néztem meg eddig.Humoros és teli volt akcióval, de a rajzok olyan jellegtelenre sikerültek.Nincs igazi hangulata a történetnek sem, azt vártam, hogy beszippantson, mint legutóbb a sötét lovagos mese.Feltárjon valamit a karakterekkel kapcsolatban, amellett persze, hogy a csihi-puhira is koncentrálnak.

1800Ft a három lemez, ezt a befektetést mindenképpen megérte, a magyar felirat hiányával együtt is.
Azt viszont nem tudom még megmondani, hogy csak a Woody Allen maraton okozta fáradtság miatt tartom-e kicsit laposnak az egészet.
0
2013. július 15., hétfő 10:56
Igazságtalan dolog ez a kis tárkapacitás, ezzel nekem is problémám van.
A mesébe belenéztél? Megéri megvenni?
most posts by TM
0
2013. július 15., hétfő 10:50
The Avengers : A Föld legnagyobb hősei - 1-3.lemez
Biztos filmnek mondják őket és hülyeséget írtam korábban, de a lényeg, hogy pár hónap kihagyás után végre máshol is vásároltam dvdket.
A helyhiány a végzetem, le kell állnom teljesen.Jaj nekem!
0
2013. július 15., hétfő 9:56
Meg olyan is van, hogy animációs film. Régebben ezeket is filmszalagra vették. Manapság meg már az élőszereplőset se biztos. Oké, köszi a definíciód! :)
most posts by TM
0
2013. július 15., hétfő 2:50
Azt hiszem ezek nem filmek, még akkor is, ha van olyan kifejezés, hogy mesefilm.

0
2013. július 15., hétfő 2:30
A mese az nem film?;-)
most posts by TM
0
2013. július 14., vasárnap 21:40
Csütörtök este vettem két filmet és három mesét.
43-nál tartok ezekkel a friss lemezekkel.
0
2013. július 12., péntek 19:58
Tegnapiak:

0