Keresés

a te dvd gyüjteményed

2013. július 11., csütörtök 19:04
Ahhoz előbb dezintegráltatnod kell magadat. :)
most posts by TM
0
2013. július 11., csütörtök 19:02
Még nem gondoltam rá, de lehet... :)
0
2013. július 11., csütörtök 18:10
Igazi zarándokhely lesz az otthonod :)) Vagy tartasz AFF (Anonim Film Függők) gyűléseket? :)
0
2013. július 11., csütörtök 17:59
0
2013. július 10., szerda 21:58
Majd ha legközelebb erre jársz, már élőben is meg fogod nézni.

Ahogy azt már többen is tették innen... :)
0
2013. július 10., szerda 21:56
A TV hely érdekes kérdés: a polcrendszer még anno - 10 éve - egy 82-es képcsöves TV-hez készült, azóta két TV-t is kaptam a METRO-tól, a jelenlegi LED helyére egy nagyobb LED még bőven elfér majd. Jövőre megint VB, sanszos, hogy ismét hozzájutok egyhez, anyagi ráfordítás nélkül, az viszont biztosan nagyobb lesz majd.

A faszerkezet viszont fix, épp elég volt azt szétszedni és összerakni múlt hetekben, úgyhogy ha más nem lesz, inkább megbarátkozom a kisebb képernyős TV-vel. Meg különben is, a házimozi csak 50%-a a kép,a másik 50%-a hang.

Abban meg jól állok. :)
0
2013. július 10., szerda 21:49
Néhány DVD:

0
2013. július 10., szerda 21:46
"...kellett tovább várni..."
0
2013. július 10., szerda 21:42
Szép és impozáns elrendezés. Végülis csak alig egy héttel kellett várni, hogy láthassam:).
0
2013. július 10., szerda 21:40
Persze, csakhogy R2-D2-nál ez a képméret egy tudatos audio/video arány eredménye:).
0
2013. július 10., szerda 21:06
Ha jól látom, nekem is ilyesmi Technics deckem van (RS-BX501).
Hagyhattál volna egy kis helyet egy nagyobb tévének, sosem lehet tudni...
0
2013. július 10., szerda 20:54
No, festés és rendcsinálás után az alábbi a helyzet:

987 db film, ebből 832 DVD és 155 BD. A BD-k valós száma nem látszik a képeken, mertt rengeteg lemez nem saját tokjában, hanem már más digiben lapul.

Bővebben és nagyobb felbontásban ITT:

http://filmforum.hungarianforum.com/t42-forumozok-dvd-gyujtemenyei-beszerzesei#915
0
2013. július 8., hétfő 10:50
Kár volt bizakodni a Néma düh DVD esetében.

Belepörgettem, de ez a kiadvány jelen formájában egy guriga taknyot nem ér, annyira kajli. Nagyon meglátszik rajta, hogy NTSC-PAL konverzó, a tömörítése irgalmatlan gyenge, ráadásul film eleje és a vége is hiányzik, elkezdődik ott, ahol már megy a film, a logókat úgy ahogy van lehagyták. A vége meg kb. 30 másodperccel előbb van lelőve, mint a végefőcím befejeződne. Egyetlen pozitívuma az anamorf kép, eredeti képaránnyal, plusz az originál hang magyar felirattal.

Nem csodálom, hogy Xpress-nél nincs és nem is volt a kínálatban soha. VHS-en volt szokás ilyen minőséget nyújtani...

Neten van belőle egy 720p verzió, lényegesen jobb képpel.
0
2013. július 7., vasárnap 21:33
A mai nap két "very-very-very low-budget" beszerzése:

Néma düh (Norris)
Tekerd vissza, haver! (KultúrSokk-talppal, de azt hajítom róla ki majd, a többi film a sorozatban nagyon nem érint engem)

A Silent Rage képminőségére nagyon kíváncsi leszek, elvégre a Szaturn film adott ki elég érdekes kiadványokat pályafutása során, de most bízom abban, hogy nem tenyereltem bele, mivel ez a film létezik DVD-n máshol is, nem csak nálunk.
0
2013. július 5., péntek 18:37
http://www.dvdzoom.hu/domidvdbd/index.php
0
2013. július 5., péntek 17:53
Tegnapi nagyon olcsó beszerzések:

Nincs bocsánat (Spencer-Hill)
Bosszú El Pasóban (Spencer-Hill)
Pancho Villa lovasai (Bronson)
Texas Adios (Franco Nero)

Mostanában elkezdtem az Ultrafilmes western-kiadásokat begyűjteni, ha már az olcsóbbnál is olcsóbban adják őket, ezeknek legalább elfogadható specifikációik vannak.
0
2013. július 5., péntek 12:08
Jó is az! Mi folyamatosan ezt csináljuk itthon, mire elfogyna jön egy csomó másik új...most körübelül 18 olyan van amit még nem láttunk! De hát megvárnak otthon, bár lehet gondolok egyet és viszek 1-2 darabot a nyaralásra :)
0
2013. július 5., péntek 11:46
Én is elég régen láttam, ezért is örültem, hogy ráakadtam, alig várom, hogy újra láthassam :) Sok ilyen film van, sok olyan is, ami a polcomon van, de vagy időm nincs megnézni, vagy még túl jól emlékszek a filmre, így még hagyom, hogy kicsit halványodjon az emlék :) De azért van miből válogatni, és sok (20-30 db körül) az olyan film, amit még nem láttam.
0
2013. július 5., péntek 11:44
Köszi szépen :)) A másik fele a hsz-nek pedig megfontolandó :)
0
2013. július 4., csütörtök 20:42
Újak:

0
2013. július 4., csütörtök 12:22
Ááá A nagy hal :) Én imádtam, annyi,de annyi film van a polcon ami kiabál, hogy nézzem meg újra, de még mindig vannak filmek amiket nem sikerült megnézni....hát igen előfordul :)
0
2013. július 4., csütörtök 12:17
A 2 Gyűrűk Urát szívesen megveszem ha nem tudod, hogy mi legyen velük. :)
Egyébként gratula, jó pakk.
0
2013. július 4., csütörtök 11:46
Tegnap ezen filmekkel bővült dvd gyűjteményem 522 darabosra:

Ezeket pedig bátyámtól kaptam, eredeti, 1-es régiókódú lemezek :) Hogy mit kezdek velük, azt mondjuk nem tudom még.

0
2013. július 3., szerda 23:14
Közelmúlt termése:
- Véresen egyszerű (Best Hollywood)
- Dr. Strangelove
- Lolita (Stanley Kubrick)
- Téboly
- A repülő guillotine II.
- Bunyó karácsonyig
- Szonatina
- Forráspont (Kitano)
- Erőszakos zsaru