Keresés

a te dvd gyüjteményed

2013. május 22., szerda 19:13
Basszus, hihetetlen. Te oltasz másokat, hogy sok idejük van, és te elolvastál 5 HP könyvet? :D
0
2013. május 22., szerda 18:43
Amúgy sem szokásom neten keresztül keménykedni, a véleményem mindenesetre majd kifejtem, mert ahogy a hozzászólásaidból kivettem, itt inkább a high fantasy műfaja az, amit nem kedvelsz. A film pedig remekül viszi vászonra a zsáner sajátosságait. Majd a Trónok harcára is kitérnék. :)
0
2013. május 22., szerda 18:35
Az új szerzemény.

0
2013. május 22., szerda 18:28
Nem is tudnál :)
0
2013. május 22., szerda 18:27
Ugyan, lásd meg a vicces élcelődést a soraim között, persze, hogy nem foglak kioktatni. :)
0
2013. május 22., szerda 18:26
A Harry Potter filmektől mindig is felállt a szőr a hátamon... a könyvekből az első ötöt olvastam, utána úgy döntöttem, hogy erre a rétestésztára már nem vagyok kíváncsi, miután Rowling kinyírta az egyetlen szerethető karaktert... HP könyvek közül a 3. volt a legjobb...
Narnia valóban kicsit gyerekes, de egyébként elég faszán megcsinálták és pörgős, kevés benne az üresjárat. A GYU filmekben szerintem túl sok az üresjárat és tényleg elülöm a seggem, mire a harmadik rész elejéhez érek...
na de most mennem kell.
0
2013. május 22., szerda 18:21
Trónok harca zseniális, nálam rögtön a Gyűrűk Ura után van a kedvencek között. Na jó nem hazudok mert a Hobbit után. :D
0
2013. május 22., szerda 18:19
Én a sztorit is élveztem, könyvet majdnem minden évben újraolvasom, bár az idei a tűz és jég dala kötetek miatt szünetel eddig.
Narnia jobb lenne ha a könyvek szerint haladnának, így kissé kusza, és persze egyéni vélemény de jóval gyengébb. Nekem nagyon gyerekes.
Pedig van, Sárkányszív is nagyon jó, Harry Potterekkel sincs szerintem különösebb gond. Még a Sólyomasszonnyal is elvoltam, hirtelen ezek ugrottak be.
0
2013. május 22., szerda 18:15
Sőt, pozitív példaként említeném a Trónok harca sorozatot! Lenyűgöző atmoszférát tud teremteni, a sztorivezetés nagyszerű, a szereplőgárda castingja is jól sikerült. Ráadásul a könyvek sem unalmasak.
0
2013. május 22., szerda 18:10
Nem is akarlak meggyőzni. A pozitívumait elismerem (gyönyörű tájak, szép zene), de ettől függetlenül a sztorit nem tudom élvezni, pedig számomra az is fontos. Ellenpéldaként mondhatnám a Narnia krónikái sorozatot... sztoriban simán jobb, látványban sem utolsó. Igazából úgy vagyok vele, hogy szerintem jó fantasy még nem készült filmben... mostohaműfaj.
0
2013. május 22., szerda 18:06
Nemhogy a filmet megnézni, a könyvet olvasni is unalmas volt. A kőkemény stílusodat meg tartsd meg otthonra, abból nem kérek. Oda ne rohanjak...
0
2013. május 22., szerda 17:48
Te elvakultan nem fogadod be a pozitívumait csakis a negatívumait látod, sorolhatnám neked az arcodba tolt lámpafénynél 10 órán keresztül akkor sem ismernéd el, hogy jó film. Te pedig ugyan ezt tehetnéd velem, de nem tudnál meggyőzni, hogy az amit már számtalanszor láttam nem is az a film.
Szóval bármit írok úgy is gúnyt fogsz belőle űzni és/vagy kiforgatod a szavaim, de lehet, hogy tévedek.
Íme:
Szerintem ez egy epikus fantasy kaland, aminek nem igen akad párja. Mesterien fényképezett helyszínekkel, kimagaslóan jó zenével. Remek történet, nagybetűs gonosz. De ami neked a "gyengéd" tele baráti szeretettel, kitartással, bátorsággal, küzdeni akarással.
Röviden ennyi, hosszabb elemzésre keresd fel a 12 lemezes változat adatlapját vagy akár a BD változatokét, több helyre is írtam.
0
2013. május 22., szerda 17:39
Jesusfuckingchrist, blaszfémiádért súlyos árat fogsz fizetni. Most éppen indulok a melóba, de ha hazaértem, olyan kőkemény stílusban foglak kioktatni J.R.R. Tolkien műfajteremtő mesterművének adaptációjáról, hogy beleremeg a föld is! :D
0
2013. május 22., szerda 17:39
Engem például abszolút kiszakít a hétköznapokból, teljesen ki tudok kapcsolni vele. El a függönyt, le a villanyt és máris megszűnt a külvilág egy picit kikapcsolok. Sárkány, tünde, lidérc, ork, imádom őket, nem sok filmben jön szembe a vásznon. Ennyi. Jah és Howard Shore....

Azért is jó ez a film, mert a bővített változatok olyan bő 11 óra hosszára az összes degenerált faszszopó anyabaszó geci állatot távol tartja az életedből. Tök, jó nem?
0
2013. május 22., szerda 17:17
Nem mondtam róla rosszat, csak annyit, hogy baromi unalmas... de a marketing működik. Ha nem gyűrűk urának hívnák, hanem random samu mászik a hegyen c. filmnek, senki le se szarná és azt mondanák rá, hogy unalmas... ilyenkor érdemes kicsit átgondolni, hogy vajon mit is szeretünk az adott filmben? Mert a gyűrűk ura film egy nagy epikus szenvedés és maszturbáció egy gyűrű fölött, nem több. Ha már itt tartunk: kinek mi tetszik benne? Valaki meg tudja fogalmazni? :) Hadd mosolyogjak egy jót.
0
2013. május 22., szerda 17:15
Az utolsó cserkész tökéletes film. Szórakoztató, nem fullad unalomba, van benne nő, gyerek, macska... ja utóbbi nincs. Színtiszta akció hatalmas dumákkal. De ettől függetlenül még mindig legalább 1000 jobb filmet tudnék mondani a "trilógiánál".
0
2013. május 22., szerda 16:34
Ne merj rosszat mondani a TRILÓGIÁRÓL!
Egy Gyűrű mindenek felett!

;)
0
2013. május 22., szerda 16:18
Ami jó arra nem sajnálom az időt, na meg a kedvenc filmem, jobbat még nem láttam.  :D
0
2013. május 22., szerda 16:06
Az Utolsó cserkész sem tökéletes film, de most nem is a különböző ízlésekről volt szó.
0
2013. május 22., szerda 15:49
Akkor neked sok időd van, amit elb*szhatsz arra, hogy két szőrőstalpú mélynövésűt nézz 8-9 vagy ki tudja hány órán keresztül, ahogy hegyet másznak és nyögnek... nekem ez nem túl erotikus. Persze ízlések és pofonok, nekem elég volt egyszer ez az eposz egy életre. Inkább nézek valami jobb filmet, ha van időm. :)
0
2013. május 22., szerda 15:45
Igaz, mert legalább 20-szor kell megnézni, az alatt ne erőltesd. Én olyan 23ig számoltam.
0
2013. május 22., szerda 15:28
Nekem tudjátok miért nincs meg egyik sem? Mert sose akarnék ilyen unalmas filmeket megnézni még egyszer :)
0
2013. május 22., szerda 15:23
Anno, amikor beszereztem a gyűjtődobozos kiadásokat, nekem 3-ból 2 volt a "keményebb" papírból. Szerencsémre ki tudtam cseréltetni harmadikat egy olyanra, ami passzolt a többivel.
Nekem is az egyik kedvenc része a gyűjteményemnek :D
0
2013. május 22., szerda 14:30
Na, nekem meg a nagy gyűjtődobozos nincs is meg. Te nyertél! :)
most posts by TM
0
2013. május 22., szerda 14:20
Jó látni, hogy nem csak én vagyok ilyen elvetemült. A Két torony szobros változatát vettem meg háromszor. Először 5 éve és akkor nekem is a "gagyibb" digi volt benne, kicsit fel is idegelt. Aztán ahogy múlt az idő egyre jobban piszkált valami belülről, hogy ez így nem az igazi. Két éve vettem meg aukciós oldalról másodszorra, de abban is a gyengébb volt, eladtam már másnap. Eljött 2013 és év elején megláttam egy másik aukciós oldalon, azt hiszem 2500 ftért. De a lényeg, volt róla kép és jól láthatóan az volt hozzá amit kerestem. Megvettem egyszerre és azóta nagy az öröm és a belső hang is elhallgatott. Viszont nekem is mindegyik a dobozban van minden függelékével. Ha nézni akarom őket akkor arra a nagy gyűjtődobozos változatot használom. Tudom kicsit túlzás. :)
0