Az ilyenek miatt zárják majd be ezt a leépült fórumot. :)
most posts by TM
0
2013. április 10., szerda 20:08
8851
Hogy neked milyen abnormális értékrended van! Minőséget vársz a pénzedért egy exkluzív kiszerelésű kiadványtól? Hát hol élsz te? ;-)
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2013. április 10., szerda 18:46
174
Lordom:) a Gyűrűk Ura doboz nekem is megvan! Csodaszép a kiadvány kívül belűl Én is csak bővítve nézem a filmeket.
R2 bocsáss meg:)
Hobbit - Rá voltam állva a lentikuláris borítóra de annyira csúnya lett, hogy ezt most kihagytam és a másikat vettem meg. Leginkább a címlap felső oldalán végigfutó csík és benne a DVD felirat rémísztett el. Mint valami papírtokos filmnél...brrrr. Arról nem is beszélve, hogy a lentikuláris borító rövidebb lett mint a tok, így kilóg mögüle a másik borító. Ennyi pénzért? Rémálom.
0
2013. április 10., szerda 14:08
8260
Ejnye... Megint Lucas... Sokkal több film megért sokkal több fajta kiadást, mint a SW... ;-)
A Hobbithoz: ha lesz bővített, szerintem a PV kiadja, DVD-n mindenképp. A BD-re nem fogadnék, tekintve a GYU bővített BD kálváriáját. Az továbbra is az egyik hazai szégyen.
0
2013. április 10., szerda 14:02
6697
Jöhetne a Frodós bővített is, mivel azok sem jelentek meg sajnos itthon BD-n :(( ProVideo pedig nem hiszem, hogy fogja magát törni, hogy legyártassanak a magyar piacra "pár" példányt. És Rorschach kérdésére válaszolva: A Gyűrűk Ura bővítettek mintegy 30-40 percnyi plusz jelenetet jelentettek, új ill. a meglevőket kibővítő jelenetek voltak, melyet szerintem sokat hozzá is tettek a történethez, de legfőképp a rajongókat célozta meg. Magam részéről, mióta megvannak ezek a 4 lemezes kiadások, csak így láttam a filmeket, másképp már elképzelni se tudnám :)
Ugyanakkor a ProVideo facebook oldalán egy felhasználó kérdésére azt válaszolták, várható, hogy lesz bővített A Hobbit, és hogy akkor ők ki is adják, de részleteket későbbre ígértek (még külföldön sincs bejelentve, a táblázat, amit előttem említettek, létezett, de amint kikerült, át is írták, kivették belőle a bővített megjelenést, remélhetőleg csak üzletpolitika miatt). Most zsákoltam be egyébként egy kiadást belőle, de nem ebbe a topikba való :)
0
2013. április 10., szerda 12:46
52685
Most annyit érthetsz, hogy a korábbiakhoz hasonlóan lesz Hobbit-bővített, méghozzá az utolsó negyedévben. A magyarországi megjelenésről pedig a következőképpen lehet találgatni: - a Pro Video még nem tudja, hogy tudja-e majd itthon terjeszteni, ezért nem mond semmit - a Pro Video már tudja, hogy a korábbi LOTR-bővítetthez hasonlóan ezt sem fogja tudni behozni, de minek mondaná ezt el bárkinek, amikor itt a tavasz, itt vannak a szebbnél szebb Hobbit kiadványok, hadd örvendjenek az emberek - a Pro Video már tudja, hogy lesz esély behozni a bővített verziót is, de anyagilag a mai világban az a tutibb, ha lógva hagyja az embereket, akik ha nem akarnak két szék között a pad alá esni, inkább megveszik valamelyik mostani kiadást, s ezáltal is több fogy el a már legyártott készletből, a frankót meg majd ráérnek bejelenteni október magasságban brékingnyúzként. :)
most posts by TM
0
2013. április 10., szerda 12:44
2288
Remélem a Frodósból nem jön bővített csak a Bilbósból :))) Eddig egyértelmű utalások hangzottak csak el, hogy lesz. Egy táblázatot is láttam neten, ahol előre tervezett megjelenések között szerepelt külföldön, de hogy ez mennyire volt hivatalos, passz. És utána akkor még ott lesz a kérdés, hozzánk egyáltalán idekerül-e a majd a kiadás.
0
2013. április 10., szerda 12:35
174
Na már most, tisztázzunk valamit. Segítsetek légyszi. Tuti biztos, hogy jön a Frodós Hobbitból a bővített? Mert egyelőre úgy tudom ez sem dőlt el. Anno értettem a rációt a Gyűrűk Uránál, hiszen még a VHS korszakot tapostuk az első megjelenéseknél (bár akkor is begyűjtöttem kazin a bővítettet), hogy később jött DVD-n is a bővített. Sőt az Avatarnál is értettem, hogy a bagóért kiárult fapados után jött egy minőségi 3 lemezes pakk. De itt mi lenne a lényeg? Csak az, mint Lucasnál, hogy csak azért is kell kiadni az újabb és újabb lemezeket, hogy újabb bőrt húzzon le? A pakkokat pedig fél perces extra jelenetekkel tette kívánóssá? Na de a lényeg, lesz extra kiadás vagy sem?
0
2013. április 9., kedd 20:27
52685
Kézbe veszem, mert átnézem mindet. Már csak kíváncsiságból is megteszem, meg azért is, hogy amikor szóvá teszek valamit, akkor annak legyen reprezentatív felmérése. Például ha 90 lentikulárisból 60 hibás. Nem ilyen "sarkos" dolgokra gondolok, ezeket már csak a legvégén veszem górcső alá. :)
most posts by TM
0
2013. április 9., kedd 20:26
7926
" De ez sajnos nálunk nem fog előfordulni.... " Tehát semmit. Tudod, ha kiadnak valamit és nem hagyják a piacon, hanem visszahívják és cserélik, akkor értékelődik fel annak a pár darabnak az ára, ami hibásan került forgalomba. A bélyegeknél is úgy van, ha csak pár darab hibás, az érték, de ha mind, az selejt. Sajnálom, ha nem voltam érthető, remélem így már az.
0
2013. április 9., kedd 20:05
34
Tudtam, hogy oda kéne írnom a smileyt.
:)
0
2013. április 9., kedd 19:47
8851
Mert az ettől a bakitól eltekintve minőségileg kívül-belül példaértékű kiadás volt, töménytelen magyar feliratos extrával. Ha most minden kiadás olyan lenne, mint anno a Mámia, egy szavam sem lenne.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2013. április 9., kedd 19:29
2288
Az mekkora volt már anno :))) Amúgy érdekes sosem gondolta rá méreggel, azóta is többször megmosolyogtat mikor ránézek :)
0
2013. április 9., kedd 19:27
6403
Miért a Mámia most mennyit ér?
0
2013. április 9., kedd 19:14
7926
Most erre mondanám, hogy gyorsan be kell szerezni, mert kijavítják és ez az elírt borító különleges lesz. De ez sajnos nálunk nem fog előfordulni....
0
2013. április 9., kedd 17:39
6403
ééén? Például tm a boltban az ilyet kézbe sem veszi.;)
0
2013. április 9., kedd 17:24
2288
pikirt vagy tchabee :)
0
2013. április 9., kedd 16:43
6403
a borító bal alsó sarka is hibás, a sok szőrszálhasogató milliméterrel boltba járó ezt, hogy nem vette észre?!
0
2013. április 9., kedd 16:25
6403
2 napja ezen agyalok, hogy megvegyem-e, nálam a bd egyelőre nem játszik. A fórum történései és a hibás borító miatt is egyre inkább azon vagyok, hogy kiveszem a kölcsönzőből és elvagyok vele a következőig (azért visszaviszem a tékába) és majd egy gyűjteményes dobozt veszek a sorozat végén vagy várok a bővítettre. Határozatlan vagyok, mert az a biztos ami a polcon van, na de így elírva. Szemét vagyok és dvd piaci sírásó ha most nem veszem meg?
0
2013. április 9., kedd 15:21
174
Vágom R2, frew-nek szántam.:)
0
2013. április 9., kedd 15:15
8260
Tudom, csak lemaradt a smiley... :)
0
2013. április 9., kedd 15:04
174
Nem vagyunk azok, csak a bibi az, hogy ebben a sztoriban most Bilbó a f@sza gyerek és nem Frodó.
0
2013. április 9., kedd 15:00
34
Te jó ég. Azért az tényleg nem semmi, hogy valaki ilyenen is képes rugózni. Magyar írásmód szerint tudtommal így helyes, a google is mindenhol ezt hozza ki. Ennyire szőrszálhasogatóak ne legyünk már, könyörgöm.
0
2013. április 9., kedd 14:59
174
Jah, ez elírásra gondoltam.
0
2013. április 9., kedd 14:44
4596
Igen, valaki ezt már írta tegnap az adatlapi kritikák közé.