Köszi mindenkinek. Kb. 13 év gyűjtögetés eredménye, a DVD-k és BD-k együtt 2100 db-ra rúgnak, plusz a duplikációk. Ez utóbbiakból is van vagy 100 db. A BD-k száma is közel van már a 300-hoz.
Lord Picard!
Jól emlékszel, én készítettem a DVD listázó és - ami még ennél is fontosabb - logisztikázó programot. Igen nagy hasznát veszem.
R2-D2!
Ha legközelebb felénk motorozol, örömmel látlak vendégül. Vicáknéval ugyan nem szolgálhatok, de Gyulusné is remekül főz. ;-)
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2013. március 23., szombat 13:45
8851
Köszi mindenkinek. Kb. 13 év gyűjtögetés eredménye, a DVD-k és BD-k együtt 2100 db-ra rúgnak, plusz a duplikációk. Ez utóbbiakból is van vagy 100 db. A BD-k száma is közel van már a 300-hoz.
Lord Picard!
Jól emlékszel, én készítettem a DVD listázó és - ami még ennél is fontosabb - logisztikázó programot. Igen nagy hasznát veszem.
R2-D2!
Ha legközelebb felénk motorozol, örömmel látlak vendégül. Vicáknéval ugyan nem szolgálhatok, de Gyulusné is remekül főz. ;-)
0
2013. március 23., szombat 13:21
8260
Gratula, Gyulus!
Ügyesen fényképezett, szépen elrendezett kis kollekció... Kár, hogy múltkor nem mentem föl élőben megnézni - no de ami késik, nem múlik.
0
2013. március 23., szombat 13:08
552
Azta! Lepetézek! Ez gyönyörű gyűjtemény!
Mióta vagy gyűjtő?
0
2013. március 23., szombat 13:04
1219
Szép nagyon, elrendezés is nagyon jól van megoldva. Hány éves munka ez? :-)
0
2013. március 23., szombat 12:44
6697
Gratula a remek gyűjteményekhez Hajasmacko, Ibrahimovic és djk the pirate! Nekem is hasonló számú gyűjteményem lehet, mint Ibrának és djk-nak, de most költöztünk és még nincs minden a helyén a fotózáshoz.
Gyulus... erre a gyűjteményre viszont már nem találok szavakat... A helyi tékában esküszöm, a fénykorukban nem volt ennyi film, mint nálad van! :D Jól emlékszem, te csináltál külön programot, hogy leltárba szedd a filmjeidet? Ha igen, nem is csodálom, hogy kellett :DD Hatalmas gratuláció! Melletted én NBVII-es vagyok :D
0
2013. március 23., szombat 11:53
8977
Élőben is lenyűgöző, de úgy kicsit emberibb, itt képeken olyan monumentálisnak néz ki... :)
0
2013. március 23., szombat 10:44
7271
Lementem hídba... Drakulálok! :-)
0
2013. március 23., szombat 10:02
8851
Ha már ennyire benne vagyunk a fotózásban, íme - és remélem, nem bánjátok a sok képet - az én kollekcióm:
A DVD téka:
A Blu-ray és kiemelt DVD díszdoboz szekció:
0
2013. március 23., szombat 8:19
552
Beszerzésre mindig vár valami :D Ismerős
0
2013. március 22., péntek 23:16
1219
Helyes :-P Ki tudja mi van azon a TDK-n XD Casting vagy Home :D
0
2013. március 22., péntek 22:59
450
Ezt én is megkapom a munkatársaimtól, mikor válogatok, hogy mit vegyek meg. TDK XD valamivel kikellet támasztani, hogy ne bukjon le :D
0
2013. március 22., péntek 22:41
1219
TDK-s borító odabasz. :-) Valami limitált lehet, ilyet nekem is kellene. Te jó ég most jut eszembe,hogy 2 lejátszóm is van de még másolt lemezt nem láttak :D Sokan mondják minden áldott nap, hogy bolond vagyok meg mit élvezek ebbe. Mikor letőccsük megnézzük és ennyi... én meg megveszem drágán. (Ez így a TDK-s lemezről jutott eszembe, mert ma is megkaptam mekkora szar vagyok amiért merek költeni ilyenekre)
0
2013. március 22., péntek 22:11
7076
Az első képen a sor bal szélén a Sötét lovag különleges kiadása látható. :)
0
2013. március 22., péntek 20:31
450
Bocsi a sok képért -_-
0
2013. március 22., péntek 19:52
8851
Az én gyűjteményemben a "családi/gyermek" kategóriába sorolt címek száma kb. 600. Lehet, hogy majd teszek fel képet valamikor a közeljövőben, ha lesz rá időm. :-)
0
2013. március 22., péntek 19:02
52685
Ilyen Ni szerintem arab terrorista. :)
most posts by TM
0
2013. március 22., péntek 17:17
7076
Vagy egy gyermek. :)
0
2013. március 22., péntek 16:51
6403
Te gyermekes anyuka vagy, vagy inkább gyermekes apuka romantikus lélekkel?:)
0
2013. március 22., péntek 15:55
51
Köszönöm! Összesen 419 = 347 DVD + 58 sorozatévad + 14 BD. (pár film hiányzik a képekről)
Lehetetlen tartanom a lépést az új megjelenésekkel, Sok film vár még beszerzésre. :)
0
2013. március 22., péntek 15:11
2464
Én is folytatom a gyűjtést amint lehet. Angoltanulás céljából is tökéletes nekem,mert amúgy is érdekelt a sorozat csak nem a tévében.
0
2013. március 22., péntek 13:20
209
Most csak írásban, de hamarosan képeket is töltök fel:
300 36 1408 48 óra 7 év Tibetben 8MM A 13-s rendőrőrs ostroma A bosszú börtönében A Da-Vinci kód A dolog A dolog 2011 A falu A farkasember A fekete ruhás nő A fülke A gépész A Gyűrűk Ura:A gyűrű szövetsége A Gyűrűk Ura:A két torony A Gyűrűk Ura:A király visszatér A halál 50 órája A kalózok háborúja A karib-tenger kalózai - A fekete gyöngy átka A keresztapa A keresztapa 2. A keresztapa 3. A kilencedik kapu A kód neve Merkúr A koppányi aga testamentuma A köd A köd 2005 A kőszívű ember fiai A Louvre Fantomja A maharadzsa lánya A majmok bolygója 1968 A majmok bolygója 2001 A maszk A megmentő A miniszter félrelép A múmia A múmia visszatér A muskétás A nyomorultak (Gaben) A Pál utcai fiúk A Passió A patrióta A professzor A pusztító A remény rabjai A sárkány csókja A sebhelyesarcú A shaolin 36 próbatétele A skorpiókirály A sötétség fejedelme A szakasz A sziget A Tanú A testőr A texasi láncfűrészes (Jessia Biel) A tizedes meg a többiek A tűzben edzett férfi A vörös sárkány Abigél Akik csizmában halnak meg Akit buldózernek hívtak Ál / arc Aladdin Alien: A nyolcadik utas a halál Alkonyattól Pirkadatig Alvilági Játékok Amerikai Nindzsa Angyali szemek Angyalok és Démonok Angyalszív Apám beájulna Aranyeső Yuccában Árnyéktánc Avatar Az 57-s utas Az angyalok is esznek babot Az elvarázsolt dollár Az emlékmás Az ezüst-tó kincse Az igazság nevében Az olasz meló Az ördög jobb és bal keze I. Az ördög jobb és bal keze II. Az ördög maga Az őrület torkában Az utolsó cserkész Az utolsó dobás Az utolsó mohikán Bad Boys Bad Boys 2 Ballistic Banán Joe Batman Batman - A sötét lovag Batman - A sötét lovag: Felemelkedés Batman és Robin Batman Forever Batman Kezdődik Batman Visszatér Beavatás Beavis and Butt-Head Vol. 1. Becstelen Brigantyk Bérgyilkosok Bevetési Parancs Bíbor és fekete Bíbor folyók 2 Blöff Bombajó bokszoló Bor,Mámor,Provance Bosszú El Pasoban Bosszúvágy Börtönvonat Yumába Briliáns csapda Bunyó karácsonyig Bűntény a támaszponton Bűnvadászok Casanova visszatér Charleston Collaterall Commando Con Air - A fegyencjárat Csak semmi pánik Csak szex és más semmi Csengetett Mylord ? (sorozat) Csinibaba Csokoládé Daredevil - A fenegyerek Deja Vu Delta Force Delta Force 2. Desperado Die Hard Die Hard 2 Die Hard 3 Die Hard 4 Dirty Dancing 2 Donnie Darko Doom Dupla Dinamit Durr,durr és csók Egri Csillagok Egy becsületbeli ügy Egy szoknya egy nadrág Éjszakai járat Élet vagy halál Életre - Halálra Elpusztíthatatlanok Elrabolva Emelt Fővel Én a robot Én a vízilovakkal vagyok Eredet És megint dühbe jövünk Európa Expressz Európai vakáció Exférj újratöltve Ezer pofon ajándékba Fantomas Farkasok birodalma Farkasok szövetsége Fél lábbal a paradicsomban Feláldozhatók Feláldozhatók 2 Felpörgetve Femme Fatale Gálvölgyi Gladiátor Hajsza a föld alatt 2009 Halálhajó Halálod napja Halálos fegyver Halálos fegyver 2 Halálos fegyver 3 Halálos fegyver 4 Halálos kitérő Halálra Jelölve Hamis a baba Harcosok Klubja Hatodik érzék Hátsó ablak Hetedik Holló Hölgyválasz Hyppolit Időzavarban Igazából szerelem Ikrek Interjú a vámpírral Iron Maiden : Visions of the Beast Isten megbocsát, én nem! Játsz/Ma Jelek John Rambo Johnny English Kánikulai délután Kellemes húsvéti ünnepeket Kelly hősei Kickboxer Kiképzés Killswitch Engage - World Ablaze (NTSC) Kincs ami nincs King Kong 2005 Knight Rider 1.évad Knight Rider 2.évad Kontroll Közönséges bűnözők Különben dühbe jövünk Lány a vízben Leon a profi Leonardo Da Vinci élete 1. Leonardo Da Vinci élete 2. Lépéselőny Lesz ez még így se Madarak Másvilág Mátrix Mátrix - Forradalmak Mátrix - Újratöltve Megint tanú Menekülés New York-ból Meseautó Mestergyikos Metallica: Seek And Destroy Miami Vice (Colin Farell) Millió dolláros bébi Mindent bele,fiúk Mobil Morcos misszionáriusok Mr. Bean DVD 1 Mr. Bean DVD 2 Mr. Bean DVD 3 Mr. Brooks Nagy Zűr Kis-Kínában Nincs kettő négy nélkül Nyomás utána Nyomorultak Ollókezű Edward Ómen (2005) Országúti diszkó Ovizsaru Ötszemélyes hadsereg Palacsintáskirály Pánik az irányítótoronyban Párizs Péntek 13 Perzsia hercege Pich Black - 22 évente sötétség Piedone a zsaru Piedone Afrikában Piedone Egyiptomban Piedone Hongkongban Piszkos 12 Piszkos Alku Pithon Pókember Pókember 2 Ponyvaregény Predator Predator 2 Profi Psycho Psycho 2. Queen - Tribute Koncert Rabló-pandúr Ragyogás Rambo Rambo 2 Rambo 3 Randiguru Rémálom az elm utcában Rémálom az elm utcában 2. - Freddy bosszúja Rémálom az Elm utcában 2010 Rémálom az elm utcában 3. - Az álomharcosok Rémálom az elm utcában 4. - Az álmok ura Rémálom az elm utcában 5. - Az álomgyerek Rémálom az elm utcában 6. - Freddy halála - Az utolsó rémálom Rémálom az elm utcában 7. - Az új rémálom Rettegés Robin Hood 2010 Robotzsaru Robotzsaru sorozat (teljes) Rosszfiúk (Stohl Bandi) Sebhelyek Senna Seriff az égből Seriff és az idegenek Serpico Sikoly Sikoly 2. Sikoly 3 Sin City Sissi 1. Sissi 2. Sissi 3. Sose halunk meg Sötét Torino Spawn - Az ivadék Száguldó bomba Száll a kakukk fészkére Szállító Szállító 2. Szédülés Szellemhajó Szemtől szemben Szex és New York Szex és New York 2 Szezon Szigorúan bizalmas Sztrogoff Mihály (teljes) Szuperhekusok Tango és Cash Te rongyos élet Terminator Terminator 2 Terminator 3 Terminator: Megvátás Terror a tenger alatt Tibor vagyok, de hódítani akarok Tolvajtempó Több mint testőr Tökéletes Katona Tökéletes trükk Transformers Túl mindenen Túszdráma Túszharc Tüskevár Tűzparancs Underworld Úszó erőd Ütközetben Eltűnt Ütközetben Eltűnt 2. Ütközetben Eltűnt 3. Üvegtigris 1 Üvegtigris 2 Vadnyugati Casanova Váltságdíj Vasálarcos Végképp eltörölni Vérdíj Véres gyémánt Véres Játék Vesztesek és győztesek Vidoq Visszatérés a 36 próbatételhez Vörös zsaru Zorro álarca Zorro legendája Zsoldoskatona
0
2013. március 22., péntek 12:38
552
Hűha! Hány darab kiadványnál tartasz? Hatalmas gratuláció
0
2013. március 22., péntek 11:52
51
Mindenkinek gratulálok az új és már meglévő gyüjteményéhez! Mindig öröm nézni a gyüjteményeiteket, most megmutatom mit sikert nekem összehozni az évek alatt..
0
2013. március 22., péntek 7:51
1394
oh... én is most kezdtem el született feleségek gyűjtését :) első évad évek óta meg volt, íg onnan folytatom... szerencsére most akciósak..