Érthető voltál. :)
Hát Tim Burtontől is megvettem 13 filmet, de a Pee-Wee ingyen se kellene. :)
Az Éjsötét árnyékért meg nem adnék pár száz Ft-nál többet, de csakis Burton miatt, mert egyébként gyenge filmnek tartom.
Eddig azok a rendezők, akiknek megvettem minden itthon megjelent DVD filmjét:
Paul Verhoeven, Ingmar Bergman, Federico Fellini (-Különös történetek beli szkeccsfilmje, amit a kiadvány silánysága miatt nem vettem meg) David Lynch, Andrej Tarkovszkij, Michael Haneke, Werner Herzog, Stanley Kubrick, Sergio Leone (itt nem számolom a két TH filmet, amihez a nevét adta), Sam Peckinpah, Pasolini, Tornatore, Hayao Miyazaki, Dario Argento.
Meg eddig David Cronenberg (- Cosmopolis) Tarr Béla (- A londoni férfi), Kurosawa (-Derszu Uzala)
Van, akitől sok van, de nem az összes, ilyen-olyan okok miatt (pl.: nem tudtam már beszerezni, nem tetszett némely filmje, vagy nem éreztem úgy, hogy mindet bekéne gyűjtenem): Scorsese, Spielberg, Oliver Stone, Woody Allen, Chaplin, Bertolucci, Eastwood, James Cameron, Tim Burton, Del Toro, John Carpenter, Jim Jarmusch, Takeshi Kitano, Luc Besson, Godard, Polanski, Lars von Trier
Olyanokat nem írtam, akiknek mondjuk kevesebb, mint 3 filmje jelent vagy a begyűjtött filmek száma láthatóan alacsonyabb mint a megjelent filmek száma.