Keresés

a te dvd gyüjteményed

2013. március 9., szombat 21:20
Hatalmas gratuláció, szép nagy gyűjteményed van. Meg tele jó filmekkel.
Most már nem ez az első ilyen szép méretes és igényes gyűjtemény amit látok itt. Néha eszembe jut, hogy mennyivel igényesebb és szebb gyűjteményt hozunk össze fórumozók mint sok TK kínálata. Persze azért mi igényesebb filmszeretők vagyunk mint a nagy egyszeri fogyasztó átlag, akik mellesleg inkább letöltik. Igazán rossz filmek ide nem igen kerülnek be.
Csak így tovább, most én is kedvet kaptam a fényképezésre, ha nem felejtem el én is jövök képekkel holnap. :)
0
2013. március 9., szombat 21:01
Hatalmas gratuláció! Hány kiadványnál tartasz?
0
2013. március 9., szombat 20:22
Gondoltam készítek új képeket filmgyűjteményemről és megosztom veletek!

0
2013. március 8., péntek 22:50
Remélem én is. Köszi! :)
0
2013. március 8., péntek 21:19
Frappáns perceket? Az milyen? :-)
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2013. március 8., péntek 21:15
:) Nem rég kezdtem el újra nézni,az első évadnál tartok,de nagyon imádom :) Frappáns perceket hozzá,ha majd a lejátszódba kerül :)
0
2013. március 8., péntek 21:14
Nagyon kíváncsi leszek rá :) Még nem láttam
0
2013. március 8., péntek 20:21
Remélem nem csalódsz. :)

Itt a következő ajánló:

Én ma ezekkel gyarapodtam.
Ha nem látszana rendesen:
- Géppisztolyos prédikátor - Nagyon szíven talált a film, mert én is hasonló karakter vagyok.
- Madárijesztő - Csodálatos film egy furcsa barátságról.
- Tavasz Rómában - Még nem láttam, de a többi TW film nagyon tetszett.
- Warrior - Az első filmhez írtak itt is ülnek. Lehet, hogy sablonos, közhelyes a film, de én mindig elérzékenyülök rajta. Tom Hardy itt lett örök kedvenc színészem Ewan mellett. Ma meg is nézem.
- Édentől keletre - Régi hiányosságot sikerült pózolnom a Pro Videonak köszönhetően, ez az egy Dean film nem volt meg eddig a gyűjteményemben, végre teljes lett ez is. Dean valóban egy ikon volt és filmjeivel maradandó érzéseket sikerült közvetítenie.
Ez persze mind az én magánvéleményem.
0
2013. március 8., péntek 20:10
Köszönöm. A Gilmore girls pedig a slimtokos változat.
0
2013. március 8., péntek 19:59
Na, ezért (is) szeretek én itt olvasgatni. Ezt el is könyveltem egy film ajánlónak. :)
0
2013. március 8., péntek 19:53
Hú, a Szarvasvadász piszok jó film. Nagyon szeretem.
0
2013. március 8., péntek 19:30
És ma én se jöttem haza üres kézzel

- Taxisofőr
- Annie Hall
- A szarvasvadász

Ők figyeltek ma be,további szép estét!
0
2013. március 8., péntek 19:29
Gratulálok! A Gilmore Girls új kiadású műanyag tokos történet vagy a régi slim tokos verzió? Az új kiadást nem láttam belülről ( a régi kiadásban vannak meg az évadok),de sejtésem szerint olyan lehet mint a külföldi CSI évadjaim
0
2013. március 8., péntek 14:28
Maiak:

Elöbbiek Xpresstől, az utóbbiak egy online, aukciós oldalról!
0
2013. március 7., csütörtök 16:53
Ennyi volt nálam :) Ezeket már rég akartam,később majd visszamegyek
0
2013. március 7., csütörtök 16:33
...ehhez képest a 3 db 990Ft-os film megvásárlása meglehetősen elmarad :)
0
2013. március 7., csütörtök 13:50
Bocsánat nem volt szándékos...csak bepörögtem,3/4 boltot feltudtam volna szántani :)
0
2013. március 7., csütörtök 13:39
Hogy korrektek legyünk, ez a hozzászólás túl sok információt tartalmaz ahhoz, hogy egyértelmű konkurrenciát jelentsen az Xpressnek, így az esetleges moderációval messzemenőkig egyetértek. Hozzáteszem, nagyon jó filmeket vettél, de az árképzéssel kapcsolatos bevezető és a lelőhely feltüntetése szükségtelen - például Az élet fája bárhol, bármennyiért vásárolva káprázatos élményt nyújt.
0
2013. március 7., csütörtök 13:18
Ma elhagytam magam a Westend Media Marktba és megdöbbenve tapasztaltam hogy elfogytak a sorozatok egy Dexter évad eltévedt a filmek között...de a jobbik csomó film le volt akciózva 990-re.... húzna is vissza majd a pénztárca,de ezeket nem hagytam ott:

- Rumnapló
- Egy hét Marylinnel
- Az élet fája
0
2013. március 6., szerda 12:31
Az alábbi három filmmel hizlaltam ezúttal a gyűjteményemet :)

0
2013. március 5., kedd 8:13
A HOZZÁSZÓLÁST A FÓRUMETIKAI SZABÁLYOK MEGSÉRTÉSE MIATT AZ ADMINISZTRÁTOR TÖRÖLTE.
0
2013. március 4., hétfő 23:26
"Te minden szart megveszel?" :-D
0
2013. március 4., hétfő 21:53
Hogy is kérdeztem múltkor a telefonban????? :))))))
0
2013. március 4., hétfő 20:38
0
2013. március 4., hétfő 20:37
ezzel gazdagodtam :P

0