remélem annyira azért nem lövök mellé a topikválasztással, ha van valakinek tudta olyan topikról ahol dvd/bd katalogizálással lehet foglalkozni, kérem szóljon, azonnal takarodok át oda :)
szóval már gondolkozom egy ideje, hogy hogyan tudnám katalogizálni a filmjeimet, amolyan könyvesített formában. végül a lentebb is látható formára esett a választásom. csináltam sablont (a címet tartalmazó rész, a sarokban látható jellegzetes kép az adott filmből, illetve az alatta látható dvd/bd kiadásról szóló rész), azt használom mindegyik filmhez. a képeket én magam válogatom és mentem le a BD változatról, így a lehető legjobb minőségben van meg bármilyen olyan kép, amit szívesen látnék a katalógusban. a második oldalon még dolgozom, de mindenképpen oda kerülnek majd a film plakátjai (max kettő), a film fontosabb készítőinek és szereplőinek sora, illetve egy, vagy két a filmben játszó színész filmográfiája.
több "könyvet" tervezek megvalósítani, évtizedekre lebontva a filmgyűjteményt, így folyamatosan "bővíthető" a színészek filmográfiája is, illetve az újonnan megjelenő filmek miatt sem kellene szétbombázni a meglévő könyvet/sorrendet.

remélem minden látható rendesen, ha valakinek ötlete/hozzászólása van, ne habozzon! :)