Keresés

a te dvd gyüjteményed

2013. február 18., hétfő 18:25
Nagyon fasza kis darabok! :)
A Diary of the dead fémről leszedted a feknit, vagy így kaptad?
0
2013. február 18., hétfő 18:06

szépek, gratula! látok sok ismerős cuccot :)) de látom jó társaságba kerültek :)

sikerült "ragasztótlanítani" a steelbook-ot?
0
2013. február 18., hétfő 17:25
Új jövevények:

0
2013. február 18., hétfő 16:46

remélem annyira azért nem lövök mellé a topikválasztással, ha van valakinek tudta olyan topikról ahol dvd/bd katalogizálással lehet foglalkozni, kérem szóljon, azonnal takarodok át oda :)

szóval már gondolkozom egy ideje, hogy hogyan tudnám katalogizálni a filmjeimet, amolyan könyvesített formában. végül a lentebb is látható formára esett a választásom. csináltam sablont (a címet tartalmazó rész, a sarokban látható jellegzetes kép az adott filmből, illetve az alatta látható dvd/bd kiadásról szóló rész), azt használom mindegyik filmhez. a képeket én magam válogatom és mentem le a BD változatról, így a lehető legjobb minőségben van meg bármilyen olyan kép, amit szívesen látnék a katalógusban. a második oldalon még dolgozom, de mindenképpen oda kerülnek majd a film plakátjai (max kettő), a film fontosabb készítőinek és szereplőinek sora, illetve egy, vagy két a filmben játszó színész filmográfiája.
több "könyvet" tervezek megvalósítani, évtizedekre lebontva a filmgyűjteményt, így folyamatosan "bővíthető" a színészek filmográfiája is, illetve az újonnan megjelenő filmek miatt sem kellene szétbombázni a meglévő könyvet/sorrendet.

remélem minden látható rendesen, ha valakinek ötlete/hozzászólása van, ne habozzon! :)
0
2013. február 17., vasárnap 14:05
Gondolod, hogy tudnak olvasni? :)
most posts by TM
0
2013. február 17., vasárnap 11:08
:D
Majd irok nekik egy szep leb*aszo levelet...
0
2013. február 17., vasárnap 10:43
Tegnapi

- A keselyű három napja
-Hova lettek Morganék?
0
2013. február 17., vasárnap 10:05
Egyetértek :) De semmi gond előfordul...:)
0
2013. február 17., vasárnap 2:36
SeIect.
most posts by TM
0
2013. február 17., vasárnap 1:39
Hihetetlen, de egy het alatt sikerult beszereznem az osszes hianyzo Doktor House evadot, szam szerint a 3-8. evadokat :) Azt hittem, ez lehetetlen lesz, mert a 5-6. evadbol csak 1-1 darab volt offline, meghozza nem is Bp-n, de szerencsemre az egyik rokonom pont ott jart, ahol ezeket kapni lehetett :) Urom az oromben, hogy pont az 5. evad elegge karcos :( Hogy ezen miert nem lepodom meg?!
0
2013. február 16., szombat 21:00
Maiak:

Ne szólj senkinek!
9-es terv a világűrből
Kis-nagy világ
Zombi sztriptíz

Össz.ár: 837 Ft, bontatlanul - azért ez se semmi.
0
2013. február 16., szombat 20:58
Jó, ezt lehet, én néztem be, de az Asztronauta is egy remek film! :)

0
2013. február 16., szombat 20:16
Így van ahogy Gyulus írja :)
0
2013. február 16., szombat 19:17
Na, most megnéztem. Az Asztronauta valóban annyi, de alattad végig Az időutazó feleségéről van szó, ami egy ezresbe kerül.

Az Asztronauta (The Astronauts Wife):
http://www.xpress.hu/xp/prod.asp?PID=11761

Az időutazó felesége (The Time Travelers Wife):
KÜLSŐ LINK
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2013. február 16., szombat 11:39
Végre tegnap meglett a második fele is, naggggyon jó! Élőszereplőset belőlle!
Ezzel teljes a Frank Miller féle Batman animációs gyűjteményem. Büszkeség.

0
2013. február 15., péntek 9:19
Bő egy éve láttam, de nem rémlik, hogy gond lett volna a képpel vagy a hanggal.
most posts by TM
0
2013. február 15., péntek 9:16
Ja, hogy most 600 Ft. Ezt csak most vettem észre. :)
Így akkor nincs kérdés, a film nálam is nagy kedvenc, megy a kosárba! (Nem az akciós ár miatt - mielőtt valaki elkezdené, de így még akár egy gyengébb képminőség esetén sem fogok bosszankodni, hiszen egy fél mozijegy ára.)
0
2013. február 15., péntek 9:09
Igen, Oldman-t én is szívesen láttam volna többször. A BE valóban jó kis sorozat, csak néha leül. Persze nem mehet benne folyamatosan akció, de valóban elférne benne kicsit több.
0
2013. február 15., péntek 8:49
Így igaz, Löböff, Hardy, Pearce, Oldman (csak ő kissé keveset szerepelt), mindenki nagyon jól nyomta. Az akciójelenetek meg óriásiak voltak! No, ilyenek hiányoznak a Boardwalk Empire-ből.
0
2013. február 15., péntek 8:42
Nem szeretem a löböff gyereket, de a többi szereplő is simán elviszi a hátán a filmet. A hangulata csúcs szuper, Hardy pedig istenkirály benne. :)
0
2013. február 15., péntek 0:51
Tényleg tetszett. :-)
0
2013. február 14., csütörtök 20:15
Szia! :)

Sajnos még nem volt időm megnézni,de későbbiekben majd írok róla! :)
0
2013. február 14., csütörtök 15:26
Az időutazó felesége nekem nagy kedvencem! Már moziban is az volt, és DVD-n is megmaradt annak. Szerintem az eredeti árát is bőven megérdemelte, ezt meg még inkább! :)
most posts by TM
0
2013. február 14., csütörtök 14:22
Elsőről tudnál írni? Kép- és hangminőség érdekelne elsősorban, hogy megéri -e beszerezni!
0
2013. február 14., csütörtök 12:25
Mai :)

- Az időutazó felesége
- Ha eljön Joe Black
- Kellemes húsvéti ünnepeket
0