Az volt az első amit moziban láttam.Nem roszz csak az a szívműtét a sivatagban az fájt.De egyébként többször is meg lehet nézni simán.
0
2017. május 31., szerda 13:44
6056
Menj már nekem a negyedik rész a kedvencem :)
0
2017. május 31., szerda 11:59
52684
Felesleges - ez a pontos jelző, kösz! :)
most posts by TM
0
2017. május 30., kedd 17:10
2464
Az a probléma az egész franchise-zal,hogy a második résszel cápát ugrottak.
A Genisys moziba kerülése előtt végignéztem egyben az első 4 filmet. Az első egy kis költségvetésű akció-horror sci-fi volt inkább mint blockbuster. Az a második rész lett és azt amiről ez az egész szól teljesen kimaxolta. Meg kell allítani a fenyegetést a a jelenben,különben bekövetkezik a vészjósló jövő.Az első három rész erről szólt csak A gépek lázadásánál már nem tudták emelni a tétet.A negyedik is nézhető meg minden csak a Terminátor filmek nem erről szólnak.Ez már kissé erőltetett,hogy mutassuk meg a jövőtmeg az ottani küzdelmeket.Ezt csak azért mutogatták az előző részekben,hogy legyen valami óriási tétje annak ami a múltban történik. Többször is újranézhető,de igazából felesleges film. Mivel nem volt akkora siker ezért az ötödiknél visszatértek a jól bevákt recepthez csakhogy az akciókon túl másban is túl akarták szárnyalni a régi klasszikusokat.Meg persze további filmekben gondolkodtak ezért jól összekutyulták az idővonalat.Csak azért kellett ez,hogy egy csomó kérdés nyitva maradjon a következő részre.Közben meg ott a CGI parádé ami egy undorító helikpoteres üldözésben csúcsosodik ki leginkább de a finálé sem jobb.(Mondjuk a hidas jelenetnél a buszos akció legalább jó volt.Azt tényleg megpörgették a levegőben.)
Genisys SPOILER:
John halála is csak azért egy időgép felrobbanása mert utána bárhová kerülhetettt a timeline-on.
SPOILER OFF
A pénzcsinálás az elsődleges itt.Én ezt érzem és ez nem feltétlenül baj,csak ha hoszzú távra tervezik akkor azért valami minőségi filmet kéne letenni nem?
0
2017. május 30., kedd 16:32
2692
Szerintem is. A Salvation nagyon jó kis film, nekem márcsak azért is bejön mert végre egy teljes Terminator film, ami a jövő harcát festi le. Sikerült Arnie-t is becsempészni picit a retteget új T-800 101 model prototípus képében, valamint felcsendül a - számomra - közkedvelt Guns N Roses szám is. Egyedüli bajom, hogy nem érezni és talán nem is baj a T3 folytatásának, inkább az 1-2-hoz kapcsolódik jobban. A T3-at ha nagyon röviden és szigurúan akarnék kiritzálni azt mondhatnám róla, hogy a világ legdrágább kampányfilmje Schwarzeneggernek. Új ötlet nem volt a filmben, az új szereplők tragikusak, azon kevés jövőbeni flashback, amit látunk meg már szinte röhejes. Ezernyi Terminator hemzseg a romok közt, fent meg HK-k húznak minden négyzetcentiméteren, az öregített Nick Stahl háttérben egy kopott amerikai zászlóval még szánalmasabb. A Genisys nagy ötletet adott a fanchise-nak, hogy alternatív módon folytassa a szériát. Csak nekem nem jöt át az egész. Az se segített hogy a film egyik plot twistjét előtték a trailerben John Connor a főellenség és egy új Terminátor, aki 2017-ben akar apokalipszosdit játszani. A másik ami logikai bukfenc, hogy Reese azt mondta azon kori fegyverekkel nem képes megállítani a Terminatort, ezzel szemben egy lövéssel leszedi Sarah. A T-1000essel egy évtizedig bújócskáznak, majd septiben végeznek is vele.
0
2017. május 30., kedd 1:36
52684
A gépek lázadása is tetszik. Arnold nélkül viszont nincs jó Terminátor-film.
most posts by TM
0
2017. május 30., kedd 0:04
2601
A Megváltás a hibáival együtt is egész jó volt. A gépek lázadása meg a Genisys hulladék.
0
2017. május 29., hétfő 18:36
7074
Nekem tetszett a Gépek lázadása is, a Megváltás is, a Genisys is. Sőt, be kell vallanom, hogy ezeket gyakrabban meg tudom nézni, mint a klasszikus első két részt, mégpedig azon egyszerű oknál fogva, hogy ezeket nem láttam még annyiszor. Az egyébként zseniális Terminátor 2-t nagyjából kívülről ismerem. Ha most megjelenne BD-n, persze biztos megvenném, de aztán menne föl a polcra és nem nézném meg pár évig, az tuti.
0
2017. május 29., hétfő 17:34
52684
Örülök, hogy nem vagyok egyedül a Genisys kedvelésében! :) Szerintem az idősík-időutazás lehetőségeit maradéktalanul kimaxoló sztori úgy újítja meg a már porossá vált alapszituz, hogy közben szépen simul bele és ügyesen ágyaz meg a korosodó főkarakter-formálójának. Nincs itt semmi izzadságszag, baromi jó ötlet, az van! Ráadásul használják azt a humorforrást is, amit a T2-ben még csak pislákolni engedtek. A kiscsaj is jó választás. Nem egy Linda Hamilton, de látható trend, hogy minél újabb filmek készülnek, annál fiatalabb főszereplőkkel dolgoztatnak. Nekem a Bale-féle előző tetszett legkevésbé.
most posts by TM
0
2017. május 28., vasárnap 21:38
1333
"Minimum a harmadik legjobb Terminátor-film, hiányzik a hazai kínálatból."
Igen... eltekintve az egész Terminator sorozatot átható rettenetes logikai "agytornától" és logikai bukfencektől (ki mikor tért vissza, de ha megelőzte, akkor miért történt ez, és miért nem történik az, de ha mégsem tér vissza, akkor az sem történik, gondolkodó folyékony és sejteket átrendező fém, stb.) számomra is nagy meglepetés volt ez a film.
Kifejezetten élveztem minden percét. Örülnék egy a francise-hoz méltó, Collector s Edition kiadásnak, mert ez a sorozat még sem DVD, sem BD formátumban nem a gyűjteményem része sajnos!
0
2017. május 28., vasárnap 14:08
14593
Az előzetese eredeti képarányú, így van ok a bizakodásra.
Így van, ne barmoljon bele utólag, ha már egyszer annak idején azt a képarányt válaszotta eredetinek, amiben bemutatták a mozik. Sajnos megteheti, mert mind a T2, mind a Titanic Super 35-ös filmre forgott, aminek 1.66:1 a mérete (bár a T2-ben elég sok effekt van, amibe bele kéne zoomolni, így szerintem hagyta a dolgot). Majd meglátjuk a moziban.
0
2017. május 28., vasárnap 11:49
1698
Mondjuk nekem nincs bajom ezzel a képaránnyal, legalább kitölti teljesen a tv-t. :) Csak ugye akkor forgasson alapból abban, mint az Avatart és ne utólag módosítgassa a képet...
SuperHeRo
0
2017. május 28., vasárnap 8:44
14593
Csak aztán nehogy az is módosított képarányú legyen, mint 2012-ben a Titanic felkonvertált változata. Cameron az Avatar óta rákapott az 1.78:1-es méretre.
0
2017. május 28., vasárnap 2:13
8851
Ámen.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2017. május 27., szombat 16:52
14593
A T2 majd szerintem kijön itthon is, ha bemutatták a 3D-változatát.
0
2017. május 27., szombat 15:13
52684
Minimum a harmadik legjobb Terminátor-film, hiányzik a hazai kínálatból.
most posts by TM
0
2017. május 27., szombat 12:38
2692
Ha már nem magyar, akkor angol borító. Azt hittem én vagyok csak így vele. :) Én még márciusban láttam újra, mozi után. Hát... ezért a filmért nem nagy kár hogy nem jön itthon. Inkább a T2 jöjjön kéken.
0
2017. május 26., péntek 23:40
14593
Én már rég letettem arról, hogy a Paramount-filmek újra gazdára találjanak itthon. Egyet lehet tenni: amelyik film érdemes a megtekintésre, azt kintről beszerezni (ha steel nincs, akkor angol borítóval - szerencsére vannak helyek, ahonnan megy ez), mert úgy nézem, a stúdiót továbbra sem igazán érdekli, hogy több mint két éve kimúlt a hazai képviseletük.
Ugyanezt kb. két hete a Mission Impossible 5-tel is eljátszották. Mókás volt szimultán nézni a tévében és BD-n egyszerre, csak éppen a lemezen eredeti volt a képarány.
0
2017. május 26., péntek 23:06
8851
Na, ezt is megéltük. Lemezen még mindig nem sikerült behozni, de a TV2 már vetíti HD-ben. :/
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2016. december 7., szerda 23:59
52684
Üsse kő, mindig jólesik. Viszont eddig sem rólad volt szó.
most posts by TM
0
2016. december 7., szerda 20:23
1303
Viszem a kulcsot. :)
0
2016. december 7., szerda 19:45
533
Hadd gratuláljak minden kedves véleményt nyilvánítónak! Itt zárjuk le a személyeskedést. Köszönöm.