Keresés

Terminator: Genisys - limitált, fejszobros változat (BD3D+BD) (BLU-RAY)

2016. december 4., vasárnap 1:33
Csak ha újsütetűként viselkedik.
most posts by TM
0
2016. december 3., szombat 17:16
Persze.
0
2016. december 3., szombat 16:41
Az újsütetű jelző a egyik legrégebbi vásárlóra is érvényes?
0
2016. november 20., vasárnap 20:17
Mellesleg meg azért van itt, mert ez a fórum a rendszeres, régebbi vásárlóké is, nem csak az újsütetű okvetlenkedőké. Nem mintha nagy dolog lenne a frissen érkezőnek teljesíteni az exkluzív zóna feltételeit. Mindössze vásárlási hajlandóság kell hozzá.
most posts by TM
0
2016. november 20., vasárnap 19:50
Infarktust ne kapj! Ez a kiadvány annyira exkluzív, hogy még az exkluzív zónások se vehetik meg immáron egy éve.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2016. november 20., vasárnap 11:10
Mi a stz**nak rakod ki ide, ha csak Exluzív zónás???
0
2016. november 15., kedd 0:21
Ez jó! :) S ezt a kókler, logikátlan sztorit istenítik annyian?! :D
most posts by TM
0
2016. november 15., kedd 0:12
Mert ezt mondta neki Kyle, "John Connor, a fiad". :) Ok és okozat. Ezen speciel nem agyltam. Viszont azon igen, hogy az első filmbe egymásnak kreálták az ellenséget. A SkyNet John Connort, az ellenállás SkyNetet. Hisz, ha egyik is hagyná hogy tegye a dolgát a mútlba a msáik nem létezne a jövőben. A ha T-800-as megöli Saraht  84-ben nem lesz John Connor, tehát nem küldik vissza a Terminatort így nem lesz SkyNet. És fordítva.
0
2016. november 15., kedd 0:05
De hát itt mindenkinek nickneve van :)
most posts by TM
0
2016. november 14., hétfő 18:44
Nyilatkozz csak a saját nevedben...
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2016. november 14., hétfő 16:19
Persze értem én, ha máshogy lett volna, akkor oda a nagy fordulat. De akkor már akár adhattak volna neki egy harmadik, fiktív tulajdonnevet is, arra a pár évre tökmindegy lett volna. :))
most posts by TM
0
2016. november 14., hétfő 16:18
Azon gondolkodtál már, hogy a megszületendő John az tulajdonképpen mitől is lett Connor? Hiszen az anyja volt csak Connor, az apja viszont Reese. Ha Sarah annyira szerelmes volt a férfibe, aki megmentette őt és még utódot is nemzett neki, már csak tiszteletből is adhatta volna gyerekének a Reese nevet. A Titanicban Rose hasonló dolog miatt még a saját nevét is megváltoztatta Dawsonra. :)
most posts by TM
0
2016. november 14., hétfő 16:13
Az idősebbek meg torrenteznek és kameráznak, nem kell nekik BD. :))
most posts by TM
0
2016. november 14., hétfő 15:43
Nekem is bejött a film. A TSCC óta talán a legjobb folytatás, bár a 4-et nem láttam még. Jól megoldoták, hogy ne tiporjon az előző filmeken és kreáltak egy alternatív vagy eredeti idősíkot. Ugye az első filmbeli események nélkül is létrejön a SkyNet egyszer. Engem a szereposztás zavart kicsit, de szórakoztató film, pár jó jelenettel és kis hum orral. Ha kijön nálunk DVD-n tuti bezsebelném, de lehet kéken is.
A folytatás engem is érdeklet volna. Ki, miért és mikor küdlte vissza Schwarzit és a T-1000-est  73-ba? Ja, és mi lett a jövővel, hisz Sarah és Kyel 30 évet ugrottak és John sincs még.
0
2016. november 14., hétfő 15:39
Ja bocsi, a gyerekekről meg is feledkeztem. Hiába, hol van már a gondtalan és naiv gyermekkor:)

Az amúgy egy dolog, hogy ezek a mesefilmek DVD-n teljesen megfelelőek számukra, de azért azon sem lehet csodálkozni, ha a "felnőtt mesék" (pl. Marvel, SW) már korántsem annyira kielégítőek ebben a formájukban az idősebb korosztály jogos igényeihez mérten.
0
2016. november 14., hétfő 12:37
De hogy ideillő tartalom is legyen, a Genisyst továbbra is nagyon jó filmnek, remek folytatásnak tartom. Zseniálisan álmodták újra a történetet, bravúros módon csavartak egyet a sztorin, méghozzá úgy, hogy az egy pillanatig se legyen olyan izadságszagú, mint más szériák erőltetett folytatásainál. Schwarzenegger visszatérése óta ebben a legkiválóbb, a két Clarke jól hozza a két Connort, a látványvilág is szuper. A két elsőhöz remekül passzoló folytatás, melynek a befejezésében ott lebegett egy újabb történet ígérete. Jöhet itt bárki kritikai felhangokkal, fikázással, a legnagyobb gond az, hogy sajnos ezeknek a 80-as, 90-es években forgatott sikereknek a felélesztése marhára nem érdekli a mai mozicélközönséget, pláne nem "nyugdíjas" szereplőkkel. Kár érte, én szívesen néztem volna meg ezt az új trilógiát, pláne az upgrade-elt T-800-assal! :)
most posts by TM
0
2016. november 14., hétfő 12:21
Ez nem hír, hanem már eddig is így levő tény. A Dínó tesó is így jelent meg, aztán a Zootropolis vagy A dzsungel könyve szintén. Sőt, még hozzácsomagolt játékkártya-csomag is van, rajta a film szereplőivel. Megkérdeztem több gyereket is, elégedettek voltak a DVD nyújtotta képpel és extrákat nem igényeltek, viszont a kártyával jókat játszanak. :)
most posts by TM
0
2016. november 14., hétfő 11:48
Tényleg király az O-ring, akár a lábszáramra is felhúzhatom, hogy ne fázzon:)

Amúgy ezeknek az egyébként fapados DVD-knek könnyen lehet, hogy ez a legértékesebb része, szóval igazad van, ez valóban remek hír...
0
2016. november 13., vasárnap 22:55
Így van! S talán nem mindenki tudja hogy most már rendszeresen kétféle o-ringgel jönnek a Disney-lemezek.
most posts by TM
0
2016. november 13., vasárnap 21:24
Kicsit rosszul fejeztem ki. Nem azt mondom ,hogy örülni kéne, mint a majom farkának hogy a Disney megszán minket a DVD-ivel, de azért a semmitől, mint a Paramount esetében több. Plusz legalább tudjuk miért torolták meg a dolgot a becsületes gyűjtökön. A Paramountnál viszont semmi infó, hír.
0
2016. november 13., vasárnap 15:32
Tényleg jönnek a Disney filmek DVD-n, hogy oda ne rohanjak... A DVD látvány(os)filmeknél engem pont annyira érdekel, mint amennyire:

Először volt a CD-ROM...
azután jött a DVD-ROM...
majd követte a BD-ROM...
végül pedig LESA-ROM!
0
2016. november 13., vasárnap 14:44
Nem lenne már rossz ha kiadnák végre dvdn vagy esetleg blu-ray-en,mert már 1 éve húzzák a megjelenést,mert a hülye eredeti magyar kiadó bemondta az unalmast.Remélem minél hamarabb megjelenik a kiadó összes nagy filmje bele értve ez is.Akinek ez nem tetszett az nézzen mást!
0
2016. november 13., vasárnap 11:46
Csak nálunk nincs. Disney DVD-k legalább jönnek, de a Paramount filmek sehogy. Így se Star Trek, se Transformers, se Mission: Impossbile. Egy Indy packról meg ne is álmodjunk. :/
0
2016. november 11., péntek 15:05
De a Paramount filmekre legalább (még) rákerül a magyar nyelv...
0
2016. november 11., péntek 12:19
A DVD-t én is nagyon várom már ebből a filmből. Anélkül még foghíjas a Schwarzenegger-gyűjteményem. :\
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0