Keresés

A hobbit trilógia (bővített változatok gyűjteménye (6 BD3D + 9 BD) (BLU-RAY)

2015. november 15., vasárnap 0:12
Blu-rayen
- Elnézést uram, meg tudná mondani hány óra?
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2015. november 15., vasárnap 0:11
Hah! A digipackokhoz nincs már külső kartontok. Szívás. Így viszont teljesen felesleges is lenne kiharcolni a kiadótól egy üres gyűjtődobozt, hiszen a kartontokos kiadások egyben már nem férnének bele a dobozba. Így én nem is bánom, hogy külön-külön vettem meg őket. Viszont az összkiadás Nlu-rayen csodaszép, el is gondolkodtam rajta, hogy megveszem.
- Már hogy ne tudnám megmondani dagikám?! Épp itt az ideje, hogy jól megcibáljam az orrodat és a fejedre húzzam az alsógatyádat.
0
2015. november 14., szombat 23:52
Szép kiadványok, szobros különösen szép lett.
De a trilógia DVD gyűjtődoboz... de felmérgesített.
Ha megnézitek megértitek:
https://youtu.be/v896piyZavg
0
2015. november 14., szombat 1:00
A GYU bovitett nemet kezdoara 99 EUR volt anno, most mar kb. 50-70 kozott beszerezheto. Mivel a magyar arak altalaban magasabbak (AFA + mohosag :)), ezert en egy 35e-s arat tartanek valoszinunek. Nalam 40e lenne a hatar, ha jonne igenyes kiszerelesben, azonnal elorendelnem!
0
2015. november 14., szombat 0:56
Amugy a cseheknel sem jelent meg a GYU bovitett szinkronnal, ugyhogy nem csak a magyaroknak adnak ki.
0
2015. november 2., hétfő 23:27
Akkor ebben már a javitott kiadások lesznek?
Azaz:A hobbit-egy váratlan helyesírás
-Smaug helyesírása
-az öt sereg (írás) csatája.:-)
0
2015. november 2., hétfő 22:36
0
2015. november 2., hétfő 22:30
A helyesírás a hobbitok. Szóval témánál vagytok.
0
2015. november 2., hétfő 12:55
Eléggé eltávolodtunk a forum témájátol.:-)
0
2015. november 2., hétfő 12:50
Hiszen te kezdted! :D
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2015. november 2., hétfő 9:16
Szégyenemben?
Nem,nincs mit szégyelnem rajta,megtanultam egyyütt élni vele.
0
2015. november 2., hétfő 0:10
Szégyenedben?
0
2015. november 1., vasárnap 22:50
Jaj ne kezdjük már megint ezt a helyes irásos mizériát......
Azt hiszem ideje lesz kerülnöm a forumot.
0
2015. november 1., vasárnap 21:48
:D :D
0
2015. november 1., vasárnap 21:22
Találtam még én is:
,
-t

-

-
,
ű
-t
,
ó
-t

é
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2015. november 1., vasárnap 19:29
sima+muszáj
0
2015. november 1., vasárnap 19:26
Hát remélem az a sárga retenett nem lesz rajta,mert dima bdn,dvdn még elmegy de gyüjtődobozra rárakni...
Vagy ha muszá rárakniuk ezt az ocsmányságott akkor miért nem használnak öntapadosatt,amit lelehet(ne) szedni mondjuk nyom nèlkül.
0
2015. november 1., vasárnap 17:49
Engem csak az érdekelne, hogy a doboz milyen lesz? Lesz-e olyan jó minőségű, mint az ablakos slipcasek, meg hogy rá lesz-e téve az a sárga förtelem?
0
2015. október 23., péntek 21:06
Egyetértek veled! A "Gyűrűk Ura" kiadáshoz is képtelenek voltak külön gyűjtődobozt is szállítani.

Persze jobban belegondolva... Ha rajta lesz a ronda, sárga korhatár karika, és olyan minőségű lesz, mint a többi "díszdobozuk", akkor jobb is!
0
2015. október 22., csütörtök 19:21
Sajnos üres gyüjtődoboz se ebből,se a dvd-böl nem lesz kapható.
Kár pedig szivesen megvettem volna a trilogiához.
0
2015. október 22., csütörtök 17:59
E-mailben az alábbi infókat kaptam a Pro Videotól a Gyűrűk Ura bővített változatának hazai Blu-ray megjelenésével kapcsolatban - és abból, amit írtak, a kérdés nem az, hogy igen, vagy nem, hanem csak az, hogy mikor! Aztán persze mindenki azt hisz el belőle, amit akar, vagy amit mer...

"Köszönjük szépen megkeresésedet, kérdéseidre az alábbi válasszal tudunk szolgálni:

A Gyűrűk Ura bővített BD-k a közeljövőben fognak megjelenni, pontos megjelenési dátumot még mi sem tudunk. Türelmedet kérjük.

A Gyűrűk ura és Hobbit összecsomagolást nem tervezünk a közeljövőben."
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2015. október 21., szerda 23:17
A San Andreas BD is nézhető, törésvonal csak a magyar címben van. :)
most posts by TM
0
2015. október 21., szerda 21:49
Ráadásul ezek nézhető filmek.
0
2015. október 21., szerda 21:32
Hát ha azt nézem, hogy egy újonnan kiadott Törésvonal fémért majdnem 12-őt kicsengettem a Pro-nak, itt most 15 BD-ért ez a feltüntetett ár nem is olyan rossz!
0
2015. október 20., kedd 22:12
A Pro Video majd elintézi a bővített Gyűrűk Ura BD-t olyan jól mint a Disney BD-ket...
0