Keresés

A hobbit trilógia (bővített változatok gyűjteménye (6 BD3D + 9 BD) (BLU-RAY)

2015. október 18., vasárnap 21:19
Jó, hát ha így kérdezed, akkor tényleg szinte nulla az esély rá, hogy a mi kedvünkért legyártják azt a pár darabot. Annak meg, hogy egy régiós újrakiadásra esetleg rákerülünk kb. 100 példány kedvéért, mondjuk van vagy 10%.
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2015. október 18., vasárnap 21:01
Na jó, de a SW BD-t a német piaccal együtt legyártották monduk egymillió példányban, és az első megjelenéskor annak is 40 ezer volt az ára (itthon).

Másodjára csak újra kellett csomagolni a már kész lemezeket.

A GYU nem ugyanaz a helyzet. :(
0
2015. október 18., vasárnap 20:44
Azt nem tudom, hogy el tudnának-e adni annyit, bár a Star Wars Complete Collection-ből ennél szerintem jóval több ment el. Persze az is igaz, hogy ez esetben egy egyébként 7.000 Ft-ért már BD-n kapható trilógia bővített változatáról van szó, ami azért egy kicsit más eset. Ez már nyilván nem annyira az adott filmet kedvelők kategóriája, mint inkább a vérbeli gyűjtőké... Ami én mellesleg nem vagyok, de egy 20.000 Ft-os kezdőárat talán még méltányosnak is tartanék egy bővített Gyűrűk Ura trilógiáért:) (25.000 azért ne legyen már, ha egyszer a Hobbit cirka a +6db BD3D lemezzel együtt kerül annyiba.)
0
2015. október 18., vasárnap 20:26
Lehet, hogy én vagyok őrült de ha megjelenne magyarul akár 60-70 ezret is kiadnék érte. Ha erősen limitált lenne későbbiekben felmenne az ára.
0
2015. október 18., vasárnap 20:17
Komolyan gondolod, hogy mondjuk akár 25000 ft-ért is el tudnának adni 200 darabot? És fordítva: legyárt bárki is 200 darabot ennyiért?
0
2015. október 18., vasárnap 20:05
Hát ja, innen nézve tényleg vajmi kevés esély van a GYU bővített BD-re nálunk:(

Bár az is igaz, hogy ha valahogy mégis elkészülne, akkor nyilván nem csak 20-30 darabot csinálnának belőle egy hiper-szuper limitált, Szauron és Smaug szobros Hobbit + GYU díszkiadás kedvéért, tehát akkor már inkább a Gyűrük Ura bővített külön megjelenése a valószínűbb viszonylag emberi áron, nagyobb eladható példányszámmal kalkulálva. Hogy ez a példányszám mekkora lenne (100-150, netán 200 darab?), már megtippelni sem merem...
0
2015. október 18., vasárnap 19:58
Engem meg az izgat, hogy a 15 és a 9 lemezes kiadás között lesz-e méretbeli különbség, illetve, hogy a hasonló mintájú GYU dobozhoz passzol-e majd mindkettő... Nekem a 9 lemezes elég lenne, kíváncsi leszek mekkora dobozt kap.
0
2015. október 18., vasárnap 19:51
Biztos megint a pesszimizmus beszél belőlem, de meglepődnék, ha CSAK NEKÜNK legyártanák azt az 50-100 példányt, amit jó esetben (?) el lehetne adni belőle.

Erre akkor lett volna esély, mikor a világon mindehol megjelent, gyakorlatilag a világ összes nyelvén és/vagy feliratával. Most esetleg  össze lehetne hozni egy mongol-örmény-azeri kiadást, ahol még tán nem adták ki... :(

Amúgy Indiana Jones detto (igaz, arra már az esély is elmúlt a csodás Disney érkezésével, ugye)...
0
2015. október 18., vasárnap 17:55
Értem, köszi az infót. Ennyire mondjuk nemigen lehet potenciálisan több tízezer forint megóvására irányuló stratégiát építeni... LEHET, HOGY majd én is megpróbálok érdeklődni a PV-nél, aztán legfeljebb opciót kérek a még meg sem jelent termékeikre:)
0
2015. október 18., vasárnap 17:44
20 percel hosszabb ez a változat.
0
2015. október 18., vasárnap 17:39
Mennyivel hosszabbak ezek a reszek a moziverzioknal?
0
2015. október 18., vasárnap 17:30
Én annnyit tudok, hogy mikor 2 hònapja rákérdeztem a Gyűrük Urára a Provideònál. Akkor annyit ìrtak, hogy dolgoznak az ügyön de ne éljem bele magam. Reménykedni lehet de jelen pillanatban sem mondanám 100 %nak.
Én már a lemezeknek is örülnék csak adnák ki végre.
0
2015. október 18., vasárnap 16:25
Kedves Xpress / Bennfentesek / Jóistenke!

Mindenképp szeretnék beruházni a bővített Hobbit trilógiára, és hajlandó vagyok némi pluszköltséget áldozni a 3D-s verzióra, amire ez a kiadvány tökéletesen megfelelő. Ugyanakkor vevő lennék egy Gyűrűk Ura bővített Blu-ray gyűjteményre, ha végre nálunk is megjelenne, de nem tudom, hogy erre mennyi esély van, illetve ha tényleg megjelenik, lesz-e esetleg a Hobbit trilógiával egybecsomagolt, gyűjtői kiadás (vagy hogy esetleg csak ilyen, feltehetően limitált formában lesz elérhető BD-n a GYU bővített). Azt viszont sajna nem engedhetem meg magamnak, hogy ezt a Hobbit-gyűjteményt is megvásároljam, azután pedig még egyszer az egészet a GYU-val együtt, ezért jó lenne legalább hozzávetőlegesen tudni, mire lehet számítani. Adott esetben megvenném külön a Hobbitot ebben a formában és külön a Gyűrűk Ura bővítettet is, de persze ha egyben megjelenne összességében olcsóbban, az sem volna utolsó szempont. (Ha így történne, a 3D-hez sem feltétlenül ragaszkodnék.)

A GYűrűk Ura bővített trilógiával kapcsolatos előzetes infók mellett az is érdekelne, hogy ez a kiadvány (6BD3D + 9BD) vajon mennyire lesz limitált, mivel semmiképp sem szeretnék lemaradni róla, ha a GYU-val nem lesz közös kiadás. Ha viszont ezt megrendelem és átveszem, majd ezután bejelentik, hogy a későbbiekben mégis lesz ilyen "megapackos" kiadás, akkor nagyon nem fogok örülni, and another one will bite the dust!

Szóval most mindennemű, kicsit is hiteles infót e témában nagyra értékelnék, és még az is lehet, hogy nem én vagyok az egyetlen, aki így van ezzel.
0
2015. október 17., szombat 13:03
Csak a kedvedért :D
0
2015. október 17., szombat 12:26
A 9 lemezes 2D kiadványról is találj már képet nekem :-)
0
2015. október 17., szombat 12:09
0
2015. október 17., szombat 11:55
Szerintem az utóbbi.
0
2015. október 17., szombat 11:50
Érdekelne, hogy ezeknek a gyűjteményes Blu-ray kiadásoknak milyen lesz a kivitelük. Lévén, hogy az önálló részek masszív kartontokja csak egy vastag műanyagtokot rejt, két megoldást tudok elképzelni: a korábbi teljes értékű kiadványok gyűjtődobozban, illetve a korábbi kiadványokból a vastag műanyagtokok egy közös gyűjtődobozban az egyes részekhez tartozó kartontokok nélkül.

Vajon melyik megoldás lesz?
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0