Kedves Xpress / Bennfentesek / Jóistenke!
Mindenképp szeretnék beruházni a bővített Hobbit trilógiára, és hajlandó vagyok némi pluszköltséget áldozni a 3D-s verzióra, amire ez a kiadvány tökéletesen megfelelő. Ugyanakkor vevő lennék egy Gyűrűk Ura bővített Blu-ray gyűjteményre, ha végre nálunk is megjelenne, de nem tudom, hogy erre mennyi esély van, illetve ha tényleg megjelenik, lesz-e esetleg a Hobbit trilógiával egybecsomagolt, gyűjtői kiadás (vagy hogy esetleg csak ilyen, feltehetően limitált formában lesz elérhető BD-n a GYU bővített). Azt viszont sajna nem engedhetem meg magamnak, hogy ezt a Hobbit-gyűjteményt is megvásároljam, azután pedig még egyszer az egészet a GYU-val együtt, ezért jó lenne legalább hozzávetőlegesen tudni, mire lehet számítani. Adott esetben megvenném külön a Hobbitot ebben a formában és külön a Gyűrűk Ura bővítettet is, de persze ha egyben megjelenne összességében olcsóbban, az sem volna utolsó szempont. (Ha így történne, a 3D-hez sem feltétlenül ragaszkodnék.)
A GYűrűk Ura bővített trilógiával kapcsolatos előzetes infók mellett az is érdekelne, hogy ez a kiadvány (6BD3D + 9BD) vajon mennyire lesz limitált, mivel semmiképp sem szeretnék lemaradni róla, ha a GYU-val nem lesz közös kiadás. Ha viszont ezt megrendelem és átveszem, majd ezután bejelentik, hogy a későbbiekben mégis lesz ilyen "megapackos" kiadás, akkor nagyon nem fogok örülni, and another one will bite the dust!
Szóval most mindennemű, kicsit is hiteles infót e témában nagyra értékelnék, és még az is lehet, hogy nem én vagyok az egyetlen, aki így van ezzel.