Keresés

VAN valami furcsa és megmagyarázhatatlan (DVD)

2018. augusztus 8., szerda 18:13
Szerintem is jó volt. Pont az volt jó benne, hogy egy elb....t doku-riport-izének is simán elmehetett volna. :)
most posts by TM
0
2018. augusztus 8., szerda 17:44
Nekem tetszett a film. Nagyon jó volt a hangulata. Remekül átadta a 20-as korosztály tébláboló életképtelenségét. Amiben mindenki vegetál egy ideig, valaki egy életen át. :D
0
2018. augusztus 8., szerda 15:25
Van, de minek? Szar, unalmas magyar film, amelynek "hőse" egy életképtelen, idegesítő, igazi vesztes hülyegyerek. Bánom, hogy megnéztem!
0
2015. december 28., hétfő 17:17
Ha a mozijegyeken múlna a bérem baszki, na az szép lenne :)
0
2015. december 28., hétfő 16:54
moziban is többször voltam magyar filmen, mint máson, de csak azért támogatom ennyire a hazai filmipart, hogy tudjanak neked rendes bért adni.:)
0
2015. december 28., hétfő 16:41
Hirtelen fennakadt a szemem azon, hogy csak 4 filmet vettél meg idén megjelenéskor, aztán osztottam szoroztam és arra jutottam, hogy én lehet egyet se... :) ez már a teljes leépülés/kiégés első jele...
0
2015. december 28., hétfő 12:38
Jelentem nekem is tetszett, pedig féltem tőle rendesen.:)

Legjobb magyar filmnek erős túlzásnak tartom, de rendeben van nagyon, főleg az extrák ismeretében látszik az agymunka.
Extráknál a sátántangóson röhögtem rendesen.

2 dolgot írtam volna kis hibának, de az egyiket sörözős beszélgetéssel megoldanánk, de a dalra fakadást nem tudom megbocsájtani.:)
ja, még a papát nem tudtam bekarakterizálni, az elején alczheimeres nagypapinak véltem, de később már fiatalodott a szemeben.

2 jelenet nagyon bejött, az egyik amikor mobilon hívja anyukát és végig foglalt a másik a kábelfeltekerős.

Érdekes, idén 4 filmet vettem meg megjelenéskor teljes áron, abból 3 magyar film, Argo 2, Liza, VAN.
Ennél még 500-al meg is toldottam az árat egy + kartontokért.
Látatlanul:)
0
2015. december 1., kedd 8:31
Néha kell olyan is. Nekem a szemem láttára sorvadt el édesanyám, ami nem volt egy épületes időszak az életemben, mégis képes vagyok elvonatkoztatni róla, ha egy ilyen filmet látok. Talán mert tudom, hogy sajnos ez is az élet velejárója és az én élméményem fajsúlyosabb bárminél, amit ilyen filmnézése közben érezhetek. Egyfajta terápia is lehetett számomra ez annak idején, de például ma is, ha nagyritkán rossz kedvem van, inkább nézek meg egy "lehúzós" hangulatú filmet, legyen az Csillagainkban a hiba vagy akár a Sztálingrád, és mikor felkelek a székből, konstatálom, hogy sokkal szebb a körülöttem levő világ, nincs okom nyafogni. :)
most posts by TM
0
2015. december 1., kedd 0:17
De, lehet. Öregszem, na.
A halálosbeteg-film(ek) miatt is kérded, ugye? Az nekem horror, de tényleg.
0
2015. december 1., kedd 0:12
Nem vagyok kíváncsi, nem vagyok hajlandó megnézni - nem lettél mostanában túl rigolyás? :)
most posts by TM
0
2015. november 30., hétfő 20:36
Vanvan nem az Idő urai egyik szereplője volt? :)
0
2015. november 30., hétfő 20:35
Nem azért. Hanem mert egy hülye bölcsész hippi tengés-lengésére nem vagyok kíváncsi.
0
2015. november 30., hétfő 18:31
Nekem ilyen is VAN!

most posts by TM
0
2015. november 30., hétfő 18:16
Így van, nézd meg, hátha neked tetszik :)
0
2015. november 30., hétfő 18:08
Mert tzolinak nem tetszett? :)
Nekem tetszett, úgyhogy nézd meg! :))
most posts by TM
0
2015. november 30., hétfő 17:25
Na, ezért NINCS kedvem megnézni.
0
2015. november 30., hétfő 17:07
Hát engem nem talált meg ez a film. Nem tudtam mit kezdeni ezzel a tengés-lengéssel, tesze-toszasággal... Annyi ilyent látni a való életben is, aki 30-40 évesen még nem akar semmit, nem tudja merre induljon, nem önálló, nem akar felelősséget, pláne családot, gyereket vállalni. Olyan ez, mint egy kitolódott kamaszkor. Lehet hogy mérnökként ennyire távol esik tőlem a bölcsészlét?  Vagy megöregedtem? :)
A végén a stáblista viszont nagyon ötletes :)
0
2015. november 29., vasárnap 13:18
Offline boltokban kapható egy  karácsonyi kiadás  néven futó verzió is.
Ötletes kartondobozba van csúsztatva film. Nézzétek meg. :)
Egyébként remek kiadás lett sok extrával, az egyik leghangulatosabb új magyar film.
0
2015. október 20., kedd 18:47
Így bizony!

Amúgy véleményem szerint az utóbbi idők egyik legjobb, vagy talán A legjobb magyar filmje. Örülök, hogy láthattam moziban is, és nem kérdés, hogy lemezen hazaviszem majd. :)
most posts by TM
0
2015. október 20., kedd 18:20
Ezt szépen televerték extrákkal, így kell ezt!
0