Keresés

Minyonok - limitált, különleges fémdobozos változat (BD3D+BD) (BLU-RAY)

2015. december 10., csütörtök 16:42
Oké, ezek szerint annyi a változás, hogy a 2D lemez nélkül, csak 3D-s kiadásban jelent meg máshol - de ugyanazzal a dizájnnal -, ami itt 3D+2D nek volt hirdetve.

Értem. Ettől függetlenül nem ez az első (s vélhetően nem is az utolsó) hiányos kommunikáció egy-egy kiadás tekintetében.
0
2015. december 10., csütörtök 16:34
Akkor pontosítok: 2D+3D fémdoboz csak egyféle létezik. Az, ami nálunk kapható. A nálunk korábban rendelhető 2D+3D fémdoboz elmarad.
0
2015. december 10., csütörtök 15:35
Nem tudom. Lehet ők is rosszul tudják, ahogyan itt is az a fémdoboz szerepelt anno. Mindenesetre én is ugyanerre a boltra gondoltam (konkértan a nyomtatott szóróanyagra), amikor azt írtam, "azt hittem, csak 1 fémdoboz lesz".

Mindenesetre abba a bizonyos boltba még nem érkeztek meg a fémdobozok, így nem tudják pontosan megmodani, milyen "kiszerelésű" lesz.
0
2015. december 10., csütörtök 14:55
hát ez nem igaz mert a MM-ben kapható lesz! benne van az újságjukban!
0
2015. december 10., csütörtök 14:55
Én már nem tudom, mi volt itt fenn, de kétlem, hogy 3 fajta steel lenne belőle. Mindenestre, ha tényleg úgy van, ahogy mondod, és nem jelenik meg, akkor a Bontonfilmnél valaki elfelejtette tájákoztatni az a multit, aki nyomtatásban promózza.

Vagy nektek nem szóltak, hogy hoppá, lesz egy másik verzió is - bár nagyjából ismerve a viszonyokat, ezt kétlem.

Aki emlékszik, mi volt itt fönn, az igazolhat. Ezt reklámozzák:

.
0
2015. december 10., csütörtök 9:41
A tájékoztatás teljesen helytálló volt. Az a változat, ami az xpress oldalán eredetileg fent volt, az elmarad. Sehol sem lesz kapható az országban.
0
2015. december 9., szerda 22:05
Csak már lenne is... az eredeti dátum valahol november közepe volt. Aztán jött a tili-toli, majd a nem is lesz olyan, hanem ez lesz helyette, picit drágább, de örülj neki paraszt, és megint tili.toli...
Nagyságrendileg azt mondhatom, hogy a f@xom kivan, hogy semmi sem jön időben, minden tolódik, és nem is keveset.
Engem nem igazán érdekel, hogy kinek a hibája, én vevő vagyok, engem kéne kiszolgálni. Ha termékkel nem is, de legalább infókkal. De manapság ez sem igazán műxik...
Nem kell csodálkozni azon, hogy egyre többet rendelek be külföldről, és egyre inkább hanyagolom ezt a piacot.
És mondom ezt úgy, hogy 90%ban külföldön tartózkodom.
A szándék meg volt, de erős kiábrándulásban vagyok a magyar piacot illetően.
0
2015. december 9., szerda 18:41
Nincs ide írva, hogy exkluzív. ;-)
most posts by TM
0
2015. december 9., szerda 18:39
Miért nem lepődök meg...
0
2015. december 9., szerda 18:32
Jó, xpress a harmadik. Azt is beleszámoltma. Lehet, ez a nyomi doboz meg csak itt lesz. :)
0
2015. december 9., szerda 18:30
Csak kettő helyre. ;)
most posts by TM
0
2015. december 9., szerda 16:26
Meg is lepődtem rajt, hogy nem így van.

Nem tudom, de ez a "Nem beszélünk róla, akkor nincs" dolog a mai világban kissé avittnak tűnik. Természetesen én se jelenteném be, hogy máshol mi kapható, de kijelenteni azt, hogy CSAK EZ lesz, nehogy máshol mást vegyenek az emberek - kicsit ciki. Pláne manapság, az internet és a flyerek világában. Ugyanez vonatkozik az egy hónapos tilalomra is. Miért is nem lehet megmondani, hogy "Bocsi fiúk, ezt egy másik cég elhappolta előlünk, nálunk csak egy hónap múlva lesz.... mintha mindenki vak és süket lenne. :)

Mindezek mellett a Bontonfilmet sem teljesen korrekt, hogy három helyre ad el kizárólagosságot - egy film esetében!
0
2015. december 9., szerda 16:17
Hát igen, a tájékoztatás alapján én is azt hittem, csak ez az 1 fajta fémdoboz lesz...
0
2015. december 9., szerda 15:18
De lagalabb egyik ideerne mar...
0
2015. december 9., szerda 13:37
"Az a megjelenés elmarad, mert a régi steelbookokból kovácsolta az újakat a Bonton csapata.

Pontosabban: az a megjelenés ITT elmarad, mert Bontonfilmnek a nagy kovácsolás közepette sikerült összekalapálni egy harmadik fajta exluziv megjelenést is ebből a filmből. Szegény minyonok, most már ahányan vannak, annyni helyen jelennek meg...

:(

0
2015. december 8., kedd 10:28
Hadd gratuláljak a kiadónak - ismét! Csúszik folyamatosan: karácsonyra esetleg a fa alá kerülhet?
0
2015. december 4., péntek 11:52
Jó, hogy nem ma jelenik meg, nem lett volna időm elmenni érte. Kösz! :)
most posts by TM
0
2015. december 4., péntek 11:27
erről ennyit... :(
0
2015. december 4., péntek 10:17
Most mi van? Ez is csúszik??? Az előzőt töröltettétek, mert nem az jelenik meg. Ezt biztosra ígértétek...
0
2015. december 1., kedd 14:36
Úgy, hogy a véleményedet néha kissé disztingváltabban is közzétehetnéd. :)
most posts by TM
0
2015. december 1., kedd 10:14
Ezt most, hogy érted?
0
2015. november 30., hétfő 11:43
Tanulhatnál belőle!
most posts by TM
0
2015. november 30., hétfő 11:20
És nincs meg az Űristen telefonszáma? Vagy szóljunk Jay és Néma Bobnak? Próbáltam kicsit elkalandozni gondolatban, hogy mi lesz ha változna a helyzet jó irányba, de igen igazat írsz, sajnos. :(
0
2015. november 30., hétfő 11:19
Kardomba dőltem! :D
0
2015. november 30., hétfő 11:12
Hát ja, ezért már felesleges utólag petíciót vagy bármilyen földalatti mozgalmat indítani. Egyébként meg ennyi erővel az összes Disney BD miatt lehetne kampányolni, de amire eddig nem kerültünk rá, arra ezután sem fogunk... Hacsak a mindenható Űristen időközben rá nem parancsol a stúdiórendszert is éltető Amerikára, hogy ne bántsa/használja ki a kicsi, kiszolgáltatott helyzetben lévő országok lakosságát - de ennek gondolom el tudod képzelni a valószínűségét;)
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0