Keresés

Minyonok - limitált, különleges fémdobozos változat (BD3D+BD) (BLU-RAY)

2015. november 30., hétfő 10:39
Köszi!

A miénkben ugyan nem lesz DVD, de remélem hasonló kivitel lesz.
0
2015. november 30., hétfő 10:22
Kicsomagolós videó:
https://www.youtube.com/watch?v=Crx1gvWeoVo
0
2015. november 30., hétfő 10:00
Kíváncsi lennék a kiadvány belsejére. Ha a két lemez nem egymásra van benne pakolva, lehet még érdekelne is.
0
2015. november 30., hétfő 9:56
Ez a kiadvány bizonyíték arra, hogy a szart is lehet szépen tálalni!
0
2015. november 29., vasárnap 22:26
Most, miután megjelent? Miután már az egész világnak legyártoták a lemezeket? Azért az 50 darabért???

Szerintem felesleges...
0
2015. november 29., vasárnap 22:16
Tényleg, az Agymanókért nem lehet valami petíciót indítani? Mármint, hogy jöjjön BD-n. Mert ez már tényleg elképesztő, ami Disney fronton itt folyik... szerintem az SW esetében fog igazán eltörni a dolog, de itt ez még nem segíti a többi meg nem jelent film esélyét. Ha az SW lesz a kivétel, akkor sem. :D
0
2015. november 29., vasárnap 18:33
Vannak, akik úgy gondolják, hogy egy film itthoni megjelentetése ugyanolyan három kattintásból áll, mint azt csehektől "berendelni", mert "hiszenrajtavagyunk".
most posts by TM
0
2015. november 29., vasárnap 18:13
Jah, a konkrét cím kapcsán pedig szvsz nem azon kellene aggódnotok, hogy mikor fog megjelenni, hanem inkább azon tanakodni, vajon kinek a felelőssége volt rászabadítani ezt a borzadályt az emberiségre! :P :D
0
2015. november 29., vasárnap 18:10
Én nem is értem a velük szemben megfogalmazott elégedetlenséget.

Az eddigi piaci jelenlétüket én abszolút hasznosnak, és örvendetesnek tartom! Még akkor is, ha nem minden kiadványuk formátuma, tartalma tetszik. Viszont legalább nekik köszönhetően garantáltan meg tudtam venni pl. a Star Wars BD kiadását újonnan.

Nem akarok senkit megbántani, de a megjelenési időkön való állandó panaszkodás nem kicsit gyerekes. A világban sajnos ezernyi, sokkal nagyobb gond van, mint hogy mikor jelenik meg a "várva várt" filmes kiadvány! Most komolyan azon kell mérgelődnie egyeseknek, hogy november 18., vagy december 30.???

Szomorú!
0
2015. november 29., vasárnap 16:47
De ezen volt. Hogy ezzel foglalkoztak a Bontonfilmnél, MELLESLEG (Figyelem! A nagybetűkkel írt szó szarkazmus!) közben kiadtak 200 filmet, köztük olyan ritkaságokat is, melyeket nem biztos hogy más kiadó megreszkírozott volna.
most posts by TM
0
2015. november 29., vasárnap 16:14
Öö nem pont azon volt a hangsúly.
0
2015. november 29., vasárnap 12:39
Hát, éppenséggel felcserélhetnék a BD-megjelenést az Agymanókkal, márminthogy inkább abból legyen... Nyilván másik kiadóhoz tartozik, de akkor felcserélhetnék a stúdiót is:-P

Amúgy persze legyen mindkettőből BD-kiadás, hogy a csöpp kis babuci se legyen elégedetlen.
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2015. november 29., vasárnap 11:29
Nagyon szép ez a fémdoboz, kár, hogy a mese már annyira nem tetszett. :(
0
2015. november 29., vasárnap 10:07
Aki komolyan veszi, hogy a Bontonfilmnél hónapokat töltenek el fémdobozok kalapálásával, annál elmentek otthonról. :)
most posts by TM
0
2015. november 29., vasárnap 9:53
Ugyan ezt már mind eljátszottuk. Nem volt hangulat jel a gondolat végén és mégse jött le belőle, hogy poénnak lett szánva.
0
2015. november 29., vasárnap 9:44
Titeket sem a humorérzék vet szét. :)
Ha nincs is odatéve smiley, attól még a szövegkörnyezetből kikiabál az irónia.
most posts by TM
0
2015. november 29., vasárnap 8:04
Persze,  hogy nem...
0
2015. november 29., vasárnap 3:14
Ezt remelem te se hiszed el!?
0
2015. november 28., szombat 20:51
Nagyon amúgy nem érint a dolog, de most akkor azért csúszott egy csomó film megjelenése, mert a Minyon fémdoboz lekötötte minden kapacitásukat? Ez most ezt jelenti?
0
2015. november 28., szombat 20:00
Kovácsoltak.
0
2015. november 28., szombat 19:55
Valószínűleg kikalapáltak a 350 sérültből annyit, amennyit itt nálunk megrendeltek... :D
0
2015. november 28., szombat 19:28
Én még mindig nem tudom mivel töltötték az elmúlt hónapokat abból amit leírtál...
0
2015. november 28., szombat 18:09
Ámen :)
0
2015. november 28., szombat 17:33
Az a megjelenés elmarad, mert a régi steelbookokból kovácsolta az újakat a Bonton csapata. Most már az sem titok többé, hogy mivel töltötték az elmúlt hónapokat. Persze amellett, hogy a piacon töltött 5 és fél hónap alatt több mint 200 kiadványt megjelentettek, köztük olyan gyűjtői kincseket, amelyeket a korábbi forgalmazók valószínűleg nem hoztak volna be a magyar piacra és olyan kedvező árakon, amelyeket más forgalmazók nem alkalmaztak volna. És néha becsúszik egy kis késés, de drukkolunk nekik, hogy jövőre már minden olajozottan menjen - és a tendenciából itélve, ezzel nem is lesz gond. Szóval ahogy ez a kis hippiminyon mondaná, ha tudna beszélni: "PEACE!" :)
0
2015. november 28., szombat 16:04
és akkor most a másik "normál" steelbook megjelenéssel mi lesz?
0