Keresés

NYÍLT LEVÉL az InterCom-hoz egy színvonalon aluli kiadás miatt

2005. május 30., hétfő 20:04
"A dupla DVD-knél pedig ec-pec-kimehetsz alapon döntöd el, hogy melyik a Disk1 és melyik a Disk2?"

Ugyan nekem nincs meg de a Tarzan diszdobinál, már lehet ilyesmit játszani állítolag:)
0
2005. május 30., hétfő 20:01
mr eddy is not dead: Ha szerinted jöhetnek még a film címét is nélkülöző noname csupasz lemezek és abból lesz egy nagyobb gyűjteményed, majd alkoholos filccel fogod feliratozni őket? A dupla DVD-knél pedig ec-pec-kimehetsz alapon döntöd el, hogy melyik a Disk1 és melyik a Disk2?
0
2005. május 30., hétfő 19:54
A szitázás annyira nem zavar inkább az, hogy mostanság valahogy a belső boritókat rendre lesporlják, és átlátszó tokban ez bizony ritka ocsmány látvány.
0
2005. május 30., hétfő 19:54
TAMOGATLAK!!!
0
2005. május 30., hétfő 19:53
én se értem mi a gond. a felháborodást sem értem. ha vettél már mgm-lemezt megszokhattad volna, hogy a lemezekre ennyire purtitán minták kerülnek, ami nekem személy szerint jobban tetszik, mint a kibeb*szot nagy betűs, csillagos, "it s really fuckin  great"-es dizájn. vagy ott vannak a warner és a columbia szitázatlan lemezei, ez még mindig jobb. az már inkább zavar, hogy a borító hátsó oldala "szép" fehér. akkor leglább tennék bele egy fekete tokba...
0
2005. május 30., hétfő 19:51
"ezt a rózsaszín Barbie-s szitázást"

nekem az az érzésem, hogy jól rázoomoltak egy tál darált húsra, s abból készült ez a frenetikus szitázás. ritka ocsmány, meg kell hagyni, főleg e "fantáziadús" belső borítóval, de velem a tartalom hamar feledtette a külcsín hiányosságai okozta traumát.
0
2005. május 30., hétfő 19:43
Nem tudom, Te hogy vagy vele, de én inkább nem morgok. Örülök, hogy egyáltalán egy MONO szinkront ráraktak.
0
2005. május 30., hétfő 19:36
Tip-Top: szerintem egy kicsit eltúlzod a dolgot, és ráadásul rossz helyre is címezted a panaszodat. Az MGM-kiadványokat ugyanis kivétel nélkül külföldön gyártják, az MGM európai központja dönt például arról is, hogy mi kerüljön a korongokra. Ugyanannyiba került ezt a rózsaszín Barbie-s szitázást kivitelezni, mint amennyibe a másik általad bemutatott kép került volna - sajnos az MGM-nél úgy gondolták a kreatív szakemberek, hogy ez jól néz ki. Nos, szerintem sem néz ki jól, de ettől még nem a helyi képviselet tehet róla.
A franciák és a spanyolok is ugyanezzel a szitázással kapták a kiadványt, bár tény, hogy náluk digipack-csomagolásban jelent meg a film. Mondjuk az is tény, hogy a magyar árnál magasabb áron, és így is kétszázszor annyit adtak el belőle, mint idehaza :(
0
2005. május 30., hétfő 19:14
Tisztelt Réfi Dániel Úr (InterCom), Tisztelt DVD On-line Boltok, Kedves DVD-gyűjtő Társaim!

Úgy érzem, hogy a "Négy esküvő és egy temetés" extra változatának kritikán aluli kiadásával kapcsolatban köztem és az InterCom között kialakult nézeteltérés nem az én magánügyem, és az összes "megszállott" DVD-gyűjtőt komolyan érintő problémát vet fel, ezért a további vita helyett a nyílt levelet választottam a nézőpontok ütköztetésére, a probléma szőnyeg alá söprése helyett.

Maga a film fergeteges, ezt most felesleges itt részletezni, de a két lemez kiadása....??!! Nem tartalmi, hanem esztétikai problémákról van szó. A két lemez szitázása kritikán aluli. Az InterCom által forgalmazott dupla-lemezen még a film címe sem szerepel! (Ez egyszerűen szégyen!!!). A megvásárolt DVD-t felbontva az elénk tárulkozó látvány letaglózó, de a szavak helyett beszéljenek a képek:

Más országokban miért tudják így kiadni??!!

Mi magyar DVD-gyűjtők nem érdemlünk meg ennyit a pénzünkért??? A magyaroknak így is jó lesz??? Ki tudja erre a választ? Ki érti ezt?? Amikor kinyitottam a tokot, mintha arcul ütöttek volna! A csalódásom elképzelhetetlen volt.

Restellem leírni, hogy az egyes on-line boltokban mennyit költöttem DVD-kre. Félek, hogy ezt esetleg valaki félreértené... Ha a DVD-gyűjteményemet akarnám ecsetelni akkor ezt már rég megtehettem volna az Xpress "A te DVD gyűjteményed" fórumán, de a 2.125 hozzászóló között nem szerepelek.   Elég annyi, hogy sokat költöttem már DVD-kre, épp eleget ahhoz. hogy a párom már igen csak görbe szemmel nézzen rám emiatt. De a több, mint x darabból álló gyűjteményemben egyetlen másolat, vagy illegális példány sincs, lelkiismereti kérdés és becsületbeli megítélés mellett többek között azért, hogy ne kelljen a fenti InterCom kiadáshoz hasonló gusztustalanságot kézbe venni. A hűségért ez jár cserébe? Most már ilyen kiadásokra is lehet számolnunk? Kiben bízhatunk még meg? Vagy tekintsük ezentúl a DVD-vásárlást egyfajta zsákbamacskának?

Még a SPÁR kassza mellett halomba öntött 999 Ft-os DVD lemezek szitázását is tiszteséggel meg tudták oldani. Akkor egy 2 DVD-s "EXTRA VÁLTOZAT" hogy kerülhet ilyen formában kiadásra? Ki tehet erről az igénytelenségről?

Reklamációmra az InterCom-nál Réfi Dániel úrtól azt a választ kaptam, hogy az általuk kiadott extra DVD "mindenben megfelelő". Az indulatokat nem tudom magamban tartani, ezért az Xpress fórumán bocsátom vitára a problémát. Döntesenek a kérdében maguk a vásárlók, a gyűjtök!

Kedves DVD-gyűjtő Társaim! Most a Ti segítségeteket kérem! Támogassatok hozzászólásotokkal, hogy több ilyen kiadás ne születhessen meg! Ha esetleg nem vagytok a szavak embere, vagy kevés az időtők, elég, ha annyit írtok a fórumba: TÁMOGATUNK!!! Ha nem kívántok több ilyen kiadvánnyal találkozni, most ne fordítsátok el némán a fejeteket!

Tisztelettel várom a válaszokat, hozzászólásokat!

Üdvözlettel: Farkas Zoltán (Tip-Top)
(Pontos címem, elérhetőségem az on-line boltokon kívül természetesen az InterCom-nak is birtokában van)
0