Keresés

BREAKING: Westeros bekékül!

2016. január 26., kedd 19:15
36:Remek.Ha hivatalosan is felkerül az Xpressre akkor cserélem is le a dvdt.
0
2016. január 26., kedd 17:33
A PROVIDEO EMAILBEM MEGEROSITETTE H A BLU RAY VALTOZATON IS LESZ MAGYAR SZINKRON!!

0
2016. január 13., szerda 11:58
Dvdextra! A 4K-s filmek hazai megjelenéséről lehet tudni valamit?
0
2016. január 9., szombat 2:28
30: "Ezért nem fogom megvenni a Trónok harcát évadonként, hanem egyben, ha kijött az öt évad. Én már soha nem fogok bízni a ProVideoban."

És sem. Valószínűleg én is így fogok majd eljárni. DVD-n nem vettem meg, mert DVD új filmből/sorozatból nem kell, de a BD kifejezetten jól hangzik. Bízom én is az 5.1es szinkronban.
0
2016. január 8., péntek 12:49
Én is először megvárom, hogy megjelenjen az eddig leforgatott összes évad BD-n, aztán majd meglátom. Lehet, hogy költségkímélő okokból csak a negyedik évadtól térek rá BD-re, mivel az első három megvan már DVD-n, és egy sorozatot ugye az ember nem vesz elő olyan gyakorisággal, mint egy filmet. Persze ez függ a kiadványok tartalmától is, ha pl. sokkal több extrát pakolnak rá, akkor lehet, hogy elcsábulok. De én már egy 5.1-es szinkronnak is tudnék örülni.

Meg persze az ár sem mellékes, évadonként én egy 12 ropival számolok, ami azért elég húzós, ha mind az ötöt így szeretném látni.

A Spartacus nekem is megvan, de azzal nyugtatom magam, hogy az első évad önmagában is élvezhető, kerek egész. Azért persze fáj a folytatások hiánya.
0
2016. január 7., csütörtök 10:47
25. A Spartacus nem probléma, kiadták az első évadot ami jó volt. Utána készült egy előzmény évad felemás minőségben, majd egy második évad a főszereplő színész halála után, és az nagyon gyenge lett. Azt ne sajnáld hogy nem kapod meg :) A Spartacusnál kifejezetten az első évad értékes, utána nagyot zuhant az egész. A Trónok Harca más, mert folyamatosan emelkedik a színvonal.
0
2016. január 7., csütörtök 7:49
29.
Nem jarnak le a forgalmazasi jogok (ez alol a fuggetlenek a kivetelek) hanem csak egyszeruen mar nem eri meg nekik keszleten tartaniuk!
0
2016. január 6., szerda 22:59

Amint megjelent mind az öt évad, akkor megveszem.
Nem szeretnék úgy járni, mint a Tudorok BD kiadásával.
2 évadot kiadtak, a másik kettőt meg várhatjuk életünk végéig.
A Spartacus-t már alapból nem vettem meg.

28.
A Vészhelyzet utolsó évadáról 2-3 éve azt írta a ProVideo, hogy "Nem fog megjelenni Magyarországon az utolsó évad."
Erre mit lehet mondani? Balf@aszok.

Ezért nem fogom megvenni a Trónok harcát évadonként, hanem egyben, ha kijött az öt évad. Én már soha nem fogok bízni a ProVideoban.
Azt hiszem el, amit látok.

0
2016. január 6., szerda 21:11
26. Magyarországon mindenki rövidtávon akar nagy hasznot termelni. Nem értem, h miért nem lehet évekkel ezelőtt megjelentetett sorozatokat ma kapni? Miért járnak le a forgalmazási jogok ilyen hamar? Miért lehet pl. egy országgal nyugatabbra még a 10 évvel ezelőtt megjelentetett sorozatokat is kapni? Ok, a limitált első körös külső megvaltozott egy sima tokra, de legalább kapható.
0
2016. január 6., szerda 21:07
20. Jogos. Teljesen érthetetlen, h van 1-2 olyan sorozat, amiből eljutottak majdnem a végéig, és akkor hagyták abba. A legjobb talán a Vészhelyzet, amiből pont az utolsó évad nem jelent meg :( Most komolyan, abból miért nem lehetett megjelentetni az utolsó évadot???
0
2016. január 6., szerda 18:48
18:

Ez igaz, de most már lefelé kell építenem a gyűjteményt, mert lassan kezdek kiszorulni a lakásból. :)
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2016. január 6., szerda 17:00
A Spartacus azért elég speciális eset volt, ismerve a háttérsztorit, én azt nem venném alapnak. A többi (dvd-s) sorozat inkább valósabb hivatkozási alap.

Bár én azok közé tartozom, akik örülnek, bármennyi évad is jön ki, mert legalább annyi kijött akkor. Nyilván jobb lenne, ha végig meg lenne, de ha van pár évad, még az is jobb, mint a semmi.

Most pláne nem érdemes a kivárásra játszanotok, gondolhatjátok, hány darab fog ebből fogyni... Lehet, hogy ezen a pár főn múlik. Nagyon rezegni fog a léc, az biztos.

Én sokkal inkább tartok a "havonta követi egy új" sémától. Nem tudom, mennyi lesz az ára, de kétlem, hogy mindenki az első hónapban be fogja szerezni, úgyhogy pl. a negyedik évadot nehogy azért ne hozzák ki, mert az előző háromból alig fogyott (a három hónap alatt!). Az Intercom úgyanígy havonta dobálta ki az X-aktákat, majd a harmadiknál le is akciózták az első kettőt, gondolom mert nem fogyott eléggé - ezzel bevételt veszítve, pedig biztos megvették volna az emberek teljes áron, csak később. Szóval remélem a Provideo nem von le téves következtetést egy-két hónap forgalmazás alapján.
0
2016. január 6., szerda 16:12
20:teljesen egyetértek.
Nekem is egyből a Spartacus ugrott be (megvettem az első évadot és hiába várom a folytatást...legalábbis kis hazánkban) Szívesen megvenném a Trónok harcát BD-n,de az előzmények miatt inkább kivárok :-(
0
2016. január 6., szerda 14:59
Elég gáz lenne csak felirattal kiadni...
0
2016. január 6., szerda 14:52
22: na most olvastam el az utolsó mondatot. Ha ez így lesz, akkor tuti vétel. Most már csak az a kérdés, lesz-e rajta szinkron.
0
2016. január 6., szerda 14:50
Amikor elolvastam a címet, azt hittem az összes évad jönni fog BD-n. Így sajnos ez kihagyós lesz, semmi értelme az első 4 évad nélkül. Bocsi srácok!
0
2016. január 6., szerda 10:38
Felesleges görcsölni azon hogy teljes lesz-e a sorozat. Aki kicsit is ismeri a Trónok Harca világát, az tudja hogy ennek nincs vége és soha nem is lesz. Westeros történelmének egy kiragadott szeletét mutatja be. Amúgy valószínű hogy George RR Martin se fogja befejezni a regényciklust... Örülni kell annak ami van :) Ez soha nem lesz "teljes" sorozat.
0
2016. január 6., szerda 10:20
18.
A sok befejezetlen sorozat miatt kérdés, hogy az összes megjelenése előtt érdemes e belekezdeni és egyenként megvenni. A Spartacus sem a vásárlókon múlott, aztán nézegethetjük az első évadot BD-n a többi nélkül.

Valamiféle garancia vagy biztosíték kellene a kiadótól, hogy ha nem jelenteti meg az összes évadot, akkor pl. visszaveszi a korábban már megvásárolt évadokat, aki úgy már nem tart rá igényt. Vagy az is egy lehetőség lenne, hogy előrendelést vesznek fel az összes évadra, mondjuk a 30%-át be kell fizetni 30 napon belül a rendelés leadásától számítva, és ha megjelenik a sorozat, akkor az előleggel csökkentett áron megvehetik az előrendelők, ha megjelent és nem kéri a vevő, akkor bukta az előleget, ha pedig nem jelenik meg, akkor visszaadják az előleget. Valami kompromisszum kellene, hogy a vásárló azért ne legyen teljesen kiszolgáltatva, mégiscsak a mi pénzünkről van szó.

A kedvezmény meg egy másik dolog, ha valaki mind az öt évadra igényt tart, akkor nem biztos, hogy egyedi áron kell eladni neki mindet, a többség úgyis duplázni fogja a sorozatot, mert DVD-n már megvan. (Itthon a többség egyszer sem fizet ilyenfajta szórakozásért, ez elsősorban azoknak készül, akik egyszer már fizettek érte és most hátha még egyszer...) Szóval pozitív ötletnek és vállalkozásnak tűnik, de azért necces.
0
2016. január 6., szerda 8:31
Áldott légy Dvdextra! Áldott légy Provideo!
0
2016. január 6., szerda 8:27
17.
Vettél már te ennél sokkal rosszabb címeket is "látatlanba", szóval én erősen agitállak arra, hogy ezt (akár az ajánlásom hatására is) húzd be megjelenéskor, teljes áron! Köszi a későbbi évadok nevében is! :)
0
2016. január 6., szerda 0:01
13: Akkor hajrá! Nem láttam belőle egy részt se, ha hozzátok az eladási számokat, és teljes lesz a sorozat, majd jóárasítva talán én is behúzom! :P
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2016. január 5., kedd 22:32
Ez nagyon jó hír! Köszönjük Dvdextra és PV :) Természetesen várjuk a részleteket a kiadásokkal kapcsolatosan!
0
2016. január 5., kedd 20:39
7.
Én már el is kezdtem a beszerzést, az első évadot megvettem (a limitált sárkánytojásos változatot), de nem kérdés, hogy a magyar változatot is megvásárolom a megjelenéskor!
0
2016. január 5., kedd 20:37
9.
Amúgy lesz 6. évad is, de majd csak április végén kezdik játszani.
0
2016. január 5., kedd 20:36
9.
Nincs rá garancia, eladási számokat kell produkálni, ahogy az egyik xpress-es topicban már ki is fejtette valaki. Szóval most nem arra kell várni, hogy teljes legyen a sorozat, vagy hogy akciós legyen, hanem igenis meg kell venni, ha akarunk teljes sorozatot vagy akár más címeket kékben!
0