Jól eltelt megint egy év...
Hadd köszönjek meg először is mindent a kedves górénak. Örülök, hogy még bírja, nem tudom milyen áldozatot hoz érte és nem tudom mennyire van tisztában vele, de a boltja, világítótorony az éjszakában minden filmbuzinak. Köszönöm a sok-sok limitált kiadású filmet, amit akár nullszaldóval, vagy veszteséggel is bevállalt miattunk, köszönöm, hogy még itt vagyok, nem vagyok kibaszva, pedig lenne miért (bár az új oldal óta disztingválok, még ha néha ez kemény szorulással is jár), nagyon köszönöm, hogy még mindig meg a fórum, ahol a napjaim nagy részét tengethetem, annak ellenére, hogy sokan totál másra használják mint amire kéne.
Nagyon köszönöm az xpress-es csajoknak azt az állandó mosolygást, amiért ebbe a boltba soha nem mentem még be gyomorgörccsel sok más üzlettel ellentétben, nagyon köszönöm, hogy idén se volt egyetlen csomagomnak se semmi baja. Csak így tovább, ti vagytok úgy ánblokk a legjobbak!
Köszönöm ennek a sok idétlen faszfejnek itten, hogy elvisel, néha reagál arra amit mondok, néha együtt röhögünk, magunkon, egymáson, vagy máson. Nagyon köszönöm a sok segítséget, amit év elején a BD-lejátszóhoz kaptam, biztos mindenkinek kurvára az agyára mentem vele, de most már sínen vagyok, csak szólok :) Nagyon jó itt lenni köztetek, még ha sokszor nem is mondom, vagy teljesen mást éreztetek, mégis, akárhányszor az agyamra megy valaki, valahogy mégis visszatalálok ide. Nagyon sok a droid, én is megkaptam már az asszonytól, hogy az vagyok (majd lazítok a fogain ezért :) ), de ha túlzás is leírni, hogy a második családom vagytok, azért nagyon-nagyon fontos, hogy itt lehetek, befogadott egy közösség (a meleg és a náci közösségen kívül) és jó, hogy ennyi embernek ugyanaz a hobbija, mint nekem.
Nagyon Békés, Boldog Karácsonyi Ünnepeket kívánok mindenkinek! Szeressétek egymást, legalább egy pár napig, öleljétek, csókoljátok a másikat, mert lehet, hogy neki fontosabb, mint azt gondoljátok.