Keresés

Legenda (2015) (BLU-RAY)

2016. november 19., szombat 17:56
Kiegészítés(kissé megkésve):
"jó kis gengszter-mozi"-írtam... De Helgeland rendezése inkább egy fekete humorral kicsit megszórt krimi-dráma, mint gengszterfilm az ikrekről.
Hardy hiába brillirozik a kettős szerepben, ha a gengszteres részt a filmben elnyomja a túlzott szerelmi szál... S tényleg nem mutatják be pont azt, hogyan is lettek Kray-ék legendák, a film mégis túl hosszú! A másik maffiamozi, a Scott Cooper rendezte Fekete mise Deppel pedig valóban köröket ver erre a filmre!
0
2016. szeptember 18., vasárnap 0:53
Pont, mint én! :)
De persze rögtön ki is derült: sajnos nem a Cruise-féle mozi jött ki dvd-n... :(
0
2016. szeptember 17., szombat 23:35
Legenda amikor ezt meghallottam azt hittem dvdn kiadják a Tom Cruse fantazi filmjét.Pedig az is jó lenne ha kiadnák.
0
2016. szeptember 16., péntek 14:03
Bár keveseltem kissé ebben az, úgymond "keménykedő szétlő- és szúr"(-spoiler! ezutóbbi pillanat megvolt mondjuk, a vége fele a filmnek: viszont már jóval elöbb kellett volna kinyírnia azt a balek nyomoroncot szerintem az egyik Kray fivérnek) maffiás jeleneteket, s nem értem miért is voltak az ikrek annyira "legendásak"... mindegy, azért jó kis gengszter-mozi volt ez (még ha NAGYON nem is van egy Nagymenők-szinten...). Tom Hardy itt -nem úgy, mint az új Mad Max -szerintem- halovány alkításában- már brillirozik a Kray-ikrek (főleg az őrült(ebbik) fél) szerepében! Nem utolsó sorban Emily Browning és persze Chazz Palminteri jelenléte is remek volt a filmben.
0
2016. március 1., kedd 17:24
Zámbó Jimmy.
most posts by TM
0
2016. március 1., kedd 16:28
Király.
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2016. március 1., kedd 16:27
:)))
most posts by TM
0
2016. március 1., kedd 16:26
Mint a Kray-fivérek.
0
2016. március 1., kedd 16:24
Ti meg többen vagytok? Az se rossz. :)
most posts by TM
0
2016. március 1., kedd 16:19
Jól elbeszélgetsz magaddal, inkább nem is zavarunk benne:)
0
2016. március 1., kedd 15:32
Azaz szívesen.
most posts by TM
0
2016. március 1., kedd 15:26
Itt meg a realitás. Köszönöm.
most posts by TM
0
2016. március 1., kedd 15:16
Ott a pont. Köszönöm.
0
2016. március 1., kedd 12:57
Pedig ez szimpla matek. Most 6990 Ft-ba kerül X Ft gyártási költséggel, ha egyéb kiadások is rájönnének, akkor meg 6990+ Ft lenne a darabár. Miért akarna a kiadó kevesebbet keresni? Ha sokszor az eredeti képarány miatt sem vásárolt két transzfert, akkor majd pont egy werkfilm miatt törné magát? Ugyan már, ez nem az a korszak, mint ami régen volt. Fapad van, de nem csak a filmek terén. CD-ből is a magyar piacra szánt kiadás nem mindig egyezik a külföldön megjelenttel, a magyar Bravo újság vékonyabb a németnél, stb. :)
most posts by TM
0
2016. március 1., kedd 12:46
Valahogy nehezen hiszem el, hogy 6.990 Ft-os ajánlott ár esetén ne lenne eleve akkora az árrés, hogy a kiadó "az ebből fakadó pluszköltséget ne tudja beépíteni a lemez fogyasztói árába". Ha viszont nuku az extratartalom, akkor adják annyiért az ilyen kiadványokat, mint mondjuk az ADS (4.990 Ft).
0
2016. március 1., kedd 12:34
A kiadó nyilván úgy véli, hogy nem éri meg az extrák árát kifizetni a stúdió felé, plusz még azt feliratozni, mert az ebből fakadó pluszköltséget nem tudja beépíteni a lemez fogyasztói árába, mivel ha emiatt drágább a kiadvány, akkor meg nem fogy annyira és jó magyar szokás szerint jön a hiénázás, a várakozás arra, hogy mikor lesz a termék leárazva. A kevesebbért eladott lemezen meg még kevesebbet keres a hazai forgalmazó, akkor meg duplán bukná az extratartalom bevállalását. Ennyi a sztori. Nálunk annak kell örülni, hogy ha valami egyáltalán megjelenik és nem mindig "gazdagék" felé tekintgetni, ahol nem hogy a Blu-ray, de még a levegő is másabb.
most posts by TM
0
2016. március 1., kedd 12:30
Ironizáltam csak.
0
2016. március 1., kedd 12:24
A jelek szerint akad, aki szívesen elcserélné a gyorsaságot az extra tartalomra. Már ha lenne választása, természetesen.

Az extrák minőségéről vitatkozni újfent felesleges, a lényeg sokkal inkább az opció rendelkezésre állása lenne a fizető vásárló számára.
0
2016. március 1., kedd 12:18
Viszont a dolgok jó oldalát nézve, két héttel korábban jelent meg mint az USA BD. Ráadásul azon is csak egy audiokommentár, meg egy rövidke werkfilm kapott helyett.
0
2016. március 1., kedd 12:10
Gondolom megint csak az az egyszerű válasz, hogy mert független film.
És a független film nálunk lényegében azt jelenti: független mindennemű extra tartalomtól.
0
2016. március 1., kedd 10:20
Már csak az a kérdés maradt, nálunk miért a butított (értsd: extrák nélküli) kiadás jelenik meg, mikor Európa értelmesebb felén felextrázva kapják???

És nem kérem a "a magyar hangsáv annyi helyet foglal" mellébeszélést. Köszi
0
2016. február 16., kedd 22:26
Tuti, hogy az lesz.
0
2016. február 16., kedd 17:59
Köszi! Csodálkoztam is, hogy a MediaPro felhagy az eddigi szokásaival. Amúgy az újonnan felkerült Az éhezők viadala - A kiválasztott 2.rész adatlapján is DD5.1 van írva, gondolom ott is DTS HD lesz a magyar hangsáv.
0
2016. február 16., kedd 17:40
A magyar hang is DTS HD Ma 5.1.
0