Keresés

Miért szeretem Jungot?

2005. június 3., péntek 17:40
És máskor nehogy elmenj szó nélkül, TM-mel éjszaka is tudunk dumcsizni, veled viszont csak nappal. Jó hétvégét, kedves rosszkutyusz! :-))
0
2005. június 3., péntek 17:37
Dehogynem férsz be!!! :-)) Én is üdvözlöm fieldet!!!! És mondd neki, hogy sok puszit küldök, hadd jöjjön zavarba, olyankor olyan aranyos... :-))
0
2005. június 3., péntek 17:32
Köszi! Neked is! És ha nyerek a lottón holnap, akkor intézek neked valami kvarcelemes-nyócdiszkós szuperszélessávú PC-t, hatgigásat!
Hogy ne csak a munkaidődet "erotikusműveletezd" el ránk! :)))
Hali!
most posts by TM
0
2005. június 3., péntek 17:25
El nem menj! Olyan volt, mint amikor az ember a filmeknél azonosul a főhőssel. Olvasva egy kicsit én voltam a gaz csábító! :)
Egyszerűen nem volt mihez hozzászólni.

Átadom! Jó hétvégét!
0
2005. június 3., péntek 17:20
De jó! Add át légyszíves üdvözletemet a Szerkesztő Úrnak! És elnézést, ha miattam nem írtál a fórumba! Ezt nem szeretném! Inkább elvonulok...
most posts by TM
0
2005. június 3., péntek 17:17
Vagyok én, csak nem érzem, hogy egy lábat melengető kéz közé még beférnék. :) Na, de megyek bútort venni, oszt megnézem Field kofát a Bazilikánál.
0
2005. június 3., péntek 17:03
Rosszkutyusz, elhanyagolsz minket. :-((( Majd nézz be szerény hajlékomba, ha van idõd. :-) Majd el kell mennem kicsit délután, ha pont akkor jössz, és nem tudok válaszolni, akkor bocsáss meg, majd pótolom. Alig várom, hogy találkozzunk a bulin, remélem szerencsém lehet Lázsló Zsolthoz! :-)))
0
2005. június 3., péntek 15:21
:-)))))))))))
0
2005. június 3., péntek 13:24
Na, de majd most, az új könyvet, felszippantom, mint narkós a hintőport!
0
2005. június 2., csütörtök 22:11
Szia, field! Itt vagy még? :-)))))
0
2005. június 2., csütörtök 21:57
Be kell vallanom még életemben nem olvastam egy árva sort se Jungtól. :))

Egy világ omlott össze bennem... :))
0
2005. június 2., csütörtök 16:32
Én sem. :-)
0
2005. június 2., csütörtök 16:19
Hatkor hazamegyek. Csak a munkahelyemen van internet 10-18-ig. :) No, ennek örülök. Be kell vallanom még életemben nem olvastam egy árva sort se Jungtól. :))
0
2005. június 2., csütörtök 14:19
Rosszkutyusz? Hol vagy ilyenkor? :-(
0
2005. június 1., szerda 20:12
Ne haragudj, rosszkutyusz, remélem nem sértõdtél meg. Félreérthetõ volt ez a topicnyitás, nem így akartam :-( Mondd, hogy nincs harag! :-)
0
2005. június 1., szerda 19:43
Nem, vettem én a lapot, csak gondoltam, néha jólesne nektek egy kis nõ-mentes társaság. :-) Dehogyis teszem én ki László Zsolt szûrét. :-)
0
2005. június 1., szerda 19:19
Hú, én udvarolni próbáltam, erre kitették a szűrömet. :(
0
2005. június 1., szerda 19:18
Nem azért nyitottam, csak rosszkutyusz folyton mondta, hogy végre elmentem, és beszélgethetnek Jungról. Azt hittem, ha én ott vagyok, akkor nem tudnak. Nem önzõség volt, hanem önzetlenség. Direkt írtam is, hogy ott is beszélgethetnek, csak itt nem zavarja õket a többi beszólás más témákban. Na. :-))) Nem is vagyunk olyanok, ahogy írod. :-(
0
2005. június 1., szerda 19:00
Nahát, ilyenek a nők. Ha már Jungról van szó, nem róluk, topicokat kezdenek nyitogatni.
0
2005. június 1., szerda 18:59
Viszont a pszichológia annyál inkább! :)
0
2005. június 1., szerda 18:57
Ma mindenki topic nyitogató kedvében van ahogy látom.
Sajna nekem nem jött be a filozófia. :(
0
2005. június 1., szerda 18:57
:-))))
0
2005. június 1., szerda 18:51
Hébe-hóba előveszem majd, ha valamelyikőtökkel külön akarnék beszélgetni... :))

A szándékot pedig rendkívül nagyra értékelem.
0
2005. június 1., szerda 18:46
Tényleg, igazad van. De hülye vagyok. Pszichátria. Pedig tudtam, csak hirtelen rossz szó jött a számra. :-(
Nem baj, azért ha rosszkutyusz errõl akar dumálni veled, majd jól jön ez a topic. Ha nem sokat írtok bele, akkor úgyis kikerül a listából. A fenébe. Én meg azt hittem, örömet szerzek vele. :-) De megértelek, ha már unod a témát. :-))) Nincs gond. :-) Inkább mindig a CSJ-be gyere! :-)
0
2005. június 1., szerda 18:40
Kedves Juliet!

Nagyon kedves Tőled ez a topik, de az az igazság, hogy Herr Junggal már bő 1 éve gyötrődöm, úgyhogy igazából a hátam közepére kívánom őt. A jeles úr egyébként a pszichiátria és nem a filozófia kulcsszemélyisége volt, bár filozófiai kérdésekben is megnyilvánult.
0