Keresés

Maggie - Az átalakulás (igényfelmérés - részletek a leírásban) (BLU-RAY)

2016. március 17., csütörtök 8:23
Csatlakozom a kérdéshez: megjelenik a film?
0
2016. március 16., szerda 12:29
Lehet arról már valamit tudni, hogyan áll a rendelések száma? A március 18. csak tájékoztató jellegű dátum, vagy lehet reménykedni :)

Azért (is) lenne fontos, mert már van mit átvenni, de gondoltam megvárom ezt is, hátha...
0
2016. március 11., péntek 12:37
Most, hogy a Spectre megjelent a Maggie a BD előrendelési lista első helyére kúszott :)

0
2016. március 8., kedd 23:56
Ezt a poént azért a gazdagok értik jobban.
most posts by TM
0
2016. március 8., kedd 23:18
Millióknál már nem veszi fel az ember. De én örülnék ha 500 helyett 700am lenne mert akkor állna kint egy 4 kerekű. És bármilyen közhelyes, de akkor boldogabb lennék.
Persze ez nem annyira vág ide. Ez az idézet pedig valóban stílusos volt.
0
2016. március 8., kedd 20:38
Hogy stílusos legyek, maga Arnold is valami hasonlót nyilatkozott:

"A pénz nem boldogít. Van 60 millió dollárom, de semmivel sem vagyok boldogabb annál, amikor csak 50 millióm volt."
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2016. március 8., kedd 10:02
Egy független film BD kiadási költsége vajon mennyi pénz lehet?

Gondolom, itt ami erőteljesen változó dolog az a jogdíj, -mennyire ismert, közkedvelt vagy hírhedt a film,- de a gyártási költségek szerintem  fix árban mozoghatnak.

Persze a költségeket nyilván az is növeli, hogy létezik-e az adott filmhez szinkron, vagy le kell szinkronizálni. Illetve az extrák kérdése is nyitott, mivel önmagában nincsen áruk, viszont minél többet kér belőle a hazai forgalmazó a végösszeg annál nagyobb lesz.

0
2016. március 8., kedd 9:21
Milliókat elkölteni azért, hogy a végén legyen belőle ezer darab szinkronos BD, amiből 900 a nyakamon maradna - tényleg nagyon boldogító lenne. :) Szét is oszthatnám persze a szegények között, de őket valószínűleg azért mindenféle közmondás helyett jobban boldogítaná a pénz.
Ilyen kiadósdit én tíz évvel ezelőtt képzeltem el, de azóta egyrészt jelentősen beszűkült a vásárlásra hajlandó réteg, másrészt ma már nem megoldhatatlan a csak külföldön megjelent lemezek élvezhetősége.
Amúgy vannak ötleteim, hogy hogyan élvezném a gazdagságot, de az okos ember milliárdosan is gondol arra, hogy ne verje el az összes pénzét, így nem árt, ha olyasmibe fektet, ami fial is valamennyi hasznot. A hazai lemezpiac sajnos nem ez a kategória. Ha valaki mégis nekiállna ilyen donkihótézésnek, akkor azért hajrá, ha kedvemre való címek lesznek, egyet veszek belőle én is. :)
most posts by TM
0
2016. március 7., hétfő 21:48
:D
0
2016. március 7., hétfő 21:47
Igaz az csak papír. A pénz bem boldogít, hanem az amit belőle veszel! :)
0
2016. március 7., hétfő 21:27
Egy gonddal kevesebb :)
0
2016. március 7., hétfő 21:27
Nekem nem a jövedelem lenne fontos, hanem maga a tudat, hogy olyan filmeket tudnék megjelentetni amiket szeretnék.

Persze egyértelmű, hogy buknék mint állat, de amíg a pénzem tartana maximálisan boldoggá tenne.
Tudom hülye vagyok, de vállalom.
0
2016. március 7., hétfő 20:25
Igen mert Gyulus rendelt belőle 200at!
0
2016. március 7., hétfő 19:51
Ha én leszek a nyertes, biztos hogy valami ennél jövedelmezőbb dologba fektetem a pénzt.
most posts by TM
0
2016. március 7., hétfő 19:06
Jó lenne...

Majd ha esetleg valamelyikünk nyer a lottón és kiadót alapítunk. Akkor esetleg.
0
2016. március 7., hétfő 19:03
Hát még ha netán a T2-vel csinálnának egy ilyen igényfelmérést, szerintem az aktuális SW-filmet is lenyomná és már megérné legyártani hazai berkeken belül. Tudom, ébredjek fel...
0
2016. március 7., hétfő 13:17
A Blu-ray előrendelési toplistán jelenleg a 3. helyen áll, ami azt gondolom elég meglepő, főleg annak tükrében, hogy a Kötéltáncot és az Éhezők viadalát is megelőzte...

Ha ez tényleg így van szerintem nem lehet kérdéses.
0
2016. március 7., hétfő 13:01
Van hír arról hogy megjelenik? Esetleg mennyi szükséges a megjelenéshez? Természetesen berendelve!
0
2016. március 3., csütörtök 19:31
help@disney.co.uk
Üdv a Tudatos Fogyasztói Társadalomban!
0
2016. március 3., csütörtök 18:22
Hogyne tetszene!
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2016. március 3., csütörtök 17:31
Sokaknak meg az nem tetszik. Bevallom egy jelenet miatt gondolkodtam rajta, hogy megnézzem.
0
2016. március 3., csütörtök 16:51
Most komolyan,ez tetszett valakinek?
Akko már inkább A felszín alatt lenne Scarlett Johansson-nal.
0
2016. március 3., csütörtök 16:20
Állítólag csak DVD-n jön. Most írták a Star Wars topikban.
0
2016. március 3., csütörtök 16:06
Megtörtént mielőtt írtam. :)
A Star Wars 7-re hol lehet előrendelést leadni...? Szívesen megteszem, csak jöjjön!
0
2016. március 3., csütörtök 16:01
Rendeld elő:)
0