Keresés

Maggie - Az átalakulás (igényfelmérés - részletek a leírásban) (BLU-RAY)

2016. március 3., csütörtök 15:55
Én is beszereztem már az angoloktól, de ha megjelenik, akkor megveszem még egyszer.
0
2016. március 2., szerda 9:21
Amikor ilyen teszteket indít a Bontonfilm és az x-press, nem lehet egy olyan információs csíkot feltenni az oldalra mint az exkluzív kiadásoknál? Hogy a "megfelelő számú előrendelés" hol tart?
Mert Én más tesztelt kiadványt is előrendeltem, de semmi hír, hogy egyáltalán hány %-kot sikerült elérnünk a kitűzött helyett.
Hasznos lehet az információ. Meg szerintem ennyi járna nekünk, hogy meddig várjunk egy kiadványra. Mert, ha nincs megfelelő számú előrendelés, akkor marad a külföldi megrendelés.
0
2016. február 29., hétfő 0:06
Én már ugyan megvettem külföldről, de gondolkodás nélkül előrendeltem ezt is. Ha méltóztatnak kiadni, örömmel veszem meg újra.
Vicces gyerek vagy Sully, ezt díjazom. Téged nyírlak ki utolsónak.
0
2016. február 27., szombat 23:30
Szerintem azt a nem túl sokat egyedül is befejezném egy nap alatt, legfeljebb korán kelnék és későn feküdnék le. De azért egy kevés zsebpénzt elfogadnék, jót tenne az autó keretnek :)
0
2016. február 27., szombat 23:12
Bizisten segítenék benne, ráadásul ingyen, ha ezen múlna, hogy megelőzzük az állandó reklamációkat...
0
2016. február 27., szombat 22:05
Engem ha megkérnének rá becsomagolnám az összeset. Sőt ragaszkodnék hozzá, hogy kesztyűt vegyek fel :)
0
2016. február 27., szombat 21:34
Már csak azt kéne valahogy megoldani, ha tényleg kijön elegendő érdeklődés esetén, hogy ne valami fakezű brigád csomagolja, akik a taperolásban élik ki magukat. Bár ez a Universal-termékek zömére is vonatkoztatható...
0
2016. február 27., szombat 17:35
én is előrendeltem
0
2016. február 27., szombat 15:44
Előrendelve.
0
2016. február 27., szombat 14:57
Na, én megtettem a tőlem telhetőt, az imént előrendeltem a hazait a külföldi verzió helyett. Ha már igényfelmérés (ráadásul engem érdeklő filmre), akkor ne az én "szavazatomon" múljon az esetleges kiadása, avagy nem-kiadása...
0
2016. február 27., szombat 11:05
Az anyja pitsáját ez így egész fasza kis kiadás lesz megszórva kis extrával is. No hátha bejön.
0
2016. február 27., szombat 10:34
Előrendelve! :)
0